Şimdi Ara

Asus x550vx full hd mi yoksa hd mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-xx147d-4gb-gtx-950m-notebook-pmu350980 4gb gtx950m, 4gb ram ve hd
    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-dm254dc-i7-6700hq-4gb-1tb-4gb-gtx950m-156-freedos-pmu353842 4gb gtx950m, 4gb ram ve full hd aradaki fiyat farkına değer mi? Ek olarak full hd olması performansı düşürür mü? Yardım eder misiniz teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam full hd al. Bende hd asus var çok pişmanım. Gerçi ekran kartı yandı zaten başka pc alacağım ama kesinlikle full hd al. Oyunlarda istersen hd ye çevirirsin yine.

• Eyvallah zaten full hd düşünüyorum da performansı baya etkiler kaldırmaz her laptop full hd yi gibi sözler duydum ondan kararsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: sherlock h.

Hocam full hd al. Bende hd asus var çok pişmanım. Gerçi ekran kartı yandı zaten başka pc alacağım ama kesinlikle full hd al. Oyunlarda istersen hd ye çevirirsin yine.

Ekran kartı nasıl yandı yahu? Aşırı ısınmadan değil heralde

• Sinann7 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam pilsiz kullanırken formatta yandı. Çok absürt bi durum yani :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebrarda 2400 lira full hd olani yani daha ucuz.Heralde onu alacam bende

• quote:

Yok hocam pilsiz kullanırken formatta yandı. Çok absürt bi durum yani :D

Alla alla işe bak :) garanti kabuk etti dimi hatayı senin suçun yok sonuçta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinann7 kullanıcısına yanıt
    Hocam dvd yi çıkarıp hdd taktım. Hdd yerine de ssd taktım. Garantisi yoktu o yüzden

• quote:

Hocam full hd al. Bende hd asus var çok pişmanım. Gerçi ekran kartı yandı zaten başka pc alacağım ama kesinlikle full hd al. Oyunlarda istersen hd ye çevirirsin yine.

Neye göre pişmansın? Onu da açıklasaydın bari de insanlarda ön yargı oluşturmasaydın. Bende de asus var çok memnunum napcaz şimdi?
  • Froncois kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkladım sanıyordum başka başlıkta açıklamışım. Malzeme kalitesi çok düşük bir kere. Klavyenin ortasına hafif bastırırsanız trambolin gibi aşağı yukarı gittiğini görürsünüz :D M.2 sata desteği yok, dvd yi sökmek zorunda kaldım, onu da harici dvd yaptım. Ekran kalitesi çok kötü. Biraz yukarı aşağı yaparsanız renklerin nasıl değiştiğini hemen farkedersiniz. Stabil bir görüş açısı sunmuyor. Tek fanlı ve oldukça ince bir cihaz. İnce olması güzel fakat ısınıyor. Touchpad de kalitesizlikten nasibini almış. Bastıkça içeri çok göçüyor :D Hoparlör kalitesi tatminkar değil, bluetooth hoparlör aldım. Batarya zaten öldü ve batarya garantisi 1 yıl diy biliyorum. Bana 250 tl fiyat verdiler orijinal batarya için. İçinde gelen hdd 5400rpm ve aşırı yavaş. Ayrıca bazı kişilerde tıkırtı çıkarıyormuş, bende olmadı. Hala sorunuz varsa çekimeden sorabilirsiniz. İyi günler.
    .

• Bende 3 gundur hd ile fhd arasinda kaldim bu modellerden.

Sanirim fhd olan modelini alacagim.4 gb ekran karti olan modelinden.Performans kaybi oldugu zaman en azindan hd ye cekme secenegi var diye dusunuyorum.Alan veya bilgisi olan arkadaslardan yorumlarini bekliyorum.

• paran varsa ikisini de alma,x550vx serisinde bi uydurukluk var
  • beyler bir sorum daha olucak.

http://www.sadecenotebook.com/asus-x550vx-dm254dc-pmu401517

şuradaki laptopta ekran kartı 4gb yazılmış.paylaşımlı 4 gb 2-2 mi şeklinde acaba ? Biti nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.