Şimdi Ara

ASUS x55a siyah ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün bilgisayarın biosunu sıfırladım format atmak için ama bunu yaptıktan sonra ne ekran geliyor ne birşey sadece fan dönüyor ışıkları yanıyor acaba nasıl çözebilirim ?Yardımlarınızı bekliyorum.

• GannicusS kullanıcısına yanıt
    kurulum cdsini takıp sistem geri yüklemeyi denedin mi? hem format için biosu neden sıfırlıyorsun? yani ben şahsen bunu bilmiyorum.
  • usb boot deviceyi bi türlü bulamadıgım için bi deneyeyim dedim.ekrana bişey gelmiyor ki nasıl sistem geri yükleme yapalım.
  • http://www.youtube.com/watch?v=xoCV5klw8w4 bu videodakini yapıyorum inşallah işe yarar.
  • İşe yaramadı
  • Hdmi veya vga dan monitör yada televizyona bağlayıp deneyebilirsin, eğer o şekilde görüntü alabilirsen sorun panelde olabilir yada panele giden kablo çıkmış olabilir.
  • Yok hocam onuda dedim oda fayda etmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GannicusS

Merhabalar bugün bilgisayarın biosunu sıfırladım format atmak için ama bunu yaptıktan sonra ne ekran geliyor ne birşey sadece fan dönüyor ışıkları yanıyor acaba nasıl çözebilirim ?Yardımlarınızı bekliyorum.

biosa giriliyormu?
  • Ah bi girilse
    hocam sorunu çözebildinmi? aynı sorun bendede mevcut :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akura67 -- 16 Aralık 2015; 11:33:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akura67

hocam sorunu çözebildinmi? aynı sorun bendede mevcut :(

Maalesef hocam anakart uçtu 200 lira mahalle arası yerden temin ettim onu kullanıyorum artık cidden çok lanet bir durum ASUS bu ya ASUS :(
    aslında ramları çıkartıp çalıştırsaydınız ve ansızın kabloyu çekip sonra ramı yine taksaydınız düzelirdi yada cmos jumper ile 0 lamayı deneseydiniz bios piliyle kolay kolay bios 0 lanmaz
  • KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    ram de onboard hocam malesef :( bios pilinin kutuplarını kısa devre ettim
  • klasik anakart hatasını almışsınız bir cok müşterimde aynı sorun yaşadı asusun kronik sorunu nedense fakat biosu neden sıfırladınız format atmak icin oda enterasan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GannicusS

Merhabalar bugün bilgisayarın biosunu sıfırladım format atmak için ama bunu yaptıktan sonra ne ekran geliyor ne birşey sadece fan dönüyor ışıkları yanıyor acaba nasıl çözebilirim ?Yardımlarınızı bekliyorum.

Anakartınız da bios flash back tuşu var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    hocam çözüm olarak ne yapıyosunuz? benim x55c de aynı sorun problemi var :(
    yapılabilecek her şeyi denedim. güç düğmesine basınca şarj ışığı yanıyor, hdd bir kez yanıp sönüyor, caps lock yada num lock hiç yanmıyor.
    dvd okuyucuda çalışıyor gibi ama sanırım bu sadece ekran gitme olayı değil anakart düzgün çalışmıyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akura67

hocam çözüm olarak ne yapıyosunuz? benim x55c de aynı sorun problemi var :(
    yapılabilecek her şeyi denedim. güç düğmesine basınca şarj ışığı yanıyor, hdd bir kez yanıp sönüyor, caps lock yada num lock hiç yanmıyor.
    dvd okuyucuda çalışıyor gibi ama sanırım bu sadece ekran gitme olayı değil anakart düzgün çalışmıyor gibi

Anakart ile işlemler maalesef fiziksel olarak görmek gerekir bunun icin servisin bakmasında fayda var cunku donanımsal 1 arıza gozukuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

klasik anakart hatasını almışsınız bir cok müşterimde aynı sorun yaşadı asusun kronik sorunu nedense fakat biosu neden sıfırladınız format atmak icin oda enterasan

Aptal kuzenim karıştırmıştı çünkü ayrıyetten sıfırlama ile gümlenen bir firmaya asla birdaha güvenmem.Bir sıfırlama ile anakartın gitmesine verdikleri yanıt anakartınız yanmış oldu saçmalğa bak :D
  • Ahahah oda iyimis :) yazilimlar hatasini size kesmisler gecmis olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.