Şimdi Ara

ASUS X55A-SX195D !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ucuz notebook almak istiyorum.Bu bilgisayar nasıldır.Kullananlar varsa sorunlarını ve kendi düşüncelerini aktarabilirler mi ? Birde alacağım yerde "FreeDos"yazıyor bu ne anlama geliyor.

http://www.hizlial.com/asus-x55a-sx195d-2020m-24ghz-4gb-500gb-156-freedos-notebook/30.001.1196.0686?adw=1&gclid=CJS6survrrkCFQgQ3godgnwAJQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaqan571 -- 3 Eylül 2013; 12:24:06 >

• İşletim sistemi yok demektir. Herşeyini kurup, yükleme, tanıtma işi sana aittir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bilgisayarcılar yapabilir mi ?
  • Koskoca forumda kimse yok mu ???
  • Oyun oynamıcaksan işine yarar freedos işletim sistemi yok demektir buna win8 64bit kurmanı .tavaiye ederim en stabil,ole çalışır ve de istanbulda falan 20 tlye kuruyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Oyun oynamıcaksan işine yarar freedos işletim sistemi yok demektir buna win8 64bit kurmanı .tavaiye ederim en stabil,ole çalışır ve de istanbulda falan 20 tlye kuruyolar

Saol Kardeş.Bu laptopun ekran kartı kaç gb ?? birde windosw 7 wp kursam nasıl olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaqan571 -- 4 Eylül 2013; 16:41:35 >
  • 512 mb sanırım ama oyun oynanmaz yani film izlemede kaldırır mı bilmem ama böyle bi şey alacaksan asus x202e vardı i3lüsü onuda alabilirsin pes falan oynarsın sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

512 mb sanırım ama oyun oynanmaz yani film izlemede kaldırır mı bilmem ama böyle bi şey alacaksan asus x202e vardı i3lüsü onuda alabilirsin pes falan oynarsın sanırım

donunmatik tercihim değil ekran kartı paylaşımlı ne oluyor
  • dokunmatiği tercih etmiyorum . ekran kartı Paylaşımlı olunca ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaqan571

dokunmatiği tercih etmiyorum . ekran kartı Paylaşımlı olunca ne oluyor?

Ekran kartı paylaşımlı olunca sanırım bilgisayarın raminden kullanıyor. o yüzden paylaşımsız olanlar kadar iyi olmuyor.

Bu arada bu bilgisayar kullanan var mı? HD (1080p, 720p, vb.) filmleri çalıştırıyor mu?
  • Arkadaşlar HD Videolar ile ilgili cevap gelmemiş.

Biraz araştırdım. Forumlarda genelde oyun oynanabilme olarak değerlendirilmiş.

HD Video olarak fazla bilgi bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.