Şimdi Ara

asus x80le160dv notebook !!!! RAM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bn 1 hafta once notebook aldım asus, fakat bu ram ne yaptıysam bı turlu 667 gozukmuyor ıcındekı ram 667 yanına birtane daha 667 aldımm 533mhz gozukuyor artı 2 ramıde tek tek denedım yıne 533 gozukuyor bıosda guncelledım faydası yok ne yapabılırım bu sorunla karsılasan arkadaslar lutfen banada yardım edın asus global forumda bılee bu sorunu bırı daha yazmıs sorun tek benım degıl

• olmazsa pazartesı aldıgım magazaya gotrup ıade edıcemmm
  • yokmu bir fikiri olannn arkadaslar delirecegimm evde yawww
  • büyük ihtimalle kullanığın işlemcinin fsb si 533 mhz bu nedenle ramlar ve işlemci 1:1 zamanlamayla çalışıyorlar bu nedenle 533 mhz de çalışıyorlar yani ramlarde problem yok kullandığın bilgisayarın anakartı 667 mhz e kadar ramlari destekliyor eğer ileride işlemcini değiştirip 667 mhz fsb li bir işlemci alırsan o zaman ramlar ile birlikte 1:1 olarak 667 mhz de çalışır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 10 Mayıs 2008; 23:18:10 >
  • evet ama bu garip degilmi fsb 533 die ram nie 533 :??? iade etmeyi dusunuyorum sagolasınnn iade etmem varmı? 5 gun oldu durumu anlatsam nasıl olur
  • ram ile işlemci fsb si birbirine uymlu olmak zorunda değiller mesela 2/3 gibi de çalışabilirler ama 533 mhz fsb si olan bir işlemcin olduğu için ram 667 mhz çalışmıyor bu kanıya nereden varıyorum çünkü kullandığın anakart 667 mhz e kadar destekliyor anakarttan kaynaklı bir problem yok geriye işlemci kalıyor sorunu kaynağı. esasında masaüstü bilgisayarlarda ram ve işlemci ratiosunu ayarlayabiliyorsun özellikle overclock yaparken lazım oluyor ama notebooklarda yok genelde. iade etmene gerek yok dursun fazla ram her zaman iyidir
  • fazla ram ıyıdır demıssın ama orjınal ramde 667 ama yıne 533 senın dedıgın olay mantıklı ama bunu uretıcı neden dusunmuo bılıo 667 calısmayacagını o zmn 533 mhz ram takılı gelsın tuketıcılerı yanıltmaları hıc hos bı durum degıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.