Şimdi Ara

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >> (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
6
Favori
32.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umur BEY

quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

Amaç sadece film ve müzik. Oyun kesinlikle olmayacak.

1. Yol : İyi bir ses kartı alsam bu sistemle (z- 5500) ile amacıma ulaşabilir miyim?
    2. Yol: Ses kartına bir dünya para vereceğime aşağıdaki gibi amfi+hoparlör takımı mı alayım? Fiyat: 799 tl

A.S.

Öncelikle şunu söylemem gerekirki; anakartın mini kartlardan ve pcı veya pcı-e slotu yok. gördüğüm kadarı ile ondan dolayı sana dahili ses kartı olmaz. Ancak harici ses kartı yani usb ses kartı alman gerekiyor.
    Anfi ve hop takımı için ise; avr fiyatına göre çok güzel bir anfi ve ileride hop takımını değiştirerek sistemi güncelleyebilirsin. Fakat hopları bilmediğim için birşey diyemem. Kesin olan şu kesinlikle z5500 daha iyidir buna eminim. Baslar hariç olabilir.

Cevabiniz icin tesekkurler Sizden ricam anakartin ozelliklerine bir daha bakmaniz. Orada var gozukuyor. Bir de z5500 mu daha iyi z5500 den mi amfi daha iyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Cevabiniz icin tesekkurler Sizden ricam anakartin ozelliklerine bir daha bakmaniz. Orada var gozukuyor. Bir de z5500 mu daha iyi z5500 den mi amfi daha iyi?

Anakartın özelliklerinde bir tane pcı-e x16 slotu var diyor. Fakat, onada ekran kartı takarsanız başka yok. Ondan dolayı yok dedim yanlız onboard ekran kartı bana yetiyor diyorsanız onu bilemem. Bence Avr+hop , z5500den daha iyidir.
  • quote:

quote:

Anakartın özelliklerinde bir tane pcı-e x16 slotu var diyor. Fakat, onada ekran kartı takarsanız başka yok. Ondan dolayı yok dedim yanlız onboard ekran kartı bana yetiyor diyorsanız onu bilemem. Bence Avr+hop , z5500den daha iyidir.

Bilgisayarda oyun oynamıyacağım. Dediğim gibi film ve müzik için kullanacağım pc'yi. Bir de araştırırken asus dsx ses kartını buldum. Diğer sitelerde 150 civarı olmasına rağmen burada 100 tl. amfi + hoparlör ile iyi bir üçlü olur mu? Bu arada cevaplar için tekrar teşekkürler.

http://www.incehesap.com/asus-xonar-dsx-fiyati-21704/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 10 Şubat 2013; 1:11:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

Technics abimize açtığı konudan ötürü teşekkür ederim.

Elimde .m2ts formatlı ham bluray dosyaları ve remux dosyalar mevcut. Öncelik film olmak üzere oyunlarda da kullanacağım bir ses kartı arıyorum.Bu durum oran olarak verecek olursam %60 Film - %40 oyun şeklindedir.
    ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe kartının ne ikinci eli ne de sıfırını Türkiye'de bulamadım. Kaldıki yurt dışında da sınırlı 1-2 yerde bulabildim.
    Burada sormak istediğim;

Türkiye'de de bulunan ROG Xonar Phoebus ve ASUS XONAR D2X ile ilgili.

ROG Xonar Phoebus-Oyun öncelikli bir ses kartı. Bu kartın filmlerdeki durumu nasıldır?
    ASUS XONAR D2X film ve müzik öncelikli bir kart. Bu kartında oyunlardaki durumu nasıldır?

Esas dizayn amaçlarının dışında diğer istediğim film ve oyun performansını hangisi daha iyi verir. Karar verme aşamasındayım, yardımcı olursanız sevinirim.

Sağol kardeşim, nasıl oldu ayağın?

Karar verebildinmi ses kartı için,

arkadaşlar İlkerle beraber size de ihbarını yapayım şuan mormanide indirimli satılıyor asus ses kartları

ihtiyacı olanlara duyurulur

ASUS ROG Xonar Phoebus Nakit 480 TL
    http://www.mormani.com/urun/5cd2ace4546ae90a30ec78affeb9427c/ASUS-ROG-Xonar-Phoebus-7.1-PCI-Exp-Ses-Karti

BF3 Hediyeli D2X 445 TL

http://www.mormani.com/urun/9251c2fac228ae901b3957c6f6e3868c/ASUS-Xonar-D2XXDTA-PCI-Express-7.1-Dolby-Digital-Ses-Karti-(Battlefield-3-Full-Game)

Abi'ciğim teşekkür ederim. Ayağımın sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor. İşe başladım çok yoğun bir tempo var. Konuya ve foruma haftasonları ancak girebiliyorum. Verdiğin link için teşekkür ederim abi inceliyorum hemen

• @ egeliilkerr

Hdav 1.3 ses kartına baktığına göre sesi HDMI ile sanırım AVR'e aktarmak istiyorsun. Eğer niyet bu ise bence masrafa gerek yok. Ekran kartı hdmi çıkışı işini görür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenk501923

iyidir ümit abi sen nasılsın güzel ama tam ayarlarını yapamadım heralde gerçi pek vaktim olmadı ugrasacak ama müzikler ve oyunlar özellikle çok güzel ya sesin tam nerden geldiğini çok rahat anlaşılabiliyor film konusunda dts yi donanımsal olarak çözebiliyor mu bilmiyorum ama zaten z 5500 e çözdürüyorum o yüzden film konusunda pek birsey diyemeyeceğim

Hangi sürücü kullanıyorsun peki? istersen bu sürücüyü incele. Benim çalışma saatlerim baya bir garipleştiği için inceleyip bakamıyorum.

tıkla

umur abi orda ki driveri yükledim 3.08 cr olanı dts ultra pc II geldi biraz menü değişmiş ama driver versiyon verdiğin linkteki gibi 1015 değil hala 1014 bende nasıl iş anlamadım :(

• quote:

umur abi orda ki driveri yükledim 3.08 cr olanı dts ultra pc II geldi biraz menü değişmiş ama driver versiyon verdiğin linkteki gibi 1015 değil hala 1014 bende nasıl iş anlamadım :(

Önce eski sürücüyü kaldırıyorsun. Sonra yeni sürücüyü yüklüyorsun sistem kendini kapatıp açtıktan sonra. Yeni beta sürücüyü tekrar yüklüyorsun. Tekrar başladıktan sonra olması gerekiyor. Yani 2 kere yükleyeceksin. İlkinde firmware yüklüyor. 2. yüklemede ise yeni sürücüyü yüklüyor. Bende sorun olmadı.
  • quote:

quote:

Önce eski sürücüyü kaldırıyorsun. Sonra yeni sürücüyü yüklüyorsun sistem kendini kapatıp açtıktan sonra. Yeni beta sürücüyü tekrar yüklüyorsun. Tekrar başladıktan sonra olması gerekiyor. Yani 2 kere yükleyeceksin. İlkinde firmware yüklüyor. 2. yüklemede ise yeni sürücüyü yüklüyor. Bende sorun olmadı.

kaldırdım restart attım yükledim sonra 2.kez yükleyince yüklü olanı kaldır gibi bir secenek geldi bende iptal dedim ordan kaldır diyerek devam mı edecem yoksa o yuzden mi olmadı

• quote:

quote:

belki 10 kere denedim ama olmadı ya sinir oldum neyi yanlış yapıyorum bulamadım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

Aminn.. İnşallah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Sonunda formatlayıp, sorunlardan kurtuldum. Fakat foobar2000 ASİO sürücüsü devreye girmiyor nedense

Birde bu sefer Türkçemizi doğru düzgün yapmışlar. Eski kartlardaki gibi çeviri programı kullanmamışlar anlaşılan

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >>

oyoyoy panellere bak, iyi günlerde olsun, çil çil görünüyor maşallah, hemen bir test edip sonuçlarını paylaşırsın bizimle de,
    bir de bugün bir arkadaşla pmleştil, dts ve diğer ses özellikleri rog'da görünmüyor demiş, dts vs yok mu? ses performansı nasıl çok merak ediyoruz doğrusu, yakışıklıya ait detaylı bir incelemeni bekliyoruz 4 gözle.

win 8 de asio sorunu var yani şuan için, yakında unixonar sürücüleri gelir bir de onlarla denersin

Asus Tr'de satışı olmayınca özen göstermiyordu lisan seçeneklerine, düzeltmiş olmaları güzel.

http://www.guru3d.com/article/asus-xonar-phoebus-soundcard-review/4
    guru da yayınladı incelemesini, her gün yeni incelemeler geliyor karta ait

iyi bir ses sistemi kurma aşamasındayım bundan önce ses kartımın iyi bir şey olmasını istiyorum ses kartlarında creatıveleri takip ediyordum fakat bu kartı görünce özelliklerinin daha kapsamlı olduğunu gördüm film modları seçeneklerinde problemsiz ses kalitesini bu kartda bulabilirmiyiz ?

• Asus xonor dsx ses kartını dün sipariş verdim. İnşallah z-5500'e uyum sağlar. Ayarlarda yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v_efecan

iyi bir ses sistemi kurma aşamasındayım bundan önce ses kartımın iyi bir şey olmasını istiyorum ses kartlarında creatıveleri takip ediyordum fakat bu kartı görünce özelliklerinin daha kapsamlı olduğunu gördüm film modları seçeneklerinde problemsiz ses kalitesini bu kartda bulabilirmiyiz ?

Oyun konusunda umurbey rakipsiz olduğunu söylüyor kartının, ben kullanmadığım için film konusunda yorum yapamıyorum, ama iyi olduğundan şüphem yok, hdav deluxe ve d2 serisi filmde mest ederler, üstelik uluslararası ses kodlama destekleri var bu iki kartın, roq bu desteği sanıyorum lisans anlaşmasından dolayı vermiyor görünse de daha farklı teknolojilere sahip ve bu farkı kapatabiliyor olarak yorumlanıyor genelde, yine de roq seçeneği için umurbey'in yorumları daha değerli olacaktır.

• quote:

Asus xonor dsx ses kartını dün sipariş verdim. İnşallah z-5500'e uyum sağlar. Ayarlarda yardımlarınızı bekliyorum.

iyi günlerde kullanın
  • Burada bahsi geçen film kodları derken bu konuda kusura bakmayın biraz cahilim. Ne demek olduklarını bilmiyorum. Kartın DTS ve DD desteği var. Lisans anlaşmasından dolayı DTS arka plana itilmiş son güncelleme ile zaten DTS ultra pc desteğide geldi.
    Oyunlarda ve filmlerde ben gerçekten beğeniyorum. Yanlız şunu çok açık söylemek gerekirse sadece film içinde alınacak bir kart değil. Çok pahalı çünki.
  • Arkadaşlar bu kartta DTS desteği var mı? Creative Recon3D yerine bu kartı düşünüyorum;

http://www.sanalmarketim.com/urun/f47ea354e4cc0e476076ccc551e6f24c/ASUS-Xonar-D1/A-Low-Profile-7.1-Pci-Ses-Karti
  • quote:

Orijinalden alıntı: yapici

Arkadaşlar bu kartta DTS desteği var mı? Creative Recon3D yerine bu kartı düşünüyorum;

http://www.sanalmarketim.com/urun/f47ea354e4cc0e476076ccc551e6f24c/ASUS-Xonar-D1/A-Low-Profile-7.1-Pci-Ses-Karti

DTS desteğini bilmem de alacaksanız şuradan alabilirsiniz. Daha ucuz http://www.incehesap.com/asus-xonar-pci-fiyati-12198/

• quote:

Orijinalden alıntı: yapici

Arkadaşlar bu kartta DTS desteği var mı? Creative Recon3D yerine bu kartı düşünüyorum;

Creative Recon3D 'ye verecek paranız varsa asusun daha performanslı kartlarına bakmanızı öneririm.
  • Arkadaşlar bilgisi olan ya da kullanan varsa kısaca yorum yapabilir mi? Asus xonar essence stx ses kartı alsam z906 ile optik kablodan sorunsuzca kullanabilir miyim DTS filmlerde falan? Üürn incelemelerinde daha çok analog hi-fi sistemler ve hi-end kulaklıklar için yapıldığı görüşü hakim ses kartı hakkında ama ben de şu creative in dandik ses kartlarından kurtulmak istiyorum bir an önce yıllardır hep aynı terane değişik bir tını arıyor kulaklarım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ophion84

Arkadaşlar bilgisi olan ya da kullanan varsa kısaca yorum yapabilir mi? Asus xonar essence stx ses kartı alsam z906 ile optik kablodan sorunsuzca kullanabilir miyim DTS filmlerde falan? Üürn incelemelerinde daha çok analog hi-fi sistemler ve hi-end kulaklıklar için yapıldığı görüşü hakim ses kartı hakkında ama ben de şu creative in dandik ses kartlarından kurtulmak istiyorum bir an önce yıllardır hep aynı terane değişik bir tını arıyor kulaklarım teşekkürler.

Z906 dts destekliyorsa elbette kullanılır. Sadece stereo sistemlerde değil, oyun ve filmlerde de çok muhteşem bir sesi var. Ancak farkını hifi sistemlerde çok bariz hissettiriyor. Stereo hop+ amfi ile kullanmayacaksanız fiyatı daha uygun olan d2 serisinden bir kart düşünebilirsiniz. 2. el sağlam bir kart 200 lira gibi bir rakama alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 17 Şubat 2013; 19:45:03 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.