Şimdi Ara

ASUS YARDIM LTFN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni asus pc aldım. Suan prize takılı,dolmuyor diyor.halbuki prize takılı bunun bi ayarı var mıdır ? yardım edin bide ekran çözünürlüğü kısmında gelişmiş ayarlarda inteli görüyor halbuki gt840m var pcde bunu nasıl aktif ederim şimdiden tskler yardımlarınızı beklıyrum

• Şu an bilgisayarı kullanıyormusun. Kullanım sırasında ve aşırı yük altındayken dolmuyor yazısı çıkıyor ve pil dolmayabiliyor. Masaüstü bilgisayarım arıza yaptığı dönem servise vermiştim 2 hafta bir yakınıma ait Asus Laptop kullandım ve kullanım sırasında çok fazla program açıkken veya internet dolanırken çok fazla pencere açık olursa pil dolmuyor yazıyordu. %90 dolu olan pil saatler geçmesine rağmen %100 olmuyordu. Arıza varsandım ama bilgisayarın başından kalkıp 20-30 dakika sonra döndüğüm de %100 dolmuştu.

Belki seninde benzer bir olaydır. Başından kalkıp belli süre sonra gelip doluyor mu dolmuyor mu diye tekrar bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Şu an bilgisayarı kullanıyormusun. Kullanım sırasında ve aşırı yük altındayken dolmuyor yazısı çıkıyor ve pil dolmayabiliyor. Masaüstü bilgisayarım arıza yaptığı dönem servise vermiştim 2 hafta bir yakınıma ait Asus Laptop kullandım ve kullanım sırasında çok fazla program açıkken veya internet dolanırken çok fazla pencere açık olursa pil dolmuyor yazıyordu. %90 dolu olan pil saatler geçmesine rağmen %100 olmuyordu. Arıza varsandım ama bilgisayarın başından kalkıp 20-30 dakika sonra döndüğüm de %100 dolmuştu.

Belki seninde benzer bir olaydır. Başından kalkıp belli süre sonra gelip doluyor mu dolmuyor mu diye tekrar bak derim.

hocam bu gömülü bataryalarda prize takılıyken %bilmem kac oldugunda bataryayı bekletip direk elektriğin pcye gitme olayı var ama onun ayarını bulamadım ben nasıl diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sorunu lüfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.