Şimdi Ara

ASUS Z77 sabertooth üzerine PC kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD phenom x4 955 , hd5830 lu , 8gb corsair ramli bir sistemim var

uygun fiyata ASUS Z77 sabertooth marka anakart satın aldım. hazır anakart mevcut iken Amdden intele geçiş yapmak istiyorum. 2700k veya 3770k düşünüyordum fakat fikirlerine güvendiğim insanlar i5 2500k - 3570k vb modelleri tercih etmenin cebe daha uygun olacağını söylediler.

sabertooth anakart üzerine kurabileceğim sistem için önerileriniz lazım

İlk öncelik tahmin edeceğiniz üzere (acil seviyede) CPU , görüşleriniz varsa ve paylaşabilirseniz çok sevinirim.

İyi forumlar.

düzeltme 1: oyun ağırlıklı (%99 kadar) bir sistem olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmaniac -- 3 Haziran 2012; 18:35:50 >

• 2500k dan sonrası gereksiz ve fazla masraf,

Bizzat intelin en son soket ve pahalı olan 3960x ile bile kıyaslamama rağmen aralarında en fazla 4-5 fps fark oynuyor.

İ7 2600k-2700k 3570k tarzı işlemcileri söylemiyorum bile aldıkları fps ler birebir aynı.Ayrıca sandy ler iyi overclock oluyor i5 2500k alıp günlük 4-4.5 ghz kullanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

2500k dan sonrası gereksiz ve fazla masraf,

Bizzat intelin en son soket ve pahalı olan 3960x ile bile kıyaslamama rağmen aralarında en fazla 4-5 fps fark oynuyor.

İ7 2600k-2700k 3570k tarzı işlemcileri söylemiyorum bile aldıkları fps ler birebir aynı.Ayrıca sandy ler iyi overclock oluyor i5 2500k alıp günlük 4-4.5 ghz kullanırsınız

Kesinlikle katılıyorum. Tomshardware.com sitesinde de her ay güncel olarak söylendiği gibi, özellikle de oyun oynayacaksan i5 2500k'dan fazlası gereksiz olacak, üstadın dediği gibi pek bir farkları da yok. Şu anda mantıklı işlemci seçim eşiği i5 2500k'dır. Fazlası boşa harcanan para alınamayan performans olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4vc1

quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

2500k dan sonrası gereksiz ve fazla masraf,

Kesinlikle katılıyorum. Tomshardware.com sitesinde de her ay güncel olarak söylendiği gibi, özellikle de oyun oynayacaksan i5 2500k'dan fazlası gereksiz olacak, üstadın dediği gibi pek bir farkları da yok. Şu anda mantıklı işlemci seçim eşiği i5 2500k'dır. Fazlası boşa harcanan para alınamayan performans olacaktır.

çok doğru ama nedense hep fazla alınmak isteniyor. daha sonra çıkan sanki çok daha kaliteliymiş gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.