Şimdi Ara

Asus zen book pro duo oyun performansı nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyun amaçlı kullanabileceğim, ileriye yönelik Thunderbolt portu olan ve en azından Rtx 2060 kartlı laptop almayı düşünüyorum. Hp Omen ve Lenovo Legion serilerinde bu özelliklerde sistemler var. Asus Rog sistemleri görünüş ve performans olarak beğeniyor olmama rağmen Thunderbolt portu göremedim. Asus Zen Book Pro Duo sistem daha çok içerik üreticileri için düşünülse de gerek cpu gerek gpu gerekse sistem soğutma gücü konusunda yeterli midir ? Hardcore bir gamer değilim ancak yorumları okuduğumda genel olarak 1 saatlik oyun amaçlı kullanımında ısınma ve performans kaybı yaşanabilineceği belirtiliyor. Thunderbolt portu ve ekran kartı hesaba katıldığında oyun amaçlı da bu sistem düşünülebilinir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Msi okde Asus pro duo oyunda kullanim acisindan sorun yaratir mi ? Tikanir mi

• skylax S kullanıcısına yanıt
    Oyun için bence yeterli değil stabil çalışmıyor ve 100 derecelere kadar çıkıyor uzun vadede üzebilir. %100 Oyun amaçlı alıyorsanız %100 gaming almanı öneririm, zenbook pro duo inanılmaz preztijli bir cihaz ama bi cihazın hem çift ekranı hem ince estetik kasası donanımları soğutucusu hepsi birden mükemmel olamaz.

-
    Mert Kuşkapanyoutube
    25.000 TL ÇİFT EKRANLI LAPTOP İncelemesi - ASUS Zenbook Pro Duo
    https://www.youtube.com/watch?v=i40PMVJvDb0&feature=youtu.be&t=2058

• Asus rog serisinde 2060/2070 ekran kartli modellerde thunderbolt portlu model var mi?
    Lenovo legion veya hp omen serisi icin hangi modeli onerirsiniz ?

• skylax S kullanıcısına yanıt
    lenovo hp dell rtx serisinde önermem, 10k üzeri bütçelerde tatmin edici kaliteye sahip olduklarını düşünmüyorum, Asus rogların nadir modellerinde thunderbolt girişi var diye biliyorum ama rtx2060 2070 olan cihazın harici ekran kartına çok gerek olacagını sanmıyorum ille de lazımsa bence msi alınmalı genel olarak bu iki marka diğerlerinden daha iyi.
  • Asus roglarda thunderbolt port göremedim baktığım modellerde, böyle bir model var mı ?
    Msi rtx serisinden önerdiğiniz bir model var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.