Asus Zenbook 14 UX425 Core i5 1135G7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/asus-zenbook-14-ux425-core-i5-1135g7-2-4ghz-8gb-ram-512gb-ssd-14-int-w10.htmlFiyat uygun görünüyor. 67w bataryası var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 15 Ocak 2022; 18:21:52 > |
Asus zenbook
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Buna uygun denirse...
Ben bunu görmemiştim, Matebook 14 siparişi verdim Cuma gecesi.
Bu model de güzelmiş baya fakat Vatan Avcılar şubesine gittiğimde standda göremedim, kutuda vardı. Standda Zenbook 13 vardı.
Zenbook 14 : Anti Glare, numpad, full hd, karman hardon, i5-1135G7, 512 gb ssd,16:9 ekran, 1.17 kg
Matebook 14 : UHD, 3:2 ekran, R5 4600H, 256 gb ssd, 1.49 kg
Z14 kağıt üzerinde iyi gibi duruyor, ama cihazı inceleyemediğim için siparişi iptal etmek için yeterli done bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nature vs. Nurture -- 16 Ocak 2022; 16:36:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün aldım cihazı. Premium bir ürün. Komple metal kasa. Ekranı stantda ilk gördügümde oled modeli sandım. Renkler çok canlı. Kutudan kaliteli bir taşıma kılıfı ve kulaklık bağlamak için aparat çıkıyor. Fakat tanıtımdakinin aksine tek eksik touchpad de ışıklı numpad bu model de yok. Bence o da pek önemli değil. Pili 12 saat gösteriyor. 65W Type C şarj cihazı çıkıyor. 3 Kademe ışıklı klavye ve en güzeli açılış yüz tanıma özelliği ile yapılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 16 Ocak 2022; 17:55:20 > -
Hayırlı olsun hocam, ben de iade edip onu mu alsam diye düşünüyordum fakat Vatan'da kampanya haftaya bitecek dediler diye riske girmek istemedim.
Yorum olarak cok sesli calistigi ve sarj aninda cok isindigi yorumlari yapilmis. Sizin ne durumda ilk deneyimleriniz?
Bu arada sanki 8binTL fiyati vardi, su an 9binTL uzerine cikmis. Ya da baska modelle karistiriyorum. Bilemedim.
-
Hayır hiçbir ses yok. Isınma da yok. Gayet stabil. Evet biraz artırmışlar fiyatını. Fakat yine de muadilleri karşısında kalitesine göre daha iyi.
-
12bin civarına gelmiş fiyat, son durum nedir? memnun musunuz?
-
Süper bir cihaz. Oled ekranlı asus vardı. Sattım.Hem ekranı parlak olduğu için hem de yanık riski olduğu için. Bunda o sorunlar yok. Ekran mat ve renkler çok canlı. Pil çok uzun gidiyor ve çok kaliteli tok bir kasası var. Çok memnunum.
-
Asus X415ea 11.Nesil Core i5 1135G7-8Gb-256Gb Ssd-14"-W11 Fiyatı - Vatan Bilgisayar
Boyle bir model buldum. 8000TL fiyatli. sizin onerdiginiz cihaz Iris XE, bu UHD grafik kart. Sizin cihaz 512ssd, bu 256ssd. Detaylari bilemem ama baska bir fark goremiyorum
-
İyi forumlar hocam Zenbook kullanıyorsanız bir sorum var kasa hala sessiz mi? Benim laptop ilk zamanlar neredeyse hiç fan açmazken şuan sürekli açıyor
Merhaba,
Ürün gayet iyi sessiz. Belki hava girişlerini kapatıyorsunuzdur. Düz yüzeyde kullanın mümkünse. Ya da arka planda çalışan virüs tarzı bir programda olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X