Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.683
Cevap
19
Favori
152.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , asus UX31e mevcut, bu sabah alet kendini resetledi ve bios da takılı kaldı, factory settings de yaptıysam surekli bios da kaldı, en sonunda power ini çıkarıp cihazı kapatıp 2-3 dk bekledikten sonra geri açtım ve cihaz normal işletim sistemini açtı, boyle birşey ile karşılaşan oldu mu ? endişelenmem gerekir mi :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyrann

Arkadaşlar , asus UX31e mevcut, bu sabah alet kendini resetledi ve bios da takılı kaldı, factory settings de yaptıysam surekli bios da kaldı, en sonunda power ini çıkarıp cihazı kapatıp 2-3 dk bekledikten sonra geri açtım ve cihaz normal işletim sistemini açtı, boyle birşey ile karşılaşan oldu mu ? endişelenmem gerekir mi :) ?

bu arızaya sebep oalcak ne yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkid778

quote:

Arkadaşlar , asus UX31e mevcut, bu sabah alet kendini resetledi ve bios da takılı kaldı, factory settings de yaptıysam surekli bios da kaldı, en sonunda power ini çıkarıp cihazı kapatıp 2-3 dk bekledikten sonra geri açtım ve cihaz normal işletim sistemini açtı, boyle birşey ile karşılaşan oldu mu ? endişelenmem gerekir mi :) ?

Klasik bir cevap olacak ama hiçbirşey, normal bir ofis ortamında birkaç explorer ve office prg ler açıktı yani cihazı zorlayacak annormal bir durum yoktu, cihaz aniden karardı ve dediğim gibi bios a düştü ve bios f10 veya factory reset de yaptıysam çıkamadım ancak dediğim gibi power çıkarttım birkaç dakika bekledikten sonra açabildim normal şekilde.

• quote:

quote:

quote:

Klasik bir cevap olacak ama hiçbirşey, normal bir ofis ortamında birkaç explorer ve office prg ler açıktı yani cihazı zorlayacak annormal bir durum yoktu, cihaz aniden karardı ve dediğim gibi bios a düştü ve bios f10 veya factory reset de yaptıysam çıkamadım ancak dediğim gibi power çıkarttım birkaç dakika bekledikten sonra açabildim normal şekilde.

UX31 model bilgisayar bendede var. Ve neredeyse arkadaşımın dediğinin aynısını sürekli yaşıyorum. Bilgisayarın fiziki özelliklerinden, işlemcisinden her şeyinden memnunum ama... bazen 5 dakika içerisinde, bazen 10 dakika sonra, kâh ana ekran varken, kâh excelde tam önemli bir işlem yaparken oluyor yukarıdaki olaylar. Normal takılma da değil, yılların bilgisayar kullanıcısı olarak ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum. Direk bios ekranı çıkıyor ve öylece kalıyor, ister kaydedeyim, ister değişiklikleri kaydetmeden çıkmak isteyeyim maalesef cevap gelmiyor. Uzun bir on/off düğmesi ile mücadeleden sonra yeniden başlıyor, tabii ki bilgiler uçmuş bir halde...

Bilgi veya belge sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. İleri seviye sayılabilecek bir bilgisayardan verim alamayınca, üzülüyor insan tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek-tek -- 3 Ocak 2012; 23:37:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @hmetce

quote:

quote:

quote:

UX31 model bilgisayar bendede var. Ve neredeyse arkadaşımın dediğinin aynısını sürekli yaşıyorum. Bilgisayarın fiziki özelliklerinden, işlemcisinden her şeyinden memnunum ama... bazen 5 dakika içerisinde, bazen 10 dakika sonra, kâh ana ekran varken, kâh excelde tam önemli bir işlem yaparken oluyor yukarıdaki olaylar. Normal takılma da değil, yılların bilgisayar kullanıcısı olarak ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum. Direk bios ekranı çıkıyor ve öylece kalıyor, ister kaydedeyim, ister değişiklikleri kaydetmeden çıkmak isteyeyim maalesef cevap gelmiyor. Uzun bir on/off düğmesi ile mücadeleden sonra yeniden başlıyor, tabii ki bilgiler uçmuş bir halde...

Bilgi veya belge sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. İleri seviye sayılabilecek bir bilgisayardan verim alamayınca, üzülüyor insan tabii

Ciddi şekilde bu bilgisayarı almayı düşünüyordum. Bu kadar para verdikten sonra böyle bir arıza ile karşılaşmak insanı soğutuyor. Anladığım kadarı ile problem yazılım kaynaklı değil. Donanım kaynaklı... Peki yetkili servise gösterip bir sonuç almaya çalıştınız mı?

• Media Markta etikete baktığımda üretim yeri olarak Çin gözüküyor...Doğru mu acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @hmetce

Ciddi şekilde bu bilgisayarı almayı düşünüyordum. Bu kadar para verdikten sonra böyle bir arıza ile karşılaşmak insanı soğutuyor. Anladığım kadarı ile problem yazılım kaynaklı değil. Donanım kaynaklı... Peki yetkili servise gösterip bir sonuç almaya çalıştınız mı?

Ben henüz bir sorun yaşamadım ve umarım da yaşamam çünkü gerçekten bu cihazdan çok memnunum. İlk kullanmaya başladığınızda recover cd'si (iso olarak) oluşturduysanız başa dönmeyi deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywings -- 4 Ocak 2012; 20:55:28 >

• quote:

Media Markta etikete baktığımda üretim yeri olarak Çin gözüküyor...Doğru mu acaba

ne olmasını bekliyordunuz ki?
  • UX31 modelini piyasada bulmak neredeyse imkansız. Fiyatlar borsa gibi zaten. İlk almaya karar verdiğimde 3200 liraydı, en son 2500 liraya kadar buldum (bimeks). Almaya giderken eleman aradı, maalesef az önce satıldı dedi. Bi daha da hiçbir mağazaya gelmedi.
    Nedir bunun sebebi, talebin yükselmesinimi bekliyorlar. Böyle giderse Mac Air alıp, MacOS dünyasına adımımı atmak zorunda kalıcam
  • Ellerindeki stokları bitirdiler... Genelde iade edilmiş ürünler ve seri sonu için indirime gittiler diye biliyorum. Yeni parti geldi ve mağazalarda boy göstermeye başladı.. Kampanyaları beklemek lazım..
  • İndirim olursa arayın diye not bırakmıştım.Vatandan telefonla aradılar.hafta sonu 25% indirim varmış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosica

LG R405'in tuşlarına alışmıştım Asus un tuşlarına daha dikkatli basmak gerekiyor yoksa çok harf atlıyorum yazarken.

Arkadaşlar ux21 i ilk alanlardan biriyim. ürünü 4 gözle sabırsızlıkla bekledim. Ve satılmaya başlandığı gün vatandan aldım. Hem de vetanda yapılan %25 indirimleri beklemeden. Notebook donanım olarak mükemmel. Büromda 27 inc harici monitörüm var. Mini HDMI den oraya bağlıyorup kullonuyorum. Büro dışında da taşıması kolay.

ANCAKKKKK:
    Moralim inanın ki çok bozuk. Bu kadar güzel bir cihaza sırf APPLE Airlere tasarım olarak benzeteceğiz diye görüntüsü süper ancak işlevi berbat bir klavye takımı koymuşlar ki akıllara zarar. Kendimi ne kadar zorladım, alıştırmaya çalıştım ancak bu tuş takımında kesinlikle tasarım hatası var. Çünkü klavyeyi çok hızlı yazan biriyim ve tuşun alt zeminle mesafesini o kadar az yapmışlar ki tuşun tam ortasına ve kuvetli basmazsan tuşa basmış oluyorsun ama YAZMIYOR. O kadar çok harf atliyorum ki yazmak bir işkenceye döndü benim için ve gittim paraya da kıydım ve sırf bu yüzden hiç olmazsa büroda rahat edeyim diye APPLE nin bluetooth klavyesini aldım. (210 TL.' cik) Şunu anladım ki bir notebookta tuş takımı çok önemli çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: juf1

Evet tuş takımı biraz güç istiyor ama acaba bu sorun tuşların birbirine olan yakınlığından dolayı UX21'de biraz daha fazla olabilir mi? Çünkü yakınlıktan dolayı sert basmaktan kaçınıyorsunuzdur muhtemelen.
  • quote:

İndirim olursa arayın diye not bırakmıştım.Vatandan telefonla aradılar.hafta sonu 25% indirim varmış....

İndirim başlamış..

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/products.aspx?L2=PC_POR&k3=Ultrabook&br=ASUS

• Ultrabook'larda cd yada dvd okuyucu felan yok diye duydum baktım göremedim varmı arkadaşlar kullanan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: newsmann

Ultrabook'larda cd yada dvd okuyucu felan yok diye duydum baktım göremedim varmı arkadaşlar kullanan varmı

Çok ince tasarım olduğu için bilerek koymuyorlar. bu tip bilgisayarlar genellikle taşıma amaçlı kullanıldığından ihityaç da kalmıyor.
  • Çarşamba günü Darty den 2300 liraya aldım, ertesi gün bimekste ve vatanda 3000 liradan 2100 liraya düştü fiyat :(
  • aynı ürünmü acaba bimekle vatandaki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: newsmann

Ultrabook'larda cd yada dvd okuyucu felan yok diye duydum baktım göremedim varmı arkadaşlar kullanan varmı

Çok ince tasarım olduğu için bilerek koymuyorlar. bu tip bilgisayarlar genellikle taşıma amaçlı kullanıldığından ihityaç da kalmıyor.

olması daha güzel olabilirdi taşıyacağım bir bilgisayarda i7 işlemci var oha derim ozmn:S

• Ben de ne zamandır bu bilgisayarı almak istiyordum. Fakat bilgisayarında problem yaşayanlar yüzünden tedirgin oldum biraz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.