Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.683
Cevap
19
Favori
152.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme falan hikaye, az önce bios ekranı yine çıktı.
    Valla ben altı ay macbook air yurtdışı ve ikinci el takip etmiş hatta internetten ikinci el alıp hüsrana uğramış biri olarak bu cihaza çok sevinerek almıştım. Arada 1000
    TL civarlarında fiyat farkı vardı.
    Ne yapalım idare edeceğiz. Ancak bu asus gözümden düşmeye başladı. Transformer prime tabletlerinde de sorunlar yüzünden ürünleri geri çağırmış.

• araştıran arkadaşlar için söylüyorum, almayın bu laptopu. sürekli mavi ekran hatası veriyor, hiçbirşey doğru düzgün çalışmıyor.
    alıp da aynı sorunu yaşayanlardan hiç iade talebinde bulunan oldu mu? zorluk çıkarıyorlar mı?

service yollasak update mupdate edip yollayacaklar belli ki. kronik bir sorun karşısında servisin çok fazla birşey yapacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuyra -- 22 Ocak 2012; 12:24:27 >
  • Valla yorumlara bakıyorum da şanslıymışım demek ki... Klavyede tuş atlamasından başka hiçbir sorunlar karşılaşmadım.
  • Valla ben de de sadece zaman zaman touchpad biraz duyarsız olabiliyor.onun dışında bir sıkıntım olması hiç. Tuş atlaması değil de iyi basmak gerekiyor. Biraz gıcık ediyor adamı ama çok da keyifli makina öte yandan
  • arkadaşlar ux21 i3 lü 4gb ramli yokmu isteyen sıfır kutusu acılmamıs faturalı garantili
  • quote:

Orijinalden alıntı: excellencyx

arkadaşlar ux21 i3 lü 4gb ramli yokmu isteyen sıfır kutusu acılmamıs faturalı garantili

Kaç para istiyorsunuz acaba, belki bir arkadaş isteyebilir? Bir de ödeme şartları nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

arkadaşlar ux21 i3 lü 4gb ramli yokmu isteyen sıfır kutusu acılmamıs faturalı garantili

Kaç para istiyorsunuz acaba, belki bir arkadaş isteyebilir? Bir de ödeme şartları nedir?

Evet fiyatı söylerseniz arkadaşlarımıza soralım. i3'lü model Vatan kampanyasında taksitli 1500 küsür'e satılmıştı. i5 olsa daha kolay satabilirdiniz ama yine de buna göre uygun bir fiyat verirseniz almak isteyen olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

quote:

quote:

Evet fiyatı söylerseniz arkadaşlarımıza soralım. i3'lü model Vatan kampanyasında taksitli 1500 küsür'e satılmıştı. i5 olsa daha kolay satabilirdiniz ama yine de buna göre uygun bir fiyat verirseniz almak isteyen olabilir.

Arkadaşlar 1500 son fiyatim.madem fiyatları düştü bende indirim yapayim.ödeme peşin arkadaşlar .vatanın ultrabook anketinde kazandım ürünü.kullanmak niyetinde olmadigim için bir kere açıp incelemiş değilim.kapalı kutu yatıyor evde.

• Ben de ux21e ya da 31e almayı planlıyorum ama mavi ekran problemi baya soğuttu. Mavi ekran alan arkadaşlara bir sorum olacak. Bir sitede Instant on, PowerWiz ve Power4Gear'ı silerseniz hata alabilirsiniz gibi birşey okudum. bunları silmediği ahlde problem alan var mıdır?
  • bende mavi ekran problemi falan olmadı. kurulumu vatanda yaptırdım ve öyle kullanıyorum. bir sıkıntı oladı şimdiye kadar.
  • Bu bilgisayarı ciddi şekilde almayı düşünenlere yardımcı olabilmek maksadı ile Mavi ekran problemi olanlar ve olmayanlar ortalama ne kadar bu şekilde kullandıklarını yazabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

quote:

quote:

bu arada ben vatanda hiç 1500 küsürlü fiyat göremedim.şu andada tekrar fiyatı yukselmiş

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-ux21e-kx012v-ux21e-core-i3-2367m-1,4ghz-4gb-ddr3-128gb-ssd-max-intel-116-cam-bt4-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=58036

• Mavi ekran problemi olan ve Vatan Bilgisayar'a teşhis-tedavi için ux31e bilgisayarı verenlerdenim. Verme sebebim en geç 20 dakikada bir hata vermesi idi ki bu bios ekranı çıkma şeklinde oluyordu. 4 günlük bir bakım sonucu bu hata 4-5 saatte bire inmiş şekilde geri aldım. İyi yanı da eskiden sadece bios ekranı çıkıyor ve uzun power tuşu hariç çıkmak mümkün olmuyordu. Şimdi değişik bir mavi ekran hatası da eklenmiş oldu. Başlı başına bir format ve güncelleme yapılmış olduğu aşikar.

Asus net sayfasında da, inceleyen arkadaşlar varsa göreceklerdir ki, bios güncellemenin de dahil olduğu 3 video eklenmiş vaziyette. Şunu da belirteyim, bu videolar Türkçe sayfada görünür şekilde değil, sadece ingilizce sürümde var. Demek hata oranı çok ki, bios güncellemenin videosunu bile eklediler. Önceden olmadığına eminim.

Yeni bir sürümle halledilecekse, kullanmaya çoktan talibim. Sabretmeye çalışıyorum. Vatan'a gelince ilk hafta alanlardanım. Yok devam ederse.... Bakacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek-tek -- 23 Ocak 2012; 22:41:30 >

• gelecek cumartesi günü iki hafta olacak alalı ve çok şükür bios mios çıktığı yok. akşamları saatlerce internete giriyorum, video izliyorum bu arada.
  • ux21 sahibiyim. bilgisayarı çok yoğun kullanıyorum. 1 kez bile mavi ekran gelmedi. Şu ana kadar kullandığım en stabil notebook diyebilirim. Belki de şanstır bilemiyorum. Özellikle hızlı SSD den olacak ki açılış ve kapanış hızları mükemmel.

Ayrıca derecelendirme de aşağıda:

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31)
  • samsung 9 serisi macbook air ve asus arasında kararsızdım fakat zenbooklarda ciddi yazılımsal sıkıntılar var sanırım diğer 2 markadan pek bi şikayet okumadım en iyisi birkaç ay daha bekleyip neler olacağını görüp öyle almak
  • Hata alanlarin hepsi ux31e mi, 21 de error alan tok mudur?
  • benim ux31 mağazaya gelmiş akşam alıcam umarım sorunlular arasına katılmam....
  • bios güncellemesinden sonra bende hata vermeyi kesti. 3 gündür sorunsuz kullanıyorum. asus update son sürüme güncellemiyor, kendiniz manuel güncelleyip deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juf1

ux21 sahibiyim. bilgisayarı çok yoğun kullanıyorum. 1 kez bile mavi ekran gelmedi. Şu ana kadar kullandığım en stabil notebook diyebilirim. Belki de şanstır bilemiyorum. Özellikle hızlı SSD den olacak ki açılış ve kapanış hızları mükemmel.

Ayrıca derecelendirme de aşağıda:

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31)

Merhaba Ux31 var bende ve disk için 5.9 gösteriyor. Disk sandisk U100 SSD. Sizin disk farklı model mi söyleyebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.