Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.683
Cevap
19
Favori
152.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertb

quote:

Orijinalden alıntı: juf1

ux21 sahibiyim. bilgisayarı çok yoğun kullanıyorum. 1 kez bile mavi ekran gelmedi. Şu ana kadar kullandığım en stabil notebook diyebilirim. Belki de şanstır bilemiyorum. Özellikle hızlı SSD den olacak ki açılış ve kapanış hızları mükemmel.

Ayrıca derecelendirme de aşağıda:

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31)

Merhaba Ux31 var bende ve disk için 5.9 gösteriyor. Disk sandisk U100 SSD. Sizin disk farklı model mi söyleyebilir misiniz?

Arkadaşım aygıt yöneticisinde şöyle yazıyor:

• Ux31 i5 sahibiyim. Darty'den aldım, 20 gündür günde ortalama 12 saat kullanıyorum. En ufak bir sorunla karşılaşmadım.
    Amerikada en sorunlu bilgisayar olduğunu yazan arkadaş, bu bilgiye nereden ulaştığını yazarmısın. Arkası boş bir bilgi. Benim gördüğüm incelemelerde klavyenin sert olması dışında hiçbir eleştiri görmedim.
  • Yarın Vatan'da %25 indirim var, almak isteyenler kaçırmasın. İndirim sadece mağazalarda geçerli.

http://www.vatanbilgisayar.com/landingpage/26011210vtn47.aspx
  • şuan ul30vt kullanıyorum.ux31e geçmeyi düşünüyorum .
    1.73 core2duo(turbo33 ile) 4gb ram var üstünde. 1.8kg .pili 84w/h

ux31 in pili sanırım 50wh .şarjı nekadar dayanıyor?
    işlemcisi ulv mi?
    fanı var mı?
    ekran kartı performansı nasıl.(ul30vt de çift ekran kartı var.oyunlarda hariciyi kullanıyorum)
  • Siz şanslıymışsınız, ADATA , SANDISK den daha hızlı, yabancı testlerde de böyle söyleniyordu zaten. Seçme imkanı bulabilen arkadaşlar ADATA yı tercih etsinler.
  • ben de bugun bimeksten ux31e aldım. hatta bilgisayarı açalı bir saat fln olmuştur :)

Sandisk var benimkinde de. Touchpa biraz daha iyi olabilirmis ama klavye bana cok problemli gelmedi. Zaten normal klavyede de baya typo yaparım ama :)

Bakalım bios poblemi verecek mi görücez. Bios probleminin nedense ssd ile alakalı olduğunu düşünmeye başladım.
  • Merhabalar.kulüp de cihazlar da hayırlı olsun arkadaşlar. ben de 10 gün önce 128 gb ux31 aldım. Aygıt yöneticisinden hardisk Sadisk ssd u100 gözüküyor. Bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar. Fakat back up yapmayı beceremedim. Nasıl yapıldığını anlatırsanız sevinirim. daha önce mağazada baktığım ux21 'in tuş takımı metal gibiydi sanırım fakat benimki plastik. Bir de şarj ederken cihaza dokunduğumda hafifçe elektrik varmış gibi hissediyorum çok az kaçak var galiba sizinkilerde de bu var mı?
  • tus takımı bende de plastik gibi, ama belki de bi yandna bu iyidir, rahat kullanımı, o açıdan sevdim ben çok daha sert olacagını düşünmüştüm. Bu arda wireless problemi bende de var galiba, modemin yanındayım hala 5 uzeridnen 2/3 çekiyor
  • 2 gündür kullanıyorum hiç bir sorun vermedi.....genel görüşlerimi yakında yazıcam...ama şuan mutluyum diyebilirim.....
  • Orijinalden alıntı: @hmetce

Asus net sayfasında da, inceleyen arkadaşlar varsa göreceklerdir ki, bios güncellemenin de dahil olduğu 3 video eklenmiş vaziyette. Şunu da belirteyim, bu videolar Türkçe sayfada görünür şekilde değil, sadece ingilizce sürümde var. Demek hata oranı çok ki, bios güncellemenin videosunu bile eklediler. Önceden olmadığına eminim.

Bahsettiğiniz videolar için link verebilirmisiniz.

Ben Hard diski ikiye böldüm ilk böiümde windows çok yer kaplıyor, oyun veya büyük bir program yüklemedim. Sizde durum nedir acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur59 -- 27 Ocak 2012; 3:47:35 >

• ya bir de benim harddiskte sadece 66 gb kullanılabilir alan var yazıyor, tüm c çindeki dosyalar toplamı 25 gb kadar, e kalanı nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corona.effect

ya bir de benim harddiskte sadece 66 gb kullanılabilir alan var yazıyor, tüm c çindeki dosyalar toplamı 25 gb kadar, e kalanı nerede?

işletim sistemi vardır ssdnin bir bölümünde . o bölüm gözükmez
    istediğinz zaman format atabilirsin o bölüm ile
  • E utanmaz bilgisayar, bir de uzerine recovery olustur desi bi 6 gb da ona gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juf1

ux21 sahibiyim. bilgisayarı çok yoğun kullanıyorum. 1 kez bile mavi ekran gelmedi. Şu ana kadar kullandığım en stabil notebook diyebilirim. Belki de şanstır bilemiyorum. Özellikle hızlı SSD den olacak ki açılış ve kapanış hızları mükemmel.

Ayrıca derecelendirme de aşağıda:

senin Disk puanı uçmuş ya, 7.9 ??? bende 6.4 Disk puanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: corona.effect

E utanmaz bilgisayar, bir de uzerine recovery olustur desi bi 6 gb da ona gitti

Recovery iso dosyalarını bilgisayarda saklamanız şart değil. Flash bellek veya harici diske atıp saklayın ya da DVD yazıcı olan bir bilgisayarda DVD'ye kaydedip saklayın.
  • bende sandisk ssd u100 128 yazıyor, adata değil bu kötümü yani şimdi
  • Bu arada heryerde bu bilgisayarın sesinin çok iyi olduunu söylüyorlar, ama seni %30-40ın üzerine çıkardığımda patlamalar meydana geliyor. Tamam sonuçta bir tasınablir bilgisayar ama bang&olufsen reklamı ile beklentileri baya arttırdılar sonuçta.

VAr mı böyle birşey sizde de
  • dostum bende patama yok. özellikle winampa girip ayarları en üst seviyeye çıkartarak denedim, hatta kulaklık takıp onunla da denedim. ses gayet temiz benim cihazda
  • bu arada merak eden arkadaşlar için söyliyeyim, şarjı oldukça uzun gidiyor. ben genelde internete giriyorum, bazı web sayfalarına girer video da izlerim ve gerçekten de uzun pil süresi var. ayrıca pek keyifli bir cihaz
  • Tuş izlerinin ekranda kalması gibi bir sorun yaşayan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.