Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.683
Cevap
19
Favori
152.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m_g66

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

MErhaba,

Değerleriniz çok yüksek olmamakla birlikte benim cihaza yakın değerler.Ben cihazın altında soğutucu kullandığımdan dolayı daha düşük çıkması normal.Bende f4,f5,f6 tuşlarının olduğu bölge hiç ısınmıyor diyebilirim.Sadece pilde kullandıysam yani pil bitmiş veya şarj etmeye başlamış ve aynı anda bilgisayarı kullanıyorsam,touchpadin olduğu bölüm ısınıyor.Çünkü pil tam altında.Bu durumda çok normal.Cep telefonunuzu şarja takıp aynı anda konuşma yaptığınızda nasış pil ısınıyorsa cihazdaki pilde kasayı ısıtıyor.

@ZodiaK123
    @safaksaylam

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. ama ben servisi arayıp sordum. sarj cihazıyla beraber gönderin dediler (sarj cihazıda aşırı ısınıyor). her ihtimale karşı iyi olur diye bu hafta göndermeyi düşünüyorum. şarj cihazından kaynaklanabilirmiş... Bakalım servisten gelince sonucu sizinle paylaşırım hem aynı sorunu yasayan arkadaslara da yol göstermiş oluruz.

Bir sorun yok deyip geri gönderecekler.

Arkadaşlar cihaz servisten geldi bir hafta oldu . inanırmısınz cihazdan soğudum :( sadece bios güncellemesi yapıp gönderdiler. cihazın içi açılmış vidalardan belli oluyor. donanımsal bi arıza bulamamışlar. cihaz hala ısınıyor ayrıca ilk geldiğinde acayip bi koku geliyordu cihazdan bir hafta içinde kısmen koku gitti. şimdi soğutucu aldım cihaz elimde yanana kadar servise göndermem artık.

Demiştim hocam. Isı konusunu servisler dikkate almıyor fazla. Sana göre çok olduğunu söylediğin ısı onlar için normal sayılıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

MErhaba,

Değerleriniz çok yüksek olmamakla birlikte benim cihaza yakın değerler.Ben cihazın altında soğutucu kullandığımdan dolayı daha düşük çıkması normal.Bende f4,f5,f6 tuşlarının olduğu bölge hiç ısınmıyor diyebilirim.Sadece pilde kullandıysam yani pil bitmiş veya şarj etmeye başlamış ve aynı anda bilgisayarı kullanıyorsam,touchpadin olduğu bölüm ısınıyor.Çünkü pil tam altında.Bu durumda çok normal.Cep telefonunuzu şarja takıp aynı anda konuşma yaptığınızda nasış pil ısınıyorsa cihazdaki pilde kasayı ısıtıyor.

@ZodiaK123
    @safaksaylam

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. ama ben servisi arayıp sordum. sarj cihazıyla beraber gönderin dediler (sarj cihazıda aşırı ısınıyor). her ihtimale karşı iyi olur diye bu hafta göndermeyi düşünüyorum. şarj cihazından kaynaklanabilirmiş... Bakalım servisten gelince sonucu sizinle paylaşırım hem aynı sorunu yasayan arkadaslara da yol göstermiş oluruz.

Bir sorun yok deyip geri gönderecekler.

Arkadaşlar cihaz servisten geldi bir hafta oldu . inanırmısınz cihazdan soğudum :( sadece bios güncellemesi yapıp gönderdiler. cihazın içi açılmış vidalardan belli oluyor. donanımsal bi arıza bulamamışlar. cihaz hala ısınıyor ayrıca ilk geldiğinde acayip bi koku geliyordu cihazdan bir hafta içinde kısmen koku gitti. şimdi soğutucu aldım cihaz elimde yanana kadar servise göndermem artık.

Demiştim hocam. Isı konusunu servisler dikkate almıyor fazla. Sana göre çok olduğunu söylediğin ısı onlar için normal sayılıyor.

haklısın ısınmayı problem olarak görmemişler... servise giden cihaza format falanda atarlar diye biliyordum ama sadece bi test programı yüklemişler bide içini açmışlar.pc oldugu gibi geri geldi... ısıdan vazgeçtim artık. ilginç sorunlarla karşılastım. şimdi de kapak kapndığı zaman gevşiyor. 1,5 - 2 cm kadar kendi açılıyor. :( acaba içi açılınca bi vidası falan mı gevşedi ? Anlıyacağınız "Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan oldum" :(

• Atasözüne tam uyum olmuş gerçekten.Yaşadığınız bu olumsuz tecrübe sizi cihazdan soğutmuştur çok üzüldüm gerçekten.
  • m_g66 M kullanıcısına yanıt
    Dostum bu kapak kapandığında sanki bir mıknatıs kapağı tutuyor gibi geliyor bana. Acaba içinde mıknatıs vardı da onu mu düşürdüler ki...
  • arkadaşlar ux31a prime almayı düşünüyorum i7 256gb olanından ama fiyatlar baya fazla dolar fazla çünkü çok acelem yok sizce bekliyim mi veya ucuza satan bir yer biliyor musunuz ölü piksel olayına takıldım bir de ne yapayım tavsiyeleriniz neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_k

arkadaşlar ux31a prime almayı düşünüyorum i7 256gb olanından ama fiyatlar baya fazla dolar fazla çünkü çok acelem yok sizce bekliyim mi veya ucuza satan bir yer biliyor musunuz ölü piksel olayına takıldım bir de ne yapayım tavsiyeleriniz neler?

Full HD modellerinden uzak dur. Ölü piksel cenneti full hd olan modelleri. O fiyata kendi kullandığım acer s7 tavsiye ederim.
  • Bizim Laptoplara harici ekran kartı takılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaksaylam

Bizim Laptoplara harici ekran kartı takılabilir mi?

Ne yazik ki imkansız.
  • Caner kardeşim öncelikle selamlar ben asus Zenbook ux 31a c 4027 almak istiyordum 3000tl dokunmatik ve256 gb bu ondan daha mı iyi fiyatta uygun sen kullandığın ve incelemissin diye soruyorum ayrıca ölü pikseli nasıl tespit ediyoruz şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmen07

Caner kardeşim öncelikle selamlar ben asus Zenbook ux 31a c 4027 almak istiyordum 3000tl dokunmatik ve256 gb bu ondan daha mı iyi fiyatta uygun sen kullandığın ve incelemissin diye soruyorum ayrıca ölü pikseli nasıl tespit ediyoruz şimdiden teşekkürler

Zenbook serisini tavsiye etmiyorum ama yine de bir şans verebilirsiniz. Ölü pikseli bembeyaz bir sayfa açtığınızda siyah nokta olarak ekranda görürsünüz toz gibi. Ama ekrana yapışıktır gitmez. İşte o ölü pikseldir. 3000 TL'ye zenbook yerine çok güzel cihazlar var. Sony vaio pro veya kendi kullandığım acer s7
  • [C_a_N_e_R] kullanıcısına yanıt
    caner kardeşim acer s 7 i 7 bulamadım sadece 128 i var senin bilgisayar i7 mi? i7 ve 256 gb sa satmayı düşünürsen taip olabiliriz?
  • quote:

caner kardeşim acer s 7 i 7 bulamadım sadece 128 i var senin bilgisayar i7 mi? i7 ve 256 gb sa satmayı düşünürsen taip olabiliriz?

Bendeki de i5-128 hocam. Türkiye'de ne yazık ki i7'lisi yok.
  • Herkese selam arkadaşlar asus veya acer i7 256gb ssd ve touch, almak istiyorum. ux 31a c 4027 gibi, çok temiz ikinci elde olabilir yardımcı olursanız sevinirim...

• merabalar
    galiba biraz gec kaldim ama asusun ux31a r4005 modelinden alicam.Fakat hicbir yerde bulamiyorum.Bildiginiz uygun bi fiyata satan bir magaza var mi acaba

• asus ux31a r4005v modelinin klavyesi kullanımı nasıl acaba ? r4005H modeline göre çok fark var mı ??
  • quote:

Herkese selam arkadaşlar asus veya acer i7 256gb ssd ve touch, almak istiyorum. ux 31a c 4027 gibi, çok temiz ikinci elde olabilir yardımcı olursanız sevinirim...

acerin 256 gb ssd ve i7li modeli şu an yok S7'yi kastediyorsan eğer.
  • YARDIM.......................

2 senelik Asus ux21e ultrabook bilgisayarım şarj fişini çekince anında kapanıyor. pile geçiş yapmıyor. Sanki pili yokmuş gibi davranıyor. Neden böyle yaptığını anlayabilmiş değilim. bu sıkıntı bugün başladı
  • Arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.
    ux31a ile ux32vd arasinda kaldim karar veremiyorum.
    -sdd in az ve hibrid olmasi performansi cok etkiliyo mu
    -hdd ve gt620 den dolayi isinma ve bilgisayar sesi oluyo mu
    -harici ekran kartinin oyun performasi hd4000 e gore cok fark ediyor mu
    -ekran kalitesi arasinda ne kadar fark var
    -32vd de ram ve ssd takviyesi yapmak ne kadar mumkun ve mantikli
    -en az 3-5 sene kullanacagim dusunulurse hangisini almak daha iyi olur

bikac gun icinde birisini alicam.Eger bu sorulara cevaplamamda bana destek olursaniz cok memnun olurum.
    simdiden tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: GsBuyukavci92

Arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.

bikac gun icinde birisini alicam.Eger bu sorulara cevaplamamda bana destek olursaniz cok memnun olurum.
    simdiden tesekkurler..

3-5 sene için ikisi de yeterli olmaz. ux31a daha incedir, ekranı full hddir ve sadece ssd vardır dolayısıyla çok hızlıdır. Ama fabrika çıkışı çok sorunu vardır. Mesela bolca ölü pikseli vardır veya kasaları hep yamuktur ux31a'ların. GT620 ile hd4000 ile arasında çok fark yok. İkisi de oyun bilgisayarı değil öncelikle bunun altını çizeyim. Harici ekran kartı sadece 3d yazılımlarda ek takviye yapmak için işe yarıyor. Oyun hayali kurma. UX32VDnin ekran kalitesi vasat ötesi. O ekranla yıllarca o bilgisayarı kullanan insana madalya takarım. ux31a full hd ve ips ekrandır cam gibi keskin parlak ve nettir. Hybrid diskler performansı etkiliyor tabi ki. SSD olan ux31a çok daha performanslı.

Tavsiyem ikisini de alma çünkü çok çektim ux31a'dan. Geçmiş mesajlarımı okuyunuz. Acer S7 tavsiye ederim kendim kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 1 Ağustos 2013; 14:15:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GsBuyukavci92

Arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.

simdiden tesekkurler..

3-5 sene için ikisi de yeterli olmaz. ux31a daha incedir, ekranı full hddir ve sadece ssd vardır dolayısıyla çok hızlıdır. Ama fabrika çıkışı çok sorunu vardır. Mesela bolca ölü pikseli vardır veya kasaları hep yamuktur ux31a'ların. GT620 ile hd4000 ile arasında çok fark yok. İkisi de oyun bilgisayarı değil öncelikle bunun altını çizeyim. Harici ekran kartı sadece 3d yazılımlarda ek takviye yapmak için işe yarıyor. Oyun hayali kurma. UX32VDnin ekran kalitesi vasat ötesi. O ekranla yıllarca o bilgisayarı kullanan insana madalya takarım. ux31a full hd ve ips ekrandır cam gibi keskin parlak ve nettir. Hybrid diskler performansı etkiliyor tabi ki. SSD olan ux31a çok daha performanslı.

Tavsiyem ikisini de alma çünkü çok çektim ux31a'dan. Geçmiş mesajlarımı okuyunuz. Acer S7 tavsiye ederim kendim kullanıyorum.

sağolasın hocam. en azından ux32vd yi eledim. zaten gönlüm ux31a dan yanaydı biraz :)
    tavsiye ettiğin acer s7 yi de arastırıcam. zaten ux31a yı sadece bi yerde buldum. onda da ölü piksel çıkma ihtimali var.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.