Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.683
Cevap
19
Favori
152.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın bilirkişi hocam. Sony vaio pro 13 almayi düşünüyorum. Hafifligine ve görüntü kalitesine hayran kaldim. Yapacagim tek is makineyi göbeğimin üstüne koyup internette takilmak ve football manager 2013 oynamak. Bu makine fm 2013u kaldirir mi. Ha çoğu kişi internet ve sadece bir oyun için 2700 TL verilir mi diyebilir ama agir laptoplar karnimi ve kaburgalarimi agritiyorlar ayrıca makineyi yanimda kolayca tasimak onemli. Bir de bu makinenin inanılmaz bir görüntü kalitesi var. Media marktta 50 tane bilgisayar ekranina baktim su kule resmini o kadar canli ve net veren başka laptop yoktu. Resim kimisinde karikatür gibiydi kimisinde de cansizdi. Bu ultrabook görüntülere hayat veriyor sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 8 Ağustos 2013; 12:53:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

Sayın bilirkişi hocam. Sony vaio pro 13 almayi düşünüyorum. Hafifligine ve görüntü kalitesine hayran kaldim. Yapacagim tek is makineyi göbeğimin üstüne koyup internette takilmak ve football manager 2013 oynamak. Bu makine fm 2013u kaldirir mi. Ha çoğu kişi internet ve sadece bir oyun için 2700 TL verilir mi diyebilir ama agir laptoplar karnimi ve kaburgalarimi agritiyorlar ayrıca makineyi yanimda kolayca tasimak onemli. Bir de bu makinenin inanılmaz bir görüntü kalitesi var. Media marktta 50 tane bilgisayar ekranina baktim su kule resmini o kadar canli ve net veren başka laptop yoktu. Resim kimisinde karikatür gibiydi kimisinde de cansizdi. Bu ultrabook görüntülere hayat veriyor sanirim.

Şu an sony vaio pro 13 piyasadaki en hafif ultrabook tartışmaşız. Ekran full HD ve IPS olduğundan ötürü de en canlı renkleri vermesi doğal. 2700 bu cihaz için biraz pahalı. 2300-2400 maksimum olmalıydı aslında. Ama yine de şu an en iyi ultrabook diyebiliriz hafifliğinden ötürü. Ondan sonra kendi kullandığım Acer S7 onu takip ediyor. Bizler hafiflik, incelik ve performans için bu paraları veriyoruz. Odun gibi notebooklarda oyun oynamak iyi hoş ancak taşımak işkence. Bana göre değil. FM 2013'ü havada karada rahatça oynarsın bu cihazla. Sony'de Intel HD 4400 ekran kartı var. Intel HD 4000 bile FM 2013'ü rahatlıkla oynatıyor. Kısacası bu cihazı tavsiye ederim.

• yaoin.8 Y kullanıcısına yanıt
    Sürekli prizde kullanmak zarar verir ancak bunun çok fazla olacağını sanmıyorum. Ultrabooklarda batarya sabit olduğundan ne yazık ki çıkaramıyoruz. Ama gün içinde uzun süreli kullanımda sürekli şarja takıp çıkarmak bence batarya ömrünü daha çok götürür. Ve insanı uğraştırır bilmiyorum ben fişte kullanıyorum genelde 1 ay oldu herhangi bir kayıp görmedim.
  • Teşekkurler.

• ÇOK DEĞERLİ BİLGİLER PAYLAŞAN SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR
    Öncelikle hepinizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar hepinize sağlıklı uzun ömürler dilerim.
    Benikinci el temiz i7 işlemcili 256gb ssd li hafif bir ultrabook arıyorum. Bilginize... Satmak isteyenler Tle mesaj atarlarsa ben ulaşırım 05052299464

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmen07 -- 8 Ağustos 2013; 17:22:27 >
  • Şu pilin çıkartılarak kullanılması olayından ne zaman vaz geçeceksiniz anlayamıyorum.
    Bu olay artık yok....! Pili ne kadar sık şarj ederseniz edin bir problem yaşamazsınız. Yeni lityum-iyon pillerde
    artık hafıza efekti olmadığı için kesinlikle pili çıkartmanıza ve hatta deşarj etmenize bile gerek yok artık. Sadece hafta
    da bir kere %25 e gelinceye kadar kullanın yeter...!

Çok merak ediyorsanız bakın buradaki arkadaşımız gerçekten olayı o kadar güzel anlatmış ki mutlaka okuyun ve yanluş bilgilerle hareket etmekten vazgeçin...

http://www.enpedi.com/2010/09/notebooklarda-batarya-nasl-kullanlmal.html

• UX31A-C4027H modeline RAM upgrade yapılamıyor mu?
  • Merhaba

Arkadasımda Asus ux31a var fakat touch screen çalışmıyor. Driver linki ve aktif nasıl ediliyor. İlk defa touch screen kullanıyorum :-) Bu konuda yardım edebilir misiniz? Veya bu konuyla ilgili link var mı?

Teşekkürler
  • Arkadaşlar az evvel güncel bir driver var mı diye Asus'us global sitesine baktım, yeni bir bios gelmiş sorunsuz yükledi ama açılışta direkt bios a düşüyor ve hangi ayarı denediysem olmadı, windows bir türlü açılmadı. Bu bios u aranızda yükleyen var mı? Benim UX31 win8 li core i5 olan versiyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: tainted_life

Merhaba

Arkadasımda Asus ux31a var fakat touch screen çalışmıyor. Driver linki ve aktif nasıl ediliyor. İlk defa touch screen kullanıyorum :-) Bu konuda yardım edebilir misiniz? Veya bu konuyla ilgili link var mı?

Teşekkürler

Driverı yok ki onun? Direk çalışması gerek. Çalışmıyorsa bir sorun vardır.
  • Bu arada ben yok sanıyordum fakat bizim laptop'larda Intel WiDi özelliği varmış. Bilmeyenler için şöyle özetleyeyim; dlna özellikle bir TV'niz var ise laptop'taki görüntüyü olduğu gibi TV'ye aktarabiliyoruz. Tek sıkıntı, görüntü yaklaşık 10 sn'lik bir gecikmeyle gidiyor. Yani laptop'umu TV ekranından kullanıyım derseniz mümkün değil, fakat örneğin laptoptan bir film açıp tam ekran yaptığınızda, 10 sn sonra aynı film TV'de tam ekran ve ses ile çalışıyor.

Denemek isteyenler Intel Widi programını bilgisayarına kursun...

Not: Asus UX31A-4003h ile denedim..

Edit: Sonraki denememde sadece 2 saniyelik bir gecikme vardı. Download'ları falan kapatmak işe yaradı sanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 26 Ağustos 2013; 10:13:43 >
  • herkese ii forumlar arkadaşlar. ux32vd-r3014 h modeli var bende ama cumartesi günü ne oldusa bilgisayarın fanı deli gibi çalışmaya başladı yaptığım işlemler internette dört beş sayfa açık o kadar oyun falanda oynamıorum şimdiye kadar hiç böle gürültülü çalışmamıştı. baştan formatladım pcyi düzelr belki vs die ama fayda etmedi hala aynı gürültüde merdaneli çamaşır makinası gibi oldu bilgisayar. neden kaynaklı olabilir acaba servise versem bi müdahalede bulunurlarmı. benim gibi bi fan gürültüsünden şikayetçi olan bi kaç arkadaş gördüm forumda ama daha sonra nasıl bi çözüm buldular bilmiyorum.
  • moscaltar25 M kullanıcısına yanıt
    Bu tür şeyler durup dururken ortaya çıkıp çok can sıkıyor. Senin adına üzüldüm. Benim de eski laptopumda yıllar sonra fan çok gürültülü çalışmaya başlamıştı. Açtım içini kocaman bir yumak toz çıktı. Temizledim düzeldi. Belki senin fana da toz yumağı falan kaçmıştır bilmiyorum Bence direk servise vermelisin. Bilgisayar belki tamamen bozulacak ve sen servise şöyle fan sesi vardı böyle gürültülüydü diye anlatmaya çalışacaksın. onun yerine şimdiden ver de onlar da duysun fan sesini. Hem bozulursa da ellerinde bozulsun.

Edit: Şimdi baktım Ankara'daymışsın. Ankara'da servis var. Direk elden götür ver istersen. Yok teknik servis son tercihim diyorsan bir de bios'u güncellemeyi dene istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 4 Eylül 2013; 15:35:23 >
  • biosu da güncelledim düzelir die ama nafile yine olmadı :( incecik makine nası gürültülü ufo fanlar bile daha az gürültü yapıo :D
  • arkadaşlar zenbook ux21 arıyorum 2.el
    satmak isteyen varsa irtibata geçebilir benimle.
  • U500vz ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
    vaio pro 13 ile bunun arasında çok gittim geldim.
    Sonuçta bu oldu.
  • arkadaşlar ux31e kullanıcısıyım ekranım kırıldı acaba bana yardımcı olacak birileri varmı yurt dısından üçreti ile gitirebilecek vs yada elinde ekranı sağlam diğer kısın problemlı olan varmı
  • moscaltar25 M kullanıcısına yanıt
    benim de basıma geldi , içini açıp temizleyip , termal macunu yeniledikten sonra sesi kesildi .
  • teşekkür ederim hocam servise vermiştim ben bugün aldım fanları değiştirmişler şimdilik bişey yok çok şükür
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.