Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.683
Cevap
19
Favori
152.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar asusux21e zenbook sahibiyim.Bu cihazın aksesuarlarından lazım.Satmak isteyen varsa alabilirim.Kılıf,çevirici kablolar filan.
  • Arkadaslar hala alinirmi ux31a yoksa infinity mi beklenmeli? Bir de ssd nin markasini bilen varmi aranizda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • U500vz önceden taçpedde ikiparmak ile yukarı-aşağı düzgün kaydırma yaparken, son birkaç gündür kafasına göre takılıyor.
    Canı isterse kaydırıyor veya hiç kaydırmıyor. Yöntuşlarıyla kaydırmak için elinizi çektiğinizde birkaç hamlelik kaydırma yapıyor vs.
    Asus Smartgesture çalışıyor ve ayarlarda bir değişiklik yok. Ama kaydırma işi senkronu ve miktarı/mesafesi bozuldu.
    Nedendir dersiniz?
  • Arkadaşlar merhaba.

UX31E var bende ram upgrade etmek istiyorum ama ssd ile tümleşik bir yapısı var gibi geldi bana. 4 gb ram var cihazda bunu yükseltebilirmiyim?..Google aradım ama sağlıklı bir sonuç bulamadım.
  • [C_a_N_e_R] kullanıcısına yanıt
    hocam bu makine photoshop'u kaldırıyor mu? özellikleri neler? bir de fiyatı ne kadar?

bu arada arkadaşlar asus un ultrabookları çok şık hepinize imreniyorum. kahverengi kılıf çok hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

hocam bu makine photoshop'u kaldırıyor mu? özellikleri neler? bir de fiyatı ne kadar?

bu arada arkadaşlar asus un ultrabookları çok şık hepinize imreniyorum. kahverengi kılıf çok hoş.

Evet dostum çok rahat kaldırıyor ben tüm tasarımlarımı ultrabookta yapıyorum. Bende acer s7 var ama zenbookta da kullanmıştım sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 12 Ekim 2013; 19:23:58 >
  • Arkadaşlar merhaba, Asus Ux31e DH72 modeli (i7 2677, 256gb ssd)almayı düşünüyorum. Bu cihazı alsam pişman olur muyum? Forumda bu model kullanan var mı okumadım ama yorumlarınızı bekliyorum. Hala alınmaya değer midir bu cihaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafafurkan -- 21 Ekim 2013; 1:34:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafafurkan

Arkadaşlar merhaba, Asus Ux31e DH72 modeli (i7 2677, 256gb ssd)almayı düşünüyorum. Bu cihazı alsam pişman olur muyum? Forumda bu model kullanan var mı okumadım ama yorumlarınızı bekliyorum. Hala alınmaya değer midir bu cihaz?

Almadan önce sony vaio pro 13 ile bir karşılaştırın, son kararınızı ona göre verin derim.
  • Arkadaşlar asusu ux31a-4005h zenbookumda
    ekran siyah iken (açılışta ve siyah bir görüntü geldiğinde) belli yerlerde beyazımsı bulutsu dağınık çizgiler çıkıyor, ne yapmalıyım teşekkürle
  • laptop dedinmi asus ya
  • HAREKET ETTİRİLDİĞİNDE KAPANIYOR.

konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

bütün driver güncellemeleri (bios dahil) windows güncellemeleri yapıldı.
    sıcaklık seviyesi normal (50 C)
    upgrade yapılmadı
    serviste fonsiyon testleri yapıldı bir problem tespit edilemedi.
    tekrar göndermeden önce fikirlerinizi almak istiyorum.
    Asus un böyle kronik arızaları var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4cad -- 6 Kasım 2013; 10:16:16 >
  • slm arkadaşlar yeni katıldım bu foruma

bende ultrabook almayı düşünüyorum
    ama
    bazı markalar ve modeller arasında kaldım

sony vaio pro13 ün alt linkteki modeli
    http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00CU65M8M/ref=dp_olp_new_map?ie=UTF8&condition=new&qid=1384244864&sr=1-4

ve diğer modeli

http://www.amazon.com/Sony-SVP13213CXB-13-3-Inch-Touchscreen-Ultrabook/dp/B00CFGV7SQ/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1384244864&sr=1-2&keywords=sony+vaio+pro+13

ama sonyler türkiyede pahalı
    amazondan sipariş verip alsam nasıl olur bilgisi olan daha önce alan varmı?

diğer modeller asus ux31a modelleri ancak onda da yukarıda okuduklarım gibi sıkıntı olmasından korkuyorum

ve son model

dell xps 12 modeli bunun hakkında da ne düşünüyorsunuz. şimdiden teşekkkür ederim

• yadahttp://store.sony.com/vaio-fit-13a-flip-pc-zid27-SVF13N17PX//cat-27-catid-All-13-Ultrabook-Flip
    linkindeki sony vaio fit13a mı almalıyım

amazon yada daha başka yabancı sitelerden alsam görüşünüz ne olur

bilgisayarlar ve yurt dışı için
    artı ve eksi yönleriyle cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...
  • arkadaşlar bir sorunum var, yardımcı olabilirseniz sevinirim. asus zenbook ux32vd-r3001 ultrabook aldım. alınca 8gb ram ve 128 gb ssd güncellemesi yaprım. ssd yi takmadan önce mevcut 500 gb hdd sini acronis programı ile klonladım. bilgisayar direkt olarak ssd yi takınca sorunsuz açıldı. ancak bilgisayarıma girdiğimde c ve d den oluşan iki hdd oluşturmuş. bunlardan birincisi os (system) sürücü olarak geçiyor ve 41.3 gb lık toplam alanın sadece 3,06 gb ı boş durumda. diğer d sürücüsünün ise 52.5gb lık toplam alanının 42.5 gb lık alanı boş. c sürücüsü neredeyse dolmuş vaziyette, yçönetimsel araçlardan iki diski birleştireyim dedim ama buna izin vermiyor.

ilk sorum: bu iki diski nasıl birleştirebilirim?
    ikinci sorum: d sürücüsünde 52.5 gb ın 42.5 gb ı boş gözüktüğü halde içine girdiğimde boş gözüküyor dolu olan kısımda ne var?
    üçüncü sorumsa: bilgisayarda bulunan 24 gb lık dahili ssd yönetimsel araçlarda gözüktüğü halde ben neden bu alanı görüp kullanamıyorum?

yönetimsel araçlardan disk yönetimine girdiğimde karşıma şunlar çıkıyor:
    Disk 0: 200MB Sağlam (EFI Sistem Bölümü), OS (C:), DATA (D:), 25,00 GB Sağlam (Kurtarma Bölümü)
    Disk 1: 4,00 GB Sağlam (OEM Bölümü), 18,36 GB Sağlam (Birincil Bölüm)

• arkadaslar zenbook modelleri arasinda enson ve sorunsuz versiyon hangisi? ux31a ux32vd ux31e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillaoguz -- 13 Kasım 2013; 12:27:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar zenbook almak istiyorum ama bulamıyorum nerden alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese selamlar...
    elimde Asus UX31 im var ve ekranı kırıldı. asus türkiye 700 tl fiyat cıkarttı ve normal bilgisayarcılarda da bu cihazın ekranı genelde bulunmuyormuş. nerede yaptırabilirim, önerisi olan varmı _?

tesekkurler..
  • arkadaslar öncelikle hepinize merhaba:

bugun aldıgım ux31a zenbook ta hdmı sıkntısı varmıs bununla ilgili bilgisi olan varmı yada daha önce bu tip sorunla karsılasan biri ?

iyi aksamlar iyi sohbetler..
  • PgUp-PgDn-Home-End tuşlarını şimdiye kadar doğrudan kullanamamaktan üzüntü duyardım. Zira bu tuşlar şimdiye kadar kullandığım tüm noteboklarda Fonksiyon tuşu ile birlikte çalışıyordu.
    Burda da öyle. Ama işte tasarım böyle bir şey olsa gerek: Vatandan düşünmüş ve delete tuşunun yanına Fn Lock ışıklı tuşu koymuş. Buna basıp kitlediğiniz zaman lambası yanıyor ve tüm fonksiyon tuşlarını tek bir tuşa basıp kullanabiliyorsun. (ışık açma kapama, ses açma kapama, PgUp, PgDn-Home-End, ve sair. Valla bu benim için çok önemli bir özellik. arkadaşlar bu özellik ux32vd de yok mu fn lock tuşu yok
  • UX32VD de hdd ile ssd değişimi yapmak garantiyi bozar mı?
    bozmaz gibi birşey duymuştum doğru mu?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.