Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.683
Cevap
19
Favori
152.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nohackmove

quote:

Orijinalden alıntı: cozali

Tamam şimdi doğru yeri buldum sağolasın ve tiki kaldırdım sadece "güç kazancı sağlamak için..." yazan var altındaki yok benimkinde, beklemedeyim bakalım sonuç ne olacak.

Bu da fayda etmedi, gün boyunca açık bıraktım 3 kere kopma oldu ethernet adaptörün usb bağlantısını çıkarıp takınca tekrar bağlanıyor çok ilginç, başka bir ethernet adaptörü bulup deneyeyim ondan da değilse en iyisi kablosuz bağlanmak sanırım.

Durumun nedir?
    İşe yaradı mı?

Durum şöyle ilk gün 2-3 kopma daha oldu, dün de 1 kere oldu ama eskisi gibi sık sık gitmiyor en azından buna da razıyım, bugün hiç kopmadı mesela, tekrar teşekkürler

• en azından olumlu bir gelişme olduğuna sevindim.
  • Elinde çıkma 128 gb u100 ssd si olan bana satabilir mi?
    Türkiyede mi yok ne dir anlamadım gitti.Bilgisayar atıl duruyor :(
  • disk mi arızalandı?
  • Zenbook satan varsa pm atsın 13 inç harici ekran kartına gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

http://www.pcdepo.com/asus-ux32ln-r4060h-zenbook

Nasıldır arkadaşlar, bilgisi olan var mı? Veya bu fiyata bunun yerine şunu al diyeceğiniz bir marka model?

ux32ln aldım
    şimdilik çok memnunum
    sormak istediğiniz birşey barsa yardımcı olabilirim
    2 tane eksi özelliği var biri ssd ile birlikte gelmiyor kendim alıp taktım
    diğeri ise ekranın çerçevesi biraz kalın

kalan özellikleri çok iyi 3 adet usb portu büyük avantaj
    ayrıca kutusundan vga adaptörü ve usb ethernet çıkıyor

birde ssd takmak çok kolay önceki modellerde (UX21 & UX31 &UX32VD) diske ulaşmak için önce pilin vidalarını sökmek gerekiyordu
    bu modelde disk açıkta takıp çıkarmak çok kolay

• ssd li
    8gb ram.
    wifi 5ghz destekli.
    full hd ekranlı.
    i5 veya .7 4. nesil

ultrabook hangi model var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-ux32ln-core-i7-4500u-18ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-133-w8-notebook.html

hdd li bu.
    ssd li olanı türkiyede yok sanırım
  • ssd gömülü olarak var. SSHD diye geçer 24gb ssd var. hızlı başlama vs işlemler için isterseniz ssd kendiniz takabilirsiniz zaten vatanı örnek olarak verdim daha ucuzz o model normalde

http://www.pcdepo.com/asus-ux32ln-r4060h-zenbook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 7 Ağustos 2014; 20:34:53 >
  • merhaba arkadaşlar nişanlımda ux32ln var. bugün bilgisayarı açılmamış ve siyah ekran hatası almış. Asus yazısını bile görmeden sadece siyah ekran ve fare imleci. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu hiç ? ne yapmamız gerekir...
  • ygtatli kullanıcısına yanıt
    Merhaba bilgisayarda fare imleci görünüyor başka bir şey görünmeden simsiyah kalıyorsa arka plan bu Explorer hatası yani yazılımsal hata olabilir. ilk akla gelen. Muhtemelen Asus yazısı hızlı geçiyordur.
    Asus yazısını görebilmek için bilgisayar açıkken güç düğmesine 10 sn kadar basılı tutarak kapatması gerekir.
    Explorer hatasından emin olmak için öncelikle Mouse varken ekranda CTRL(sol)+ALT(sol)+DEL(Delete) tuşlarına basılarak görev yöneticisi açılabiliyor mu kontrol edilmeli.

*Fare imlecinden kastınız I işareti ise o zaman Sabit sürücü arızası veya yine işletim sistemi hatası olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 8 Ağustos 2014; 23:15:11 >
  • 128 gb az değil mi? tüm ultrabooklarda mı bu kadar az?
  • Merhabalar bende bu bilgisayardan almayı düşünüyorum. Ama bazı sorularım var.
    128 Gb hafıza yetersiz kalmıyor mu? Ayrıyeten harici disk taktırabilirmiyiz?
    Herhangi ısınma sorunu oldu mu?
    Aydınlatmalı klavye başarılı mı ?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Benim bir sorum olacaktı. Asus UX31E i5 işlemcili bilgisayarım var. Yaklaşık 2 seneden beri kullanıyorum ve oldukça memnunum. Yalnız şöyle bir problem oluyor bazen. Sağ tarafatki USB'de sürekli mouse'un ucu takılı, fakat bunu bazen çıkarıp flashbellek ya da harici bellek ucu taktığımda mavi bir ekran çıkıyor ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Mouse ucu sürekli takılıyken herhangi bir problem yaşamıyorum ama. Sizce bu durum neden kaynaklanıyor? USB'de mi sıkıntı vardır acaba ve nasıl halledebilirim bu problemi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • nekopaw N kullanıcısına yanıt
    öncelikle tavsiyem asus ile görüşmeniz. ardından yakında format atıldımı bu önemli.
    eğer format atıldı ve sorun devam ediyorsa, bilgisayarda statik elektrik birikimi olabilir. statik alınması lazım. pil tamamen bittikten sonra bilgisayar kapalı iken ard arda 5 kere aöma tuşuna basılır sonrada 10sn kadar basılı tutulur. elektrik olmadığı ve pil boş olduğu için zararı yoktur.

hala sorun devam ediyorsa, format atıldığını en güncel usb sürücülerinin ve anakart işlemci sürücülerinin yüklü olduğunu düşünürsek geriye bios güncellemesi kalır. bunlarda çözmezse ki bios yüklemesi sırasında oluşabilecek herhangi bir hatayı kullanıcı hatası olarak görebilir asus ve bilgisayar onarıma gitmek durumunda kalır. ki biostan sonra çözülmediyse zaten donanım arızası var demek olur kesin olarak.

quote:

Orijinalden alıntı: reonstarz
    Merhabalar bende bu bilgisayardan almayı düşünüyorum. Ama bazı sorularım var.
    128 Gb hafıza yetersiz kalmıyor mu? Ayrıyeten harici disk taktırabilirmiyiz?
    Herhangi ısınma sorunu oldu mu?
    Aydınlatmalı klavye başarılı mı ?

-128gb hafıza arttırılabilir. garantili cihaz ise asus servisinde bu işlem yapılması gerekir aksi halde garanti dışı kalabilir. eğer kendiniz yapacaksanız youtube ta bir sürü videosu var bu modeller için (ux31e SSD upgrade aratabilirsiniz.)

-Harici disk derken usb depolama diski alabilirsiniz/taşınabilir 2.5" veya 3.5".
    cihazın içine 2. disk takacak bir yer yok.

-Genelde bu serilerde aşırı ısınma olmaz. aluminyum kaplama kasa sayesinde iyi seviyede ısı dağılımı olur. rahatsız etmez genelde.
    ancak yaz kış farketmez internette gezmek değilde oyun film işlemlerinde hiç ısınmayan bilgisayarın sorunu vardır. işlemler ağırlaştıkça işlemci ısısnı fan ile dışarı atar bilgisayar bu nedenle fan hizasında ısınma olur bu bilgisayar normal çalışıyor demektir. elinizi yakacak bir sıcaklık varsa ve işlemci sıcaklık testlerinde 85-90 dereceyi geçmiyorsa fan düzgün çalışıyor demektir bilginize.

-Klavye kontrast renklerde olan tuşlarda genellişkle başarılıdır modele göre değişir.yeterli ışık seviyesi vardır tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 18 Eylül 2014; 2:44:46 >

• @nohackmove Teşekkür ederim cevap için. Yakın zamanda format atılmadı, en son 1 sene önce format atılmıştı. O zaman yeniden bir format atayım, sorun devam ederse dediklerinizi yapacağım. Tekrar teşekürler:)
  • mrb arkadaşlar aynı sorun bendede var asus(ux32ln-r4060h) marka ultrabook aldım.aynı şekilde metal plaka üzerinde elektriklenme var prizde takılı kullanırken.aynı model bilgisayar kullanıp bu problemle karşılaşan var mı acaba?
  • Bende asus ux32ln almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar detaylı bir inceleme yapamazlar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.