Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.683
Cevap
19
Favori
152.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar UX32VD modlind sata 3 desteği var mı ? aida64 den bakıldığında dahili ssd için sata 3 göstriyor ama diğer hdd için sata 3 desteği varmı emin olamadım...
  • mustafasc kullanıcısına yanıt
    2 disk yuvası yok. hybrid olan 24gb+500gb lık disk yerine başka bir ssd veya disk takabiliyorsunuz ancak içini açmak garantiyi bozabilir.
    servisi ile önce konuşun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

2 disk yuvası yok. hybrid olan 24gb+500gb lık disk yerine başka bir ssd veya disk takabiliyorsunuz ancak içini açmak garantiyi bozabilir.
    servisi ile önce konuşun derim

Cihazın içindeki disk hibrit değilki anakartta dahili 32 gb SSD mevcut diğeri normal 2.5" hdd. Benim sorum bu sata bağlantısı sata3 mü.

Garanti yi bitirdik o konuda sıkıntı yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafasc kullanıcısına yanıt
    evet o bağlantı sata 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

evet o bağlantı sata 3

eyw hocam kesin bikgi midir ssd mi takdınız ?
  • KAça ve nerden aldınız ? sıcak bir fırsat yok mudur ?
  • Çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 6 Mart 2015; 10:34:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

Asus ultrabook sahibi arkadaşlar;
    makina üzerinde kurulu gelen win8.0'ı win8.1e yükseltince kablosuzunuz normal çalışıyor mu?
    ben daha önce makina önerince 8.1e yükseltmiştim ve kablosuz çalışmayınca servisi aradım, gönderin, kablosuz win8.1 ile uyumsuz dediler ve tekrar win8 yükleyip gönderdilerdi.
    Birkaç gün önce 8.1 güncellemesine engel olmadan(iptal seçeneği yok) makina kendini güncelledi ve kablosuz yine kopmaya başladı.
    Servise durumu yazdım, cevap bekliyorum.
    Win güncellemesinden dolayı böyle sorun yaşayan var mı, çözümü nedir?
    (Win8.1 yükleme sektörünü de bozuyormuş, win 8e geri dönülemiyor)

Benim cihaz Ux31a 4003h

Oyle bir problemim yok. 8.1 ilk çıktığı gün güncelledim ama kablosuzla ilgili hiç bir problem yaşamadım.

• ux31e modeli kullanıyorum. bir anda capslock tuşu dahil FN tuşlarının hiçbiri çalışmamaya başladı. asus.com sitesinden hotkey driverlarını güncelledim sorun çözüldü. com.tr sitesindeki driverlar sorunlu. telefon ile yardım bile aldım doğru bilgi veremediler.
  • Arkadaşlar selamlar öncelikle, Asusun Ux303ln modelini inceledim çok hoşuma gitti. Siz kullanıcılar olarak önerir misiniz acaba ? Benim için ne gibi artıları eksileri olur, teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Arkadaşlar selamlar öncelikle, Asusun Ux303ln modelini inceledim çok hoşuma gitti. Siz kullanıcılar olarak önerir misiniz acaba ? Benim için ne gibi artıları eksileri olur, teşekkürler şimdiden.

Bence ekranının renk kalibrasyonunu bir araştırın. Sarı renk yeşile çalıyor. Servis düzeltemedi. Ayrıca fan sesi sorunu vardı. Servis cihaz değişimi yaptı. Ses gitti ama ekran sorunu devam etti. Yabancı sitelerde bu konuda bol miktarda olumsuz yorum var. Onun dışında şık güzel bir cihaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zad1986

quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Arkadaşlar selamlar öncelikle, Asusun Ux303ln modelini inceledim çok hoşuma gitti. Siz kullanıcılar olarak önerir misiniz acaba ? Benim için ne gibi artıları eksileri olur, teşekkürler şimdiden.

Bence ekranının renk kalibrasyonunu bir araştırın. Sarı renk yeşile çalıyor. Servis düzeltemedi. Ayrıca fan sesi sorunu vardı. Servis cihaz değişimi yaptı. Ses gitti ama ekran sorunu devam etti. Yabancı sitelerde bu konuda bol miktarda olumsuz yorum var. Onun dışında şık güzel bir cihaz...

Teşekkürler hocam bunları bilmiyordum açıkçası, demekki satıcı firmayla iyice konuşup inceleyip almak lazım. SSD yüzünden UX32ln modelinden vazgeçtim.

• mightywings kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    UX31E i5 2557 işlemcili bilgisayarımızın 128gb ssd si arızalandı. diski garantisi bittiği için kendimiz değiştirmek istiyoruz ancak asus kendine özel bir ssd türü varmış sanırım piyasadan alınan herhangi bir m.2 disk uymaz deniyor.
    Doğrumudur bu bilgi?
    Nereden disk bulabiliriz?
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bilgim yok maalesef.

• Ben f8sn sahibiyim, hitachi hdd yerine ocz vertex2 60gb ssd ile kullaniyorum, ux'teki boardla alakali bi kısıt yoksa sorun olacağını sanmıyorum

• merhaba arkadaşlar

ben ikinci el bir UX303L aldım. Cihazda Windows 8.1 yüklü ama baktığım zaman Windows etkinleştirilemedi diyor. Ne yaptıysam etkinleştiremedim Windows u. Asus un sitesinden backtracker programını indirdim ama o da çalışmıyor. "ASUS Backtracker only supports ASUS Notebook PCs" hatası alıyorum. Hiç bir yerde çözüm bulamadım. Ben cihazı fabrika ayarlarına getirmeye çalışıyorum. Ama beceremedim. Tahminimce cihaza internetten korsan bir Windows yüklenmiş. Ben bunu silip laptop ı orijinal haline getirmek istiyorum

Yardımcı olacak birileri olursa çok minnettar olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

Ben f8sn sahibiyim, hitachi hdd yerine ocz vertex2 60gb ssd ile kullaniyorum, ux'teki boardla alakali bi kısıt yoksa sorun olacağını sanmıyorum

boardda kısıtlama varmış maalesef.
    uygun disk arıyorum şuan
  • Ux21 bataryası değiştiren varmı benim batarya öldü nasıl temin edebilirim

• Asus ux31e i5 128gb ssd modelini 1350 liraya alıyorum. Nasıl fiyat, hala o fiyata değer mi?

• Bana avrupa yakasında teknik servis önerebilecek var mı? Bilgisayar aşırı yavaşladı format bile atamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.