Şimdi Ara

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.683
Cevap
19
Favori
152.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iş için kullandığım Asus Zenbook UX31A cihazımı Projeksiyonlara bağlamak için gerekli olan aparatı uzun zaman kullanmadım sonrasında da kayboldu. Ancak şu an bu parçaya acil ihtiyacım var, Amerika'dan getirtmek çok uzun sürecek.

Elinde Zenbook olup da bu parçaya ihtiyacı olmayan arkadaşlardan yardım rica ediyorum, bu parçayı bana verebilecek ya da makul bir fiyata satan var mıdır.

İhtiyacım olan aparat: Asus Mini-VGA to VGA Adaptör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan -- 14 Ekim 2014; 9:32:48 >
  • neyden neye çeviren kablo gerekiyor?

alternatif olarak kullanabileceğiniz ürünlere örnek Link burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 13 Ekim 2014; 20:36:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

neyden neye çeviren kablo gerekiyor?

Bu işime yaramıyor maalesef. İhtiyacım olan yukarıda onu da hiçbir yerde bulamadım.
  • hakkan H kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/ASUS-Zenbook-TaiChi-Conectivity-Combo/dp/B0081TDIQ0
    Umarım işinize yarar Amazonda var ürün Türkiyeye kargo ile geliyor. Geçen hafta bir arkadaşa Tablet aksesuarı siparişi vermiştik. Siparişi pazar günü verdik akşam saatlerinde, kargo Çarşamba günü geldi UPS ile. B,z de en ucuz kargo olarak 9 iş günü ile başlayanı seçmiştik ama bayağı hızlı gelmiş oldu.

ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31)
     ASUS ZENBOOK KULÜBÜ (Ultrabook UX21 & UX31)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 14 Ekim 2014; 16:37:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

neyden neye çeviren kablo gerekiyor?

Bu işime yaramıyor maalesef. İhtiyacım olan yukarıda onu da hiçbir yerde bulamadım.

micro hdmi to vga kablosu da kullanabilirsiniz.

şunun gibi bişey
    http://www.vatanbilgisayar.com/sl-mchvs20-micro-hdmi-dan-vga-audio-cevirici.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresefe -- 14 Ekim 2014; 18:12:08 >

• aresefe kullanıcısına yanıt
    Hdmi to Vga dönüşrücüler harici güç beslemesi olmadan pek çalışmaz. zamanında almıştım. çalışmamıştı. o yüzden mini vga to vga gerekli.
  • konu biraz ara vermiş ama soracak en uygun yer de burası sanırım :)
    2-3 hafta içerisinde Asus Zenbook UX303LN-DQ148H Quad HD modelini almayı düşünüyorum

daha önceden bu ürün ile ilgili bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

aradığım ürünü şimdilik istbil.de özelliklerini ayrıntılı bulabiliyorum

eğer bu özelliklere sahip ya da en yakın ürün tavsiyeniz varsa bekliyorum
  • pinarbey kullanıcısına yanıt
    Bu aleti pcdepo'da takip ediyorum, zaman zaman stok tükeniyor ama tekrar giriyor. 3434 TL fiyat gördüm en düşük, fiyat inip çıkıyor. Uygun bir zamanda yakalanırsa alınabilir. Anladığım kadarıyla Asus genel olarak bütün dünyada bu ürünün fiyatını uygun çıkarmış keza daha düşük donanımlı eski modeller bundan daha pahalı. Tamamen fiyat/performans ürünü. Amerika fiyatı (kodu farklı ama aynı ürün) bile vergisiyle 3170 TL'ye geliyor. Buradan taksitle, garantili ve de Türkçe klavye+windows ile almak çok daha mantıklı.

http://www.pcdepo.com/asus-ux303ln-dq148h-dokunmatik-ultrabook

http://www.bhphotovideo.com/c/product/1067736-REG/asus_ux303ln_db71t_zenbook_i7_4510u_12gb_256ss_windows8_1_13_3.html

• Ben de 3-4 güne UX303LN alacağım. Ama i5li modelini. Alınca buraya fikirlerimi yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shario

Ben de 3-4 güne UX303LN alacağım. Ama i5li modelini. Alınca buraya fikirlerimi yazarım.

Nereden alacaksınız? İnternetten alacaksanız linkini paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERMANFORMATİK

quote:

Ben de 3-4 güne UX303LN alacağım. Ama i5li modelini. Alınca buraya fikirlerimi yazarım.

İzmirde toptancı bir bilg. Firmasından aldım arkadaşlar. Distribütörden çekti direk cihazı.

İnternetten almadım. Nakit ödedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERMANFORMATİK

quote:

İzmirde toptancı bir bilg. Firmasından aldım arkadaşlar. Distribütörden çekti direk cihazı.

İnternetten almadım. Nakit ödedim.

Ne kadar bir ücret ödediniz? Sadece İ7 yerine i5 mi var? Başka bir fark var mı acaba?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Elimde asus zenbook ux32ln modelinden var. 2 ay önce Vatanbilgisayardan 3100tl ye aldım. Alette sorun , çizik vs hiçbirşey yok,Garantisi kutusu herşeyi duruyor. Satmamın sebebi çalıştığım şirketten laptop vermiş olmaları ve zenbook öyle köşede boşboş duruyor. Ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthor -- 15 Kasım 2014; 11:33:43 >
  • Xanthor X kullanıcısına yanıt
    bu konu ile ilgili 2.el forumu var oraya ilan açmanız daha iyi olacaktır.
  • Arkadaşlar ux31 serisi bilgisayarların bana arizali yada sağlam anakartı lazım. eger varsa satmak isteyen bana pm atabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtatli

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

http://www.pcdepo.com/asus-ux32ln-r4060h-zenbook

Nasıldır arkadaşlar, bilgisi olan var mı? Veya bu fiyata bunun yerine şunu al diyeceğiniz bir marka model?

ben de bu modeli düşünüyorum arkadaşlar fikir verecek olan var mı?

UX32LN R4060H ürününü yaklaşık 1 aydan beridir kullanmaktayım, herhangi bir kötü tecrübe yaşamadım. Her açıdan görülebilen full hd ips ekranı ve özellikle de kablosuz 802.11ac olması nedeniyle tercih sebebim oldu. Çok güzel bir ürün. AirTies air5760 802.11ac destekli modem ile beraber, kablosuz 802.11ac standardına hızlı bir geçiş yaptık.

• Merhabalar

Ux31e orjinal 256 SSD I7 işlemcili bilgisayarım vardı , bunun açılmıyordu baktırdığımızda sarj söketi yanmış dediler ve de anakart değişmesi gerek dedi normal bir teknik servis .

Acaba bunun anakartı ne kadar direk değişse yada sarj soketi bir şekilde tamir olunurmu

Saygılar
  • Merhabalar
    adata xm11 256GB SSD
    ssd diski için

Usb adaptörü olan
    deneyen varsa ve paylaşırsaok makbule geçer

Çok acil lazım.

Selamlar

• Asus ultrabook sahibi arkadaşlar;
    makina üzerinde kurulu gelen win8.0'ı win8.1e yükseltince kablosuzunuz normal çalışıyor mu?
    ben daha önce makina önerince 8.1e yükseltmiştim ve kablosuz çalışmayınca servisi aradım, gönderin, kablosuz win8.1 ile uyumsuz dediler ve tekrar win8 yükleyip gönderdilerdi.
    Birkaç gün önce 8.1 güncellemesine engel olmadan(iptal seçeneği yok) makina kendini güncelledi ve kablosuz yine kopmaya başladı.
    Servise durumu yazdım, cevap bekliyorum.
    Win güncellemesinden dolayı böyle sorun yaşayan var mı, çözümü nedir?
    (Win8.1 yükleme sektörünü de bozuyormuş, win 8e geri dönülemiyor)
  • Satılık gül gibi UX32VD vardır arkadaşlar, ilgilenenler özel mesajdan bilgi alabilirler ;)
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.