Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 2 GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA KALİTE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde gidip Zenfone 2 aldım 4 gb ramli 32 gb romlu 2.3 quad core işlemcili olanından bildiğiniz gibi 5 megapixel ön kamerası mevcut bu telefonla tango - skype - hangouts gibi yazılımlarla görüntülü görüşme testi yaptım.
    sorunum şu hangi programla olursa olsun iphone 5s te aldığım görüntü kalitesini vermiyor. bu arada iphone 5s in ön kamerası 1.2 megapixel bütün ayarları kontrol ettim hepsi en yüksek görüntü kalitesinde seçili durumda ve ve cihazda android 5.0 mevcut + hem 3g den hemde evimde bulunan internetten ( 50 megabit fiber Superonline )
    bir sürü yeri araştırdım. internet bağlantı hızına bağlamış herkes bende şöyle bir test yaptım arkadaşımın ve benim evlerimizde fiber internet mevcut 2 mizde evlerimizden wifi ye bağlanarak denedik sonuç yine aynı yani 3g de yavaş kalıyor ondan düşüyor denilen görüntü kalitesi fiber de de aynı sonucu veriyor bir gram değişiklik yok fakat 3 ge den ve wifi den denediğim iphone 5s te ise kaymak gibi görüntü geliyor çıldırıcam 1.2 megapiksellik kamerasıyla 5 megapixellik cihazdan daha iyi görüntü veriyor birde bu testi sadece zenfone 2 ile yapmadım daha farklı model cihazlala da denedim bana bunu düzeltmenin bir yolunu bulursanız çok sevinirim. bu arada ön kamera ile fotoğraf ve vidyo çekiyorum çok güzel çıkıyor tek sorunum şu görüntülü konuşma olayı ilgilenirseniz sevinirm.

• Hocam iki telefonla da ön kamera fotoğraf örnekleri alıp koyabilir misiniz?
    Bir de bilgisayarda bakmak lazım. Bu telefonlara sahip olan arkadaşlar da bakıp yorumlayabilirler belki sizin telefonla alakalı bir sorun da olabilir.
  • Benim bildiğim (Belkide yanılıyor olabilirim) android tüm telefonlarda görüntülü konuşmada sorun var. Mesela apple ürünlerinde görüntülü konuşma çok başarılı heleki facetime ile konuşmak bam başka
  • Asus zenfone 2 laser 5" lik model telefonda uygulama üzerinden görüntülü konuşurken iki tarafında sesi birbirine giriyor birden çok uygulamalarla denedim. Sonuç hep aynı sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effect68 -- 11 Aralık 2015; 10:28:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Sorunu çözebildiniz mi?

Bu konuya yazdığımdan beri bir daha görüntülü görüşme yapmadığım için bir çözüm bulamadım. Ama bir çözümünü bulursam buraya yazmaya çalışırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.