Şimdi Ara

Asus zenfone 2 ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben bundan 5 gün önce asus zenfone 2 sipariş ettim ve telefon elime ulaştı 2-3 gündür telefon bende ve ben telefonun çok fazla ısındığını düşünüyorum forumda benzer konular var ama bir sonuca ulaşılmış değil garantiye göndermek de istemiyorum daha 1 hafta olmadan telefonu garantiye göndermek zoruma gidiyor acaba forumda zenfone 2 kullanıcıları telefonları boşta iken ne kadar ısındığını belirten bir ekran görüntüsü paylaşabilirler mi belki böylece telefonda bir sorun olup olmadığını anlayabiliriz

Bendeki sıcaklık değerleri şöyle (bu resimde telefonu elime aldıktan 10 dk sonra bu değerlere ulaşıyor sıcaklık yani örneğin twitter uygulamasında yada face de gezindikten sonra sıcaklık bu oluyor sizce bu normal mi )

Asus zenfone 2 ısınma

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
     Asus zenfone 2 ısınma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker808 -- 7 Eylül 2015; 21:49:03 >

• cpu temp programıyla bakar mısınız??
  • kesinlikle normal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

cpu temp programıyla bakar mısınız??

Onunla da baktım değerler aynıydı bende telefonu iade ettim başka seçeneğim yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker808 -- 16 Eylül 2015; 16:58:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stalker808

quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

cpu temp programıyla bakar mısınız??

Onunla da baktım değerler aynıydı bende telefonu iade ettim başka seçeneğim yoktu

Kardeş ben telefonu 07.10.2015 tarihinde aldım telefon o günden bugüne çok ısınıyor telefonu iade edebilirmiyim bide kasmalar oluyor arada
     Asus zenfone 2 ısınma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.