Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Laser Zenmotion ve Çağrı ekranı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 09/2015 üretimi ze500kl yani 5 inch zenfon 2 laser kullanıcısıyım zenmotion hiç bir şekilde çalışmıyor akıllı kılfı takıyorum yuvarlaga 2 kere tıklayınca kapalıyken acılıyor kılıfı cıkardım ayarlardan asus akıllı kılıfı kapattım zenmotionu açıyorum 2 kez bosluga tıklıyorum kapanıyor bıdaha tıklıyorum acılmıyor. C ,S vs haraketler ıslemıyor ayarlara gırorum dokunarak uyandırma kapalı gozukuyor açtıgım halde açıyorum cıkıyorum tekrar gırıyorum gene kapalı gosterıyor fabrıka sıfırladım duzelmedi lütfen bi yardımcı olun kılıfla kullanmak istemiyorum. Ayrıca aldıgımdan berı kılıfla kullandıgım ıcın fark edemedım telefonla konusurken hıcbır sekılde ekran gelmıor ne tuslara ulsabılıyorum ne cagrıyı kapatabılıyorum karsı taraf kapatmazsa sabaha kadar kalır yanlız kılıfda ekranın ortasına gelıordu telefon herhangı bır hasar almadı 3-4 aydır temız olarak kullanıyorum aldıgımdan berı var bunlar sanırım yardımcı olursanız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurSahın -- 11 Mart 2016; 11:27:09 >

• bende de aynı sorun var acaba cam filminden mi kaynaklanıyor ? çift tıklayınca kapanıyor ama açılmıyor uyku modunda tel, aradığımda da hemen kapanıyor ekran açamıyorum, ayarlarıda kontrol ettim sorun yok.
    nedendir acaba çözüm önerisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myron Bolitar

bende de aynı sorun var acaba cam filminden mi kaynaklanıyor ? çift tıklayınca kapanıyor ama açılmıyor uyku modunda tel, aradığımda da hemen kapanıyor ekran açamıyorum, ayarlarıda kontrol ettim sorun yok.

Sorun muhtemelen cam filminizden kaynaklanıyor. Filmi söküp/veya sökmeden sensörün olduğu kısmı güzelce silip o şekilde deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Myron Bolitar

bende de aynı sorun var acaba cam filminden mi kaynaklanıyor ? çift tıklayınca kapanıyor ama açılmıyor uyku modunda tel, aradığımda da hemen kapanıyor ekran açamıyorum, ayarlarıda kontrol ettim sorun yok.

Sorun ekran filminizden kaynaklanıyor muhtemelen. Sorun cam filmi taktırdıktan hemen sonra başladıysa film hatalı yerleştirilmiş olabilir. Filmi sökerek veya sökmeden sensör bölgesini iyice temizleyerek deneyiniz.

• Evet filmi söküp tekrar taktım düzeldi, çok teşekkür ederim hocam
  • Kırılmaz cam filmi çıkardım düzeldi neyse iphone 5S e geçtim zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Sony Xperia 3 Işık Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.