Bildirim
Asus Zenfone 5-6 kullananlar görüşleriniz?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kasması, donması var mı , şarj süresi, sağlamlığı, internet ve şebeke çekim gücü, kamerası , internette gezinme performansı vs vs... -
4 ve 6'yi bilmiyorum ama 5 alınmaz gibi duruyor 5 hakkinda o kadar kötü yorum bekleyecegimi sanmıyordum en çok eleştirilen tarafi ekran kalitesizligi ve bataryasi
Kimi batarya rayina oturdu iyi gidiyor diyor kimi hala kötülüyir anlayamadim gitti umarım asus diger seride başarılı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 9 Ekim 2014; 19:36:58 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Doğru-Adam
4 ve 6'yi bilmiyorum ama 5 alınmaz gibi duruyor 5 hakkinda o kadar kötü yorum bekleyecegimi sanmıyordum en çok eleştirilen tarafi ekran kalitesizligi ve bataryasi
Kimi batarya rayina oturdu iyi gidiyor diyor kimi hala kötülüyir anlayamadim gitti umarım asus diger seride başarılı olur
cevap için teşekkür ederim. ekranın çok parlak olmadığını bende duydum. ama güneş altında da sıkıntı çıkarmıyormuş galiba. parlaklık çok dert değil benim için kronik arızası olmasın yeter. pasparlak ekranlı telefon alıp şarjı dayansın diye kısmanın anlamı yok :) -
quote:
Orijinalden alıntı: samilsamil
quote:
Orijinalden alıntı: Doğru-Adam
cevap için teşekkür ederim. ekranın çok parlak olmadığını bende duydum. ama güneş altında da sıkıntı çıkarmıyormuş galiba. parlaklık çok dert değil benim için kronik arızası olmasın yeter. pasparlak ekranlı telefon alıp şarjı dayansın diye kısmanın anlamı yok :)
şarjda dayanmıyor ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaş telefonlarda uzaya gidecek teknoloji var nerdeyse şarja bi çare bulamadılar . adam gibi bir batarya yapın koyun şunların içine yahu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X