Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.407
Cevap
62
Favori
236.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çıkmadı henüz.
  • Merhaba arkadaşlar. Konu ile alakasız ama kız arkadaşımda Asus Zenfone 4 model bir telefon var. Windows Phone kullanıcısı olduğum için ve hep Nokia kullandığım için Android'deki rom olaylarından bilgim hiç yok. Hangi romu atıp, nasıl kurmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
  • 4.4 root yapınca geri alınamıyor diye duydum? Daha doğrusu alınıyor ama bir fark olduğu için rootlandığı belli oluyormuş, doğru mudur?

Cihazı daha dün aldım da kararsızım baya.
  • usb hata ayıklama moduyla cihazı bağladım ama hiç bir tepki yok. cihazım z5 4.4.2 via otausb hata ayıklama moduyla cihazı bağladım ama hiç bir tepki yok. cihazım z5 4.4.2 via ota
  • Merhaba, benim bir sorunum var.

Bugün KitKat'a geçtim geçmesine ama root atamıyorum.

Kitkat'a manuel geçtim, RootZenfone5-ww'yi çalıştırıyorum, sonra devam etmek için tuşa basına gelince basıyorum.

*daemon not running, starting it now on port 5037
    *daemon started succesfully dedikten sonra hiçbir şey gerçekleşmiyor.

15 dakika kadar bekledim hala aynı kalıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=oKQT0Tc3qhI

Bu videoda yapan kişiye allow debugging mesajı gelmesine rağmen bana gelmiyor. ayrıca bu adamın videoda kurduğu intel android devices programını ben de kurdum bilgisayarımda onda olduğu gibi ASUS gözükmüyor, Android ve Bilinmeyen Aygıt gözüküyor. USB kablosunu değiştirdim, farklı USB soketlere taktım hala aynı şey ne yapmam gerekir?

• Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    USB hata ayıklamayıda açmışsınıdır umarım.
  • konuşamayanpapağan K kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir tepki bekliyorsunuz ??
  • Anexilea kullanıcısına yanıt
    İlk versiyon öyleydi, sonra düzeldi, sıkıntı yok
  • Newells Old Boys kullanıcısına yanıt
    ZF 4 için internet OTA yoluylan güncelleme gelmesini bekleyeceksiniz, burdakiler 5 ve 6 için. Ayarlar / Hakkında / Sistem Güncellemesi'nden bakabilirsiniz.
  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    root yaparken olan durum bu. yeniden başlatma falan olmadı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

USB hata ayıklamayıda açmışsınıdır umarım.

Açık durumda. Telefonuma root atamıyorum. Belki önceden Titanium BackUp ile bir şey dondurmuşum diye Factory Reset'te attım telefona, hiçbir tepki yok diğer arkadaşın dediği gibi. -_-
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttgl

evet aynen radyoyu daha sonradan yüklenenlerde oluyor.
    Ses olayını da çözdüm .. o da radyo ile ilgiliymiş.. dün bluetooth paykaşımı durdurdu diyerek kapandıktan sonra ses te bozulmuş.. radyoyu açıp elle kapatınca düzeldi. (en üst sağdaki kapama butonu)
    sağolasın

Ayn durum bende de var 20 dk da bir kendini kapatıyor. Sıkıntı değil ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu buldum gibi. Telefonlarımız Bilgisayardan USB Debugginge izin vermiyor. PC Link yüklemeyi deniyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Sorunu buldum gibi. Telefonlarımız Bilgisayardan USB Debugginge izin vermiyor. PC Link yüklemeyi deniyorum şuan.

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=ASUS%20ZenFone%206&p=39&s=1&os=32&hashedid=paJ6GdiFh3rgCrfL

USB bölümündeki driverı indir. Aygıt yöneticisinden telefonu bul. Zaten aygıt yöneticisinde görürsün mtb gibi bişey yazıyor driveri yüklenmemiş işareti var. Sağ tıkla driveri güncelle de o indirdiğin driveri biryere çıkarıp ordan konumunu belirle yükle. Daha sonra telefonu bağlayınca usb ayıklama modunda sana sorar zaten izin verilsin mi diye. Pek düzgün anlatamadım ama sorunun bu benimde başıma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: babasamet600

quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Sorunu buldum gibi. Telefonlarımız Bilgisayardan USB Debugginge izin vermiyor. PC Link yüklemeyi deniyorum şuan.

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=ASUS%20ZenFone%206&p=39&s=1&os=32&hashedid=paJ6GdiFh3rgCrfL

USB bölümündeki driverı indir. Aygıt yöneticisinden telefonu bul. Zaten aygıt yöneticisinde görürsün mtb gibi bişey yazıyor driveri yüklenmemiş işareti var. Sağ tıkla driveri güncelle de o indirdiğin driveri biryere çıkarıp ordan konumunu belirle yükle. Daha sonra telefonu bağlayınca usb ayıklama modunda sana sorar zaten izin verilsin mi diye. Pek düzgün anlatamadım ama sorunun bu benimde başıma geldi

Intel USB Android Driver ve PC Link kurarak halletim sorunu eyvallah yine de.

• İlginc, aslinda intel chipli anakart suruculerin guncel tutunca bu sorun olmuyor. Cogu kisi windows buldu nasilsa diyip yukleme yapmiyor. Ben o usb surucusunu yuklemedim hic. Daha dogrusu pc ye hangi cihazi baglarsam bagliyim taniyor pc. Cakma telefonlari bile. Yoksa her tel icin ayri surucu kurulmuyor yani. Hallettiyseniz sorun yok..Diger arkadasda oyle denesin bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Bu wifi olayı bence bir arıza çünkü herkesde yok, bence servislen görüşün.

Birde şünü deneyin, daha evvelki sayfalarda verilmişti, wifi kapalıyken gelişmiş ayarlarda band seçimi var, otomatikde duruyor normalde, onu 2.4 yada 5 yaparak denemeler yapın belki düzelir.

band şeçimini görmedim hocam ? tam olarak nerde acaba ?
  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    Özel bir sürüm yükleyebilir miyiz sadece onu merak ediyorum. Ona göre araştırma yapacağım da

• Usb hata ayıklama tam olarak ne işe yarıyor ? Telefona güncelleme attığımız zaman açık mı kapalı mı olması lazım (kitkat a geçerken mesela)
  • Newells Old Boys kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum hocam. Ben duymadım henüz. Şu an kullandığınızın nesi var ??
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.