Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.407
Cevap
62
Favori
236.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PC nin cihazınızı aygıt olarak tanımasını sağlıyor. Yazılım atarken, cihazı kurtarırken açık olması gerek. Kapadığınız zaman olası bir problemde cihaza pc den ulaşıp müdehale edemezsiniz. Servisin yolunu tutarsınız :)

Açık olmalı kısaca.
  • Elixironn kullanıcısına yanıt
    Şu mesajda gösterilmiş;

http://forum.donanimhaber.com/m_98269772/mpage_5/tm.htm#98422992
  • Bu viper şeysini yükledim ayarları yaptım zenfone 6da. Kendi müzik playeri bozuldu. Durdu deyip kapanıyor. Omich playerda aynı hatayla kapanıyor. Programları geri sildim ayarları geri aldım bozuk kaldı müzik playerlar çalışmıyor. Deezer filan çalışıyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: babasamet600

Bu viper şeysini yükledim ayarları yaptım zenfone 6da. Kendi müzik playeri bozuldu. Durdu deyip kapanıyor. Omich playerda aynı hatayla kapanıyor. Programları geri sildim ayarları geri aldım bozuk kaldı müzik playerlar çalışmıyor. Deezer filan çalışıyor ama

+1 aynı sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar / ses ayarlarından musicfx i seçiyormusunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Ayarlar / ses ayarlarından musicfx i seçiyormusunuz..

Evet yaptım. Zaten uygulamaları kaldırınca o ayar siliniyor ayarlardan kayboluyor. Otomatik geçiyor yani

• Player verilerini silip denermisiniz birde. Hoş belki 6 da sıkıntı çıkıyordur diyecem ama yapanlar belirtirdi bunu herhalde. Busybox u da kaldırdınız mı ?
  • 4.4 e geçiş yaptım sistem takılmaları olmaya başladı. 4.3 te face hiç takılma yapmazken 4.4 te zorlanmaya başladı. 4.3 temenu takılması yokken 4.4 te takılmalar yaşanmaya başladı. 4.3 yazılımını attım ve şuan açılmasını bekliyorum :S inşallah açılır :(
  • İlginç. 4.4.2 de daha da hızlanıyor cihaz halbuki. Geçiş yaptıktan sonra sıfırlıyormusunuz cihazı. Sıdırlamazsanız bahsettiğiniz sorunlar oluşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Player verilerini silip denermisiniz birde. Hoş belki 6 da sıkıntı çıkıyordur diyecem ama yapanlar belirtirdi bunu herhalde. Busybox u da kaldırdınız mı ?

Evet kaldırdım neyse hallettim gibi. Zaten ben bu telefonun bir galerisidenden bir de müzik calarindan bişey anlamadım. Galeri bazı resimleri bulup gösteremiyor. Müzik calarida aynı şekilde hiçbir şarkıyı bulamıyor. Bir ayarı falanmi var anlamadım. Muzikleri tara gibi bir seçenek de bulamadım ama.

• aynen cihaz cortu çekti. beyaz ekranda kaldı. cihaz gitti fdiye üzülüp ilk mesajdaki işlemleri hızlı hızlı yapayım dedim haliyle tam okumadan biliyomuş gibi atladım :) sonranda farkettimki baı adımları atlamışım yani tam okumamışım. downgrade yaparken cihaz gitti. ama tekrar yavaş yavaş yapınca adumlar normal işliyor.

çok teşekkür ederim açıklamalarınızın anlaşılır olmasından dolayı :)
  • babasamet600 B kullanıcısına yanıt
    sıfırlamak ne kelime :) hemde kaç defa. tekrardan versiyon attım hatta. ama ıhh hatta rami doldurdu tel iyice.

----------------
    herhalde %1 lik kısıma girdik şansıma şeydeyim. aborted dedi bide :/ beyaz ekrandan siyah ekrana geçiş yaptı. şükür karşılama ekranı geldi :)
  • Kamera görüntü kalitesi artırma işlemini uygulamadan önce ve sonra olan resimleri atıyorum.
    Değerlendirme size kalmış.

İki durumda da üçer foto çekip en iyilerini aldım, aynı iso değerini yakalayamadım biraz ışığı kaçırdım uğraşana kadar.

Önce

Sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozkir -- 19 Ekim 2014; 16:51:30 >

• Whatsapp uyutulmuş halde mesaj gelmesini nasıl yapacağız?

Xposed + Greenify

• Yaz beni beyaz renk !
  • merhaba,4.4.2 ye güncellediğimden bu yana gece uyumadan önce wifi yi kapatıyorum ve telefonu sessize alıyorum ama sabah biri aradığında wifi de ses de açılıyor kendiliğinden.sebebi ne olabilir ?
  • merhaba,zenfone 5 te 4.3 e sürüm düşürme işlemini hata yapmadan yapmak istiyorum.sen sanırım yaparken sıkıntıyla karşılaşmışsın.şimdi sorularım şunlar

1-4.4.2 ye geçtiğimden bu yana ram kullanımı arttı ve şarjım daha az dayanıyor.bu sorunu root atarak ne ölçüde çözebilirim ?

2-4.4.2 root ile 4.3 root arasındaki farklar nedir ? 4.3 te root yapıldıgında garantiye gittiğinde açlışış anımasyonu değişmediği için sıkıntı yaratmadıgını duymuştum.doğru mudur ?

3-root atmamı önerir misiniz,neden ?

4-root atarsam donanımsal bi konuda da granatide sorun yaşar mıyım ?

5-son olarak eksiksiz bi şekilde 4.3 e dönüş yapmayı başarabilen biri bana pm den yazabilir mi sorularım olacak.
  • babasamet600 B kullanıcısına yanıt
    Harici player kurmak istemiyorsanız google muzik öneririm, yok kullanırım derseniz maven pro öneririm. Poweramp da var gerçi ama cihazın kendi audiowizard ı ile maven çok uyumlu çalışıyor. Dediğiniz sorunları do yok.
  • kozkir kullanıcısına yanıt
    Farkı böyle pek anlayamayız, ancak 2 resim arasında boyut farkına bakabilirsin. Ben yapmadan önce 1.6mb civarı olan resimler 2.5mb lere çıktı bu işlemden sonra. Dediğim gibi kamera parametresi değil bunlar, sadece dosya jpg olarkak kaydedilirken sıkıştımadan kaynaklı bozulmaları (artifact) miktarını azaltıyor sıkıştırmayı kapatıp. PNG gibi kayıpsız kayıt oluyor yani bir nevi.
  • arkadaşlar müsait olup da 4.4 root işleminde yardımcı olabilecek var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.