Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.407
Cevap
62
Favori
236.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlamadığınız yer neresi. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Anlamadığınız yer neresi. ?

.bat işlemini yapınca telefonda hiç bir tepki yok. komut ekranında rooted diyo hemen ama root olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RealSchule R kullanıcısına yanıt
    İşletim sisteminiz nedir, XP falansa olmaz.

Konuda verilen USB sürücüsünü kurdunuz mu, cihazın USB debug anahtarını açtınızmı, cihazı pc ye bağladığınızda pc deki aygıt yoneticisine asus composite interface for adb devices şeklinde aygıt geliyormu. Geliyorsa direk konuda anlatılandan devam edebilirsiniz. Gelmiyorsa önce o sorunu halletmelisiniz. Yine konuda verilen usb sürücüsünü ve asus pclink uygulamasını kurarak cihaz ve pc yi birbirine bağlayın öncelikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 19 Ekim 2014; 21:11:13 >
  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    işletim sistemim 8.1. intel sürücüleri os not supported diyerek yarıda kalıp bekliyor öyle. root rom vs işlerine aşinayım da olmayınca olmuyor işte. deneyelim biraz daha
    Sürücüyü kurarken uyumululuk modundan windows 7 yapın hocam
  • quote:

Sürücüyü kurarken uyumululuk modundan windows 7 yapın hocam

hallettim hocam. pc link ile tanıdı. rootladım ve rootun nimetlerinden faydalanmaya başladım teşekkürler
    Hayırlısı olsun. USB DEBUG anahtarını hiç kapatmayın. Sadece bu cihaz için demiyorum, android kullandığınız sürece ilk aklınızda olması gereken şey bu olsun. Kapalı olursa PC erişimi biter. Olası bir saçmalamada cihazı bidaha kurtaramazsınız. Olurda gün gelir fabrika ayarlarına dönerseniz, ilk işiniz usb debug'u açmak olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 19 Ekim 2014; 23:51:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babasamet600

quote:

Ayarlar / ses ayarlarından musicfx i seçiyormusunuz..

Evet yaptım. Zaten uygulamaları kaldırınca o ayar siliniyor ayarlardan kayboluyor. Otomatik geçiyor yani

Titanyumda music FX i dondurduysanız olur. Bir de listede verilenlerin haricinde olan şeyleri dondurmayın. Çakışıyor ve duruyor.
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Ben greenify kullanmıyorum, kullanan varsa söylerse öğreniriz. Zannedildiği gibi pile bir katkısının olmadığını gördüm. 10 saate %1 belki, o yüzden gerek duymuyorum.
  • quote:

Ben greenify kullanmıyorum, kullanan varsa söylerse öğreniriz. Zannedildiği gibi pile bir katkısının olmadığını gördüm. 10 saate %1 belki, o yüzden gerek duymuyorum.
    quote:

Orijinalden alinti: 2smoke

Ben greenify kullanmiyorum, kullanan varsa söylerse ögreniriz. Zannedildigi gibi pile bir katkisinin olmadigini gördüm. 10 saate %1 belki, o yüzden gerek duymuyorum.

Ben de greenify kullanyyorum ancak 2smoke arkada?yn dedi?i gibi fazla bir etkisi yok, sadece çaly?an programlary durduruyor arka planda. auto stop moduna alynca da ekrany kapatyr kapatmaz durdurma i?lemini otomatik yapyyor.

Ben de ?imdi titanyumdan greenify y dondurdum bir de böyle deneyece?im, bakalym farkedecek mi.

• Resimleri izleyerek sağ aşağıdaki tuşa basılı tutunca otomatik ekran görüntüsü alma yöntemi.
     ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL

• quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

quote:

Orijinalden alinti: 2smoke

Ben greenify kullanmiyorum, kullanan varsa söylerse ögreniriz. Zannedildigi gibi pile bir katkisinin olmadigini gördüm. 10 saate %1 belki, o yüzden gerek duymuyorum.

Ben de greenify kullanyyorum ancak 2smoke arkada?yn dedi?i gibi fazla bir etkisi yok, sadece çaly?an programlary durduruyor arka planda. auto stop moduna alynca da ekrany kapatyr kapatmaz durdurma i?lemini otomatik yapyyor.

Ben de ?imdi titanyumdan greenify y dondurdum bir de böyle deneyece?im, bakalym farkedecek mi.

benzer işi aslında battery doctor da yapıyor.. Akıllı tasarruf adımında Otomatik olarak uygulamaları kapat adımı var onu aktif edince , ekran kilit moduna geçtiğinde programları otomatik kapatıyor.

• Arkadaşlar telefonda 4.3 yüklü ve başıma tuhaf bişey geldi.
    Mesaj yazma kısmında I harfine basınca otomatik olarak donuyor kapatıyor mesajlaşma penceresini. Sebebi nedir sizce ?
     ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLaXis_1907 -- 20 Ekim 2014; 17:02:04 >
  • 4.4.2 güncellemesi yaptıktan sonra kamerada sorun oluştu. Açtığımda kamera görüntüsü simsiyah oluyor. parlak bir bölgeye doğru çevirirsem kendine geliyor ve bu sırada da kameradan çıt çıt çıt sesler geliyor. Bilgisi olan var mı?

Bir de yeni farkettim. Ekranı döndürürken döndürdüğüm yer karanlık oluyor sonra 3 saniye içinde yavaşça aydınlığpa dönüyor. Ayrıca yansıma sorunu var.

Edit: Bir de şunu farkettim. foto kalitesinde gözle görülür derecede bozulma var. beyaz ışıklar masmavi yansıyo vs. Çözünürlük en yüksekte olduğu halde fotoğraflar karıncalı. (Güncelleme öncesindeki aynı koşullar ve ayarlarda çektim.)Kısacası kameram bozuldu :)

Tekrar yükleme dediğiniz şeyi mi yapayım yoksa 4.3 e geri mi döneyim. Ne önerirsiniz?

4.3 yüklüyken böyle
     ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL

4.4 den sonra böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anexilea -- 21 Ekim 2014; 4:13:56 >

• Arkadaşlar xp kullanıyorum pc tanımıyor telefonu. Usb debug anahtarı falan bu dediklerinizi nereden açıyoruz ? O asus driver sitesinden bir şey indirmemiz gerekiyor mu o siteyi link atabilir misiniz ? hata ayıklama modu açık. Greenifinin uyuttuğu programlardan bildirim nasıl alıyoruz. Whatsappta birisi bana fotoğraf attığında yakınlaştıramıyorum resimi. Yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden.
  • bLaXis_1907 kullanıcısına yanıt
    Klavyeyi güncellediniz mi ?
  • woeyy W kullanıcısına yanıt
    XP len kurulmuyor arkadaşım, en kötü vista sp2 olacak, sürücüler win7 için, 8 ve 8.1 e kurarkende win7 uyumluluk modunda kuruluyor zaten.

İlk mesajda sorduğun herşey var.
  • Anexilea kullanıcısına yanıt
    Ben olayı pek anlamadım, 2. resim biraz puslu çıkmış, Lensi bir silin isterseniz, parmağınız falan gelmiş olabilir.

Aydınlık yere çevirince görüntü geliyor diyorsunuz, karanlık yerde zaten nasıl görüntü gelsin o kısmı anlamadım. Cihazın kamerasını açın, en altta varsayılanlara dön diye bir seçenek var, öyle yapıp deneyin birde.

Bu tarz kameralarda odak noktanız neresi ise parlaklık ayarı ona göre yapılır. Siz odağı karanlık bir yere yaparsanız, örneğin verdiğiniz resimde arkadaki hoparlöre, lens karanlığı algılamak için daha fazla açılır, bu sebep ile odaklanan noktadan daha parlak olan etraftaki bölgede ışık patlaması olur. Sizin lambadaki gibi. Lambanın ışık veren yerine odaklansanız bu sefer de çok aydınlığı gören lens kendini kısar, lamab resimde normal çıkar ama bu seferde etrafı kararır. Bunları dengede tutmak lazım. Cihazın kendi kamera programı bu tarz bir metrelemeye izin vermiyor, ancak başk akamera yazılımı yüklerseniz örneğin Camera FV-5, Bu ışık ölçümünü neye göre yapacağının ayarı mevcut.

Karıncalanma olayı çözünürlüklen değil, ISO değeri ile gösterilir. ISO yüksek ise karıncalanma artar, suluboya etkisi çoğalır, sahne aydınlık olur. ISO düşük ise sahne kararır ama herşey daha net ve keskin çıkar, karıncalanma azalır.

• 2smoke kullanıcısına yanıt
    yok hocam nasıl güncelleyeceğiz ?
  • bLaXis_1907 kullanıcısına yanıt
    Playstore'dan :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.ime
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.