Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 mi Huawei G700 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ortalama 700 TL bütçem 2GB ramli telefon çok arar oldum sonunda bu fiyatlarda bu iki modeli buldum. Ama ikisi arasında çok kaldım. Hangisini almalıyım siz olsanız hangisini neden alırdınız beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Başlıca kullanım amacımı yazayım öyle çok oyun merakım yok lakin uygulama konusunda meraklıyım her türlü uygulamayı kurup denemeyi severim (bu yüzden 2GB olması tercihim). Sanırım kamera olarak ikiside aynı seviyelerde ekran da sanırım aynı. Huawei bataryası çıkması iyi olduğunu düşünüyorum uygulama çok yükleyince kilitlenince telefonu kapatıp açmak için en azından batayaya çıkarma ihtiyacım olur diye düşünüyorum. Asusta pil çıkmadığı için yapamam heralde. Neyse derdimi anlatabildim heralde. Önerilerinizi bekliyorum. Saygılar sevgiler..

• zenfone 5'i bataryası problem gibi duruyor. 1 günü zor çıkartacak gibi duruyor. G700'ün bataryası ne durumda acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huaweı yazılım olarak sıkıntılı,ben sneın durumunda olsam zenfone 5 alırdım
  • Huawei in emotion yazilimi var cok gicik ve telefonu agirlastiriyor... asus u al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet batarya süresi çok azmış asusun burası düşündürücü
  • G700
  • e bari bide nedenini yazsaydın sana zahmet arkadaşım artısı eksisi ne bilelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabi ki zenfone 5,huawei türkiyede bu şekilde yapılandığı sürece yani rezillik olduğu sürece alınmaz ancak çok ucuza denk gelir o zaman alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.