Şimdi Ara

ASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
6
Favori
14.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-845'li olanı da getirirler mi ve fiyatı ne olur sizce ?
    (fuarda 845'li için tavsiye edilen fiyat 500Euro idi yanlış hatırlamıyorsam.)

2-Telefondan anlayan bir arkadaş izah edebilir mi?
    Snapdragon 660
    Snapdragon 821
    Snapdragon 636

arasında standart bir kullanıcı için ,oyun yok,aynı anda 30 uygulama yok vb...
    uçurum kadar bir kullanım performansı fark eder mi?

3-Uzun vadede (3 yıl) bu telefon gider mi ? Emekli Amca modundaki bir kullanıcı için.
    Teşekkürler.*

• alemburda34 kullanıcısına yanıt
    bu art niyeti gördükten sonra isterse en iyi telefon olsun alınmaz... Amaçlarını baştan belli etmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terliktengiiriyorum -- 27 Nisan 2018; 20:21:5 >
  • SD 660 kullansaydı bir nebze gideri vardı. Zaten ayfon 10 çakması tasarımı ve büyüklüğü ile acayip itici görünüyor. Ayfon alamayıp çakmasına yönelecek olanlar ilgi gösterebilir ama bu piyasada 1500 tl civarında Mi6 satılıyor ise 2000 tl'ye bunu alacak elemanlara Allah akıl fikir versin

• sendemail kullanıcısına yanıt
    Sadece işlemci farkı var 5 ile 5Z arasında. 5z de yaklaşık 3500 TL'ye gelir. Kamerası falan birebir aynısı 5 ile. Değmez yani. Oneplus5t tavsiye ederim
  • yeni fiyat performans canavarı diyebiliriz orta segment de.tasarım olarakta zaten üst segment konumunda.

kötü malzeme kalitesi vasat kamera ve ithalatçı garantili şaomi telefonlarla kıyaslamak mantıksız.
  • Ön sipariş ile Asus almak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 4 şuan daha pahalı bundan kafalarına göre fiyat belirliyorlar

• asus un zenfone telefon macerasında geldiği zirve nokta zenfone 5 ve zenfone 5z

günümüzde tasarım satın almada ilk bakılan etkenlerden biri marka ile birlikte.ama marka algısı bitiyor.tasarım ve premium malzeme kalitesi ön plana çıkıyor.kamerada dikkat edilen özelliklerden biri tabi.

iphone x e 6000 lira veren biri zenfone 5 i eline aldığında büyük bir pişmanlık yaşayabilir.

hwp den kerem enginar telefonu eline aldığında aşık olduğunu söylemişti zenfone 5 lansmanında.tasarım ve kamerasını beğenmişti.yazılımı ise yağ gibi akıyordu.
  • bu fiyattan alınır mı yoksa piyasaya çıkasını beklesek mi ?
  • Ben beğendim telefonu. 1700 lira olsaydı sipariş geçmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dönem sayfa sayfa dert doluydu buralar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 850TL'ye aldığım Xiaomi Redmi 4X kullanıyorum iki aydır. 2000TL verdiğiniz çoğu telefondan daha da iyi.

• sendemail kullanıcısına yanıt
    Saydığınız işlemciler arasındaki farkı günlük kullanımda kronometre tutmadan anlaşılmaz, bu cihazda günlük kullanım için 3 yılı rahat görür.
  • Fiyatıyla Huawei P20 lite killer olmuş. Tasarımları aynı, donanım olarak da daha iyi. Bence 1900'lü fiyatla iş yapar. Snapdragon 660 ile gelseydi de tadından yenmezdi.

• bu arada işlemci 14 nanometre arkadaşlar.boru değil.yeni nesil bir işlemci.orta segmentte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Kurzweil

Fiyatıyla Huawei P20 lite killer olmuş. Tasarımları aynı, donanım olarak da daha iyi. Bence 1900'lü fiyatla iş yapar. Snapdragon 660 ile gelseydi de tadından yenmezdi.
    636 ile 660 arasında çok fazla bir fark yok.

sanırım 636 daha verimli

660 ise biraz daha güçlü.
  • Note FE varken, en dolusundan Mi 6 varken, neden 2000TL'ye Asus'un orta seviye telefonunu alsın insanlar?
  • telefon güzel görünüyor.fiyat 2000 tl altında.evet orta seviye bir telefon.bence 3 ay sonra 1500-1600 seviyelrinden alınabilir gibi duruyor.dolar 4 küsür olunca fiyat normal gibi geliyor artık,maalesef .//

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Saydığınız işlemciler arasındaki farkı günlük kullanımda kronometre tutmadan anlaşılmaz, bu cihazda günlük kullanım için 3 yılı rahat görür.
    Değerlendirme için teşekkürler arkadaşlar ,

SD 636 1 sene içinde tıkanmazsa bayağı götürür gibi geliyor bu telefon ,zira asusun malzemesine güveniyorum , 2010'da asus memopad almıştım halen tıkır tıkır çalışıyor ve pili de gayet iyi ...Kısaca iyi bir intiba bırakmıştı.

Söyledikleri gibi 1700TL ise kamerası ,radyo ve 3,5 jakı ile kullanıcı dostu bir cihaz olmuş.
  • Note Fe öyle bir göz kırpıyor ki orda mi6 yada bu hikaye oluyor bi anda. Ablam için düşünüyorum 2000 civarı bi cihaz hediye olarak . Bende hala s6 edge plus var bataryası bozuldu onun haricinde halen akıyor yağ gibi ha bide kamera koruma cami düştü yapıştırdım tekrar ne yapsam bilemedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmGMD -- 27 Nisan 2018; 23:9:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.