Şimdi Ara

ASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
6
Favori
14.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

sizce bu telefon mu yoksa huawei p20 lite mi?
    Zenfone 5 tabii ki. Donanım olarak daha iyi.
  • Her türlü Zenfone 5 ama iki telefon da parasını hak etmiyor bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    5z 2500 e gelirse efsane olur ama sanmıyorum.
  • albatross147 kullanıcısına yanıt
    Valla sadece işlemci, ram ve depolama konusunda 3.000 ₺ ve üstü bir fiyata çıkarlarsa (kalan her şey aynı olduğu için diyorum) saçmalığın daniskası olur. Çünkü o fiyatlara çıkınca millet otomatikman 300 - 500 - 1000 ₺ daha eklerim x alırım, y alırım kafasına girer, hiçbir anlamı kalmaz.

Apple'da bile (8 Plus) 64GB - 256GB farkı 800 ₺'den ibaret..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 28 Nisan 2018; 21:10:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bu telefon 2000 TL den az olmaz, Asus ucuza satmaz derken "yok ya 1300 TL olur ancak, fiyat hesaplarken adamlarin bildirdigi fiyattan cok ucuza alir saticilar, o kadar olmazzzz lolololoolooo" diyenler vardi. Bir de herif utanmadan cikip "ne cok var boylelerinden forumda" diye ileri geri konustu ukala ukala. Simdi diyorum ki "al simdi bu telefonu o cok bilen yerine kapak yap". Sizin gibi ota boka atlayan cahil cuhela ama bir o kadar ukala takimi yuzunden forum cekilmez hale geldi. Bu kullanici 2007'den ve oncesinde sifresini kurtaramadigim bir kullanici ile 18 yildir forumdayim. Ve diyorum ki senin gibileri cok gordu forum. Alti ay sonra yoksunuz nedense.

• 3arbar kullanıcısına yanıt
    2000 TL ne ara f/p ürünü oldu enteresan. Ülkede asgari ücret 3000+ olduda haberim mi yok. Asgari ücretin 1600 TL olduğu ülkede 2000 TL lik telefona f/p ürünü denilmez!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün fiyatı iyi bence. Ön siparişten sonra fiyatın yeneceğine de inanan yoktur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensi

Ben bu telefon 2000 TL den az olmaz, Asus ucuza satmaz derken "yok ya 1300 TL olur ancak, fiyat hesaplarken adamlarin bildirdigi fiyattan cok ucuza alir saticilar, o kadar olmazzzz lolololoolooo" diyenler vardi. Bir de herif utanmadan cikip "ne cok var boylelerinden forumda" diye ileri geri konustu ukala ukala. Simdi diyorum ki "al simdi bu telefonu o cok bilen yerine kapak yap". Sizin gibi ota boka atlayan cahil cuhela ama bir o kadar ukala takimi yuzunden forum cekilmez hale geldi. Bu kullanici 2007'den ve oncesinde sifresini kurtaramadigim bir kullanici ile 18 yildir forumdayim. Ve diyorum ki senin gibileri cok gordu forum. Alti ay sonra yoksunuz nedense.

O bahsettiğiniz arkadaşla olan tartışmanızı görmüştüm. 2000 tl'den az olmaz diye bahsettiğiniz telefon Asus Zenfone 5 değil Asus Zenfone Max Pro M1 di. Daha hangi telefondan bahsettiğinizi bilmiyorsunuz.

• Asus ürün deneyimlerin sonrası asla Asus almam. Bir adet laptop,bir adet mouse bir de zenfone kullandım. Garantisi rezil, ürünlerinde mutlaka ama mutlaka bir kronik sorunlu. Dünyanın en iyi ürününü de çıkarsa satış sonrası rezillikleriyle insanı kendinden soğutan bir marka.
  • Ajzen kullanıcısına yanıt
    Bende bu zamana kadar Asus marka ne aldıysam sorun yaşamadım.

Sadece bir kere Asus DSL AC55U modem almıştım ilk çıktığında, fabrikasyon üretim hatasından dolayı para iadesi aldım o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fastmustaine kullanıcısına yanıt
    https://gadgets.ndtv.com/asus-zenfone-max-pro-m1-4724-vs-asus-zenfone-5-ze620kl-4646

Iki telefonun arasinda daglar kadar fark yok, hatta nerede ise hic fark yok. 5 2000 TL olacak ama cok benzeyen Max Pro M1 1300 TL olacak diyorsan ben de buna icilir diyorum. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_06

2000 TL ne ara f/p ürünü oldu enteresan. Ülkede asgari ücret 3000+ olduda haberim mi yok. Asgari ücretin 1600 TL olduğu ülkede 2000 TL lik telefona f/p ürünü denilmez!
    dolar kuru ve yüksek vergiler düşünüldüğünde tasarım olarak premium bir cihaz ın 2000 lira olması az rastlanan bir vakıa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensi

https://gadgets.ndtv.com/asus-zenfone-max-pro-m1-4724-vs-asus-zenfone-5-ze620kl-4646

Iki telefonun arasinda daglar kadar fark yok, hatta nerede ise hic fark yok. 5 2000 TL olacak ama cok benzeyen Max Pro M1 1300 TL olacak diyorsan ben de buna icilir diyorum. :D
    tasarım ve kamera farkı var hafız.

bu iki telefonu birbirleri ile kıyaslamak doğru değil.biri ferrari diğeri tofaş gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ajzen

Asus ürün deneyimlerin sonrası asla Asus almam. Bir adet laptop,bir adet mouse bir de zenfone kullandım. Garantisi rezil, ürünlerinde mutlaka ama mutlaka bir kronik sorunlu. Dünyanın en iyi ürününü de çıkarsa satış sonrası rezillikleriyle insanı kendinden soğutan bir marka.
    önyargılı olmamak lazım.

asus un telefon macerasında bu iki telefon zirvede.hwp den kerem enginar telefonu çok beğenmiş.telefon incelemeleri ve uzun kullanım testlerinden geçerse fiyat olarak en ideal telefonlar premium segmentinde.

görüyorsunuz huawei kirin 970 li (geçen senenin işlemcisi) p20 pro yı 900 euro dan piyasaya sürdü. sd845 li asus zenfone 5z ise 480 euro dan çıkış fiyatı.

markaya ve bu markaların yüksek reklam giderlerini karşılamamak lazım.tüketici olarak.huawei samsung bu mantıkla telefonları yüksek fiyattan çıkarıyor.reklam giderlerini karşıladıktan sonra ise fiyatlar neredeyse yarıya düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

sizce bu telefon mu yoksa huawei p20 lite mi?
    Bence bu fiyata ve özellikleriyle p20 lite ın hiç şansı yok. Kafadan 400 lira daha pahalı p20 lite. İşlemcisi çok eskidi artık. Huawei p20 lite da fiyat güncellemesine gitmesi lazım.
  • Tasarım o fiyat bandında en iyisi

Yapay zeka hemen hemen her konuda devrede. Huawei bile yapay zeka diyip duruyordu ama kamera hariç bir şey yok. Bu cihazın bataryadan tut çağrı sesine kadar hemen hemen her alanda kontrol eden AI var.

Kameralar testlerden gördüğüm üzere baya baya iyi

Çift hoparlör ve özel ses cipi mevcut

Büyük ekrana ve %90 ekran kasa oranına sahipken boyutlar firinci küreği gibi değil.

Fm radyo var.

Bir de şunu diyim son olarak her şey hız değil bazen işlemcinin verimli olması ve az enerji harcaması dakika başı oyun oynayanlar hariç kişiler için daha yararlı olacağını düşünüyorum.

• Param olsa sipariş geçerdim. Neyse artık para olduktan sonra düşünürüz. Belki bir üst modelini alırım. Bunun gibi uygun fiyatla çıkartırlarsa.
  • beyler kimse sar değerlerine bakmıyor.Bu değerler nedir Allah aşkına!!.Normalde almayı düşünüyordum fakat bu sar değerlerinden sonra zor umarım 5z'nin değeri azdır
    https://www.devicespecifications.com/tr/model/178848f1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedoTurkoglu -- 29 Nisan 2018; 13:19:7 >
  • Güzel telefon bataryası keşke 4000 olsaymış 6.2 inç için 3300 mah anca günü tamamlamaya yeter. Bu fiyata xiaomi de mi mix 2 var. p20 litede 200 lira daha pahalı ama kameralarda ses kalitesinde zenfone 5 daha iddialı.

Max Pro m1 modeli wifi ac olmayan kameraları daha kötü, bluetooth 4.2 dts ses desteği olmayan fiyat performans telefonu. Zenfone 5'e rakip olamaz. Fakat asus pro m1 e de snapdragon 636 6 gb ram ve 5000 mah batarya koymuş. Zenfone 5'e 5k koysaymış herhalde satış rekorları kırardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 29 Nisan 2018; 15:13:6 >
  • 3000 mah 5.5 inch zenfone 3 ile oranlarsak 6.2 inch ekran için gerekli batarya

3000/5.5*6.2=3381 mah

Ekrana oranla bataryanın zenfone3 performansı vermesi muhtemel.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.