Şimdi Ara

ASUS ZenFone 5 Türkiye'de ön siparişe açıldı! İşte fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
6
Favori
14.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sendemail

Değerlendirme için teşekkürler arkadaşlar ,

SD 636 1 sene içinde tıkanmazsa bayağı götürür gibi geliyor bu telefon ,zira asusun malzemesine güveniyorum , 2010'da asus memopad almıştım halen tıkır tıkır çalışıyor ve pili de gayet iyi ...Kısaca iyi bir intiba bırakmıştı.

Söyledikleri gibi 1700TL ise kamerası ,radyo ve 3,5 jakı ile kullanıcı dostu bir cihaz olmuş.

Alıntıları Göster
    2000 tl hocam kdv siz fiyat 1700 olarak gözüküyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 bin tl altında Xiaomi'nin üstünden dozerle geçmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zayim334

O dönem sayfa sayfa dert doluydu buralar.
    o dönem nasıl bir sancılı sürecti bir tek yaşayan bilir. test öreneği telefonları satışa sundular .alanlardan biri de bendim. garanti olayı tam bir muammaydı . yani asus dedik güvendik aldık. keşke almasaydım diyorum şimdilerde. bir daha asus mu asla
  • Nokia x6 ile bunu kıyaslarsak durum ne

Birde x6 250 $ ile cıkacakmıs burda fiyat ne olur sizce

• Zenfone 5z'de bu şekilde iyi bir fiyatla gelsin (lansman fiyatı 2.500₺ gibi düşünsek), direk ön siparişi veririm. 1 dakika düşünmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snapdragon 636 ve 2000 daha neler gidip mi note 3 alırım
  • Çentik = kusmuk

• vay anasını orta segmet telefonlar 2000tl üstü geçti :S

• Çok güzel alet gerek tasarım gerek çift kart olması hatta o ekranın parlaklığı fotoğraf kalitesi 10 numara 5 yıldız bir alet daha fiyatıda makul yeni nesil telefonlara kıyasla

• Guzel telefon neyini yerden yere vurdunuz anlamadim.guzel ve modern bir tasarim iyi kamera en az 2 yil guncel kalacak asus garantili bir cihaz ..fiyati da gayet normal

• Sp636, 4gb ram, 64 gb hafızalı, Sony kamera mercek li, dual spiker 1999tl,,,,tek handikapı 6.2''inçe 3300mah Battery olmuş,pil 4000 mah olsaydı günü kurtarırdı,, fiyat politikası honor, huawei, nokia, Sony ye rakip olmuş,,samsung a8 2018 le karşılaştırılamaz o yonga sp660 a rakip , aynı fiyat bandında xiaomi mi a2 global bantlı modeli gelir mi bilinmez - kameraları fena ha

• note fun edition sd 821 ayarında işlemcisi fiyat 2189 tl migros da garantili.kamera ve telefonun dış tasarımı efsane .kalemde yanında cabası. tek kötü yanı baya ağır olması neden asus u tercih edilmeli diyen varsa açıklarsa sevinirim.

• Xaomi alırım daha iyi, hiç uğraşmam

• Fp falan demiş ama 1500 liraya satılan Mi Note 3 varken sd660 6gb ram gibi cok daha iyi bir donanım paketi ile geliyor keza 1800 liraya Mi6 var sd835 6gb ram. Marka takıntısı olanlar icin Samsung Note fan edition var 2100 liraya, bunlar varken sd636'lı Asus nasıl fp oluyor yada neden tercih edilsin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumları okurken biraz sinirlendim. Herkes her kafadan ayrı bir yorum yapmış. Ben hangisinin iyi olup olmadığını yazmayacağım veya bir öneri yapmayacağım ama umarım kafanızda bir nebze olsun bir fikir olmuş olur.
    (Daha önce Android ROM ve Kernel seviyesinde birkaç newbie çalışması yapmış geliştiriciyim.)

Snapdragon 636 ile 660 arasında çok bir fark bulunmuyor. 660 bir tık daha iyi performans verirken, 636 ise daha çok verimlilik üzerinde çalışıyor. Yani aradaki farkı anlayamazsınız bile. 660 da bildiğim üzere 835 ile yarışmakta. Birisi Adreno 509 kullanırkan diğeri Vulkan destekli Adreno 512 kullanıyor. Fakat bir şey dikkatinizi çeksin ki ikisinde de 128 ALU bulunuyor. MHZ olarak arada 150 civarı fark olabilir ama bu farkın performasa direkt olarak etki etmesi her durumda söz konusu değil.

Kimisi de yok 4GB RAM olacağına 6GB olsun demiş... Rica ediyorum buna göre telefon veya F/P oranı yapanlar ÖNCELİKLE yorum yapmasın. Tam tersine asıl F/P ve verimli olanlar, en düşük RAM kullanımını, en düşük işlem gücünde stabilitesini kaybetmeden yapanlardır. Bu yüzden RAM 'i kendinize göre seçmelisiniz: Multitasking yapıyor musunuz, ağır uygulamalar var mı, kaç tane vs. vs. Yani "ben gidip 1500TL 'ye 8GB RAM 'li aldım moruq xd" şeklinde bir yorum mantıklı değildir. Adamlar neden yüksek kapasite RAM yapıyor? UI'leri veya Kernel optimize çalışmıyor mu? Telefon boşta yüksek RAM mi kullanıyor. Yüksek fiyat nedenli ile Register veya Cache bellekleri az tutup bunları RAM 'de mi yapıyorlar? Hatırlatmak isterim ki iPhone X'de şuan 3GB RAM mevcut.

Xiaomi ile Asus karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum. Birisi kamera, tasarım, kalite, son kullanıcı odaklı iken diğeri F/P, yüksek donanım, vereceğiniz parayı en iyi şekilde hak etmek için çalışıyor.

Bu yüzden yorumları yaparken aynı segmentde bulunan başka CPU'lar veya RAM'ler ile karşılaştırmadan yapmanızı tavsiye ederim. Son olarak yorumları objektif olarak yaparsanız daha çok seviniriz. :)

• fiyat 1694 gözüküyor sitede.
    işlemci 845 li modeli de çıkacak deniliyor bakalım bekleyelim neler olacak.

• Dentrax D kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyat segmentinde bulunan cihazlarla karşılaştırma yapılmış zaten. Segmentten kastın soc ise bu konuya girmen de çok saçma. Saçma olmasının sebebi ise bulunduğu fiyat segmentinde daha yüksek segmentlerden soc içeren cihazların bulunmasıdır. Yani insanlar fiyat/fayda oranına göre değerlendirme yapıyorlar.

Snapdragon 660 ile 636 cpu konusunda pek farklı olmasa dahi gpu alanında farkı büyük.

Iphone X 3gb ram ile geliyor, fakat özel algoritmasından haberin olduğunu düşünmüyorum. Arka plana alınan uygulama özel bir algoritma ile durdurulduktan sonra sıkıştırılıyor ve bu sayede ramda daha az yer kaplıyor. Bu yüzden uygulamayı ön plana alındığında açılırken ilk önce fotoğrafı gösteriyor ve sonradan uygulama geliyor. Bu büyük uygulamalarda biraz gecikme yaratsa da takdir edilesi bir özellik. Android tarafını zaten herkes biliyor, bahsetmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizanagi -- 28 Nisan 2018; 17:6:46 >
  • magicrea kullanıcısına yanıt
    Altında yazan KDV dahil fiyatı kaçırmışsın. :)

• asus mu tövbe, adamlara zenfone 2 sarj aleti sarj etmiyor diye faturası ile yolladim yapmadan geri göndermişler birde kargoyuda bana odettiler. sebep telefonuda gonderecekmisim beni telefonsuz bırakacaklar. telpa bile bunlardan iyi ya kulaklik calismadi adamlar 1 gün sonra gönderdiler.

• sizce bu telefon mu yoksa huawei p20 lite mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.