Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 akıllı telefon video inceleme 'Büyük, iddialı ve uygun fiyatlı' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
11.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qdry

Video başlamıyor siyah ekranda kalıyor.

Merhaba,

Videoda herhangi bir sorun bulunmuyor, bir başka tarayıcı ile tekrar deneyin lütfen.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanciragoz

Çok güzel bir inceleme olmuş. Bu tarz telefonlar incelemeniz çok güzel. Üst seviye telefonların öyle bir reklamı incelemesi yapılıyor ki toplumda sadece bunları alabiliriz diğerleri işe yaramaz algısı ortaya çıkıyor. Gereği olmasa bile gidip üst seviye telefon alınıyor. orta seviye tellerinde incelenmesi çok güzel iyi çalışmalar.

Merhaba,

Yorumunuz için ben teşekkür ederim. İncelemelerden elimden geldiğince cihazların tüm özelliklerini ekranlara getirmeye çalışıyorum. Öyle zannediyorum ki Zenfone 6 incelemesi de, bu telefon için en dolu içeriğe sahip inceleme oldu. Görüşme kalitesinden hoparlör çıkış gücüne hatta PC'de çalışan özel yazılımlarına kadar pek çok detay üzerinde durdum, biraz vakit aldı ancak güzel yorumlar gösteriyor ki buna değdi.

Açık söylemem gerekirse her incelemede, içerik kalitesini daha da yukarılara taşımak yegane amacım.

İlgi ve desteğiniz için bir kez daha teşekkür ederim.

• inceleme için teşekkürler,biraz daha önce olsaydı bizde almadan önce istifade edebilirdik...

Asus gibi bir teknoloji uzmanın, mobil piyasada eksikliği gerçekten hissediliyordu ki Asus;tecrübeli bir mobil üretici olduğu halde... son yıllarda ürünleri,TR piyasasında yok denecek kadar azdı.

ben Z6 modelini aldım,cihazla ilk karşılaşınca kalite hissini alıyorsunuz gerek işçilik gerekse içindeki yazılım kısmında,gördüğüm en iyi Android arayüzlerinden bir kaçı içine rahatlık girer,sıfıra yakın hata,lakin pil göstergelerindeki optimasyon sorunları ve hızl tüketime acilen el atmaları gerekiyor...

ses kısmında biraz daha iyi olabilirdi,bundan sonraki ürünlerinde daha iyi olacaklarını ve İntel in yeni nesil işlemcileriyle geleceğinin umud ediyorum.Tr ye,farklı hızı kısmen düşürülmüş bir işlemciyle gelmelerini şiddetle kınıyorum,bunda ithalatcı firmanın yada Asus Tr.her kimin payı var ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 22 Ağustos 2014; 14:45:14 >

• Erdi bey forum gorunumunde videolar büyümüyor. Sadece ana site ve video linkine gittiğimde büyüyor.

Asus Zenfone 6 akıllı telefon video inceleme 'Büyük, iddialı ve uygun fiyatlı'

Asus Zenfone 6 akıllı telefon video inceleme 'Büyük, iddialı ve uygun fiyatlı'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 22 Ağustos 2014; 14:59:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ses kayıt olayına bayıldım.Bunu (bu kadar mükemmel yapabilen) başka telefonlar var mı?
    Yoksa önereceğiniz bir yazılım var mı?
    "Record my call" kullanıyorum ama karşı tarafın sesi çok zor duyuluyor.
  • mipa90 M kullanıcısına yanıt
    İnceleme 15 dk zaten, kalan 7 dk sı Kaan a fırça ve Dh in çatısında Matrix e bağlıcaktı hanım arayıp pardesüyü unuttun bey dedi o da içeri girdi o sahneler yani ..
  • prezentasyon yerine sunum diyecektiniz heralde :)

• Rekabet bu fiyat segmentinde yoğunlaşmaya başladı, birbiri ardına başarılı ürünler çıkıyor, bu da segmentde kaliteyi yukarı çekiyor.

• Mesut Çevik , Erdi Özüağ olmuş :D

• Kaan Arlı'da sanki kendi telefonunu test eder gibi benim sesim nasıl geliyor diyor :) yıkıldım :)
    Bu arada Erdi Özüağ'ın kendine ait telefonu var mı? :) Varsa Markası ve modeli nedir?

@fx57

• emulatör içinde emulatör şaka olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Kaan Arlı'da sanki kendi telefonunu test eder gibi benim sesim nasıl geliyor diyor :) yıkıldım :)
    Bu arada Erdi Özüağ'ın kendine ait telefonu var mı? :) Varsa Markası ve modeli nedir?

@fx57

Merhaba,

Düzenli olarak kullandığım bir telefonum yok.

İnceleme için sürekli başka bir telefona geçiş yaptığımdan, o an neyi test ediyorsam günlük telefonum o oluyor.

Bu aralar, Nokia Lumia 930, Asus Zenfone 5 ve Sony Xperia M2 haşır neşir olacağım telefonlar

Sorunuz için teşekkür ederim.

İyi akşamlar.
  • Çok güzel ve detaylı bir inceleme olmuş.

Teşekkür ederiz Donanım Haber ailesi ve Erdi abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Kaan Arlı'da sanki kendi telefonunu test eder gibi benim sesim nasıl geliyor diyor :) yıkıldım :)

@fx57

Merhaba,

Düzenli olarak kullandığım bir telefonum yok.

İnceleme için sürekli başka bir telefona geçiş yaptığımdan, o an neyi test ediyorsam günlük telefonum o oluyor.

Bu aralar, Nokia Lumia 930, Asus Zenfone 5 ve Sony Xperia M2 haşır neşir olacağım telefonlar

Sorunuz için teşekkür ederim.

İyi akşamlar.

Cevabınız için çok teşekkürler.
    Note 2 sahibiyim.
    Şu aralar telefonla yada işletim sistemi ile uğraşmak yerine telefonu kullanmak istiyorum.
    Bu nedenle yakın zamanda Windows Phone telefonlara acayip odaklandım.
    Elinizde 1520'yi görünce de herhalde Erdi Bey 1520 kullanıyor dedim :)

• Ben tavsiye etmiyorum...malzeme kalitesi veya size sağladığı performans zaten 800 tl lik bir telefonun yapması gerekenleri yapıyor, ucuzmuş algısı tamamen bir göz boyama ve pazarlama stratejisi...zenfone4 ise tam bir katliam niteliğinde...ben asus a yakıştıramadım daha kaliteli ürünü olan padfone ile alakası yok...

• Güzel inceleme olmuş .emeginize sağlık
    Telefon kendi kategorisinde iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy note 4 beklemeye devam

• telefon 2g modunda data kapalı wifi açık arada bir watsapp sms telefon görüşmesiyle günlük %15 pil götürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

xperia z2 neden 15 dk dediğimizde artık incelemeler max 15 dk olacak dendi. kendinizle çelişiyorsunuz resmen. yada işinize geldiği gibi markaya göre inceleme yapıyorsunuz. bence 2.si...

bu inceleme neden 22 dk ??? bu telefon bildiğimiz basit bir android telefon bayrak gemiside değil hani giriş seviyesi telefonlar bundan sona 10 15 dakikaydı özel telefonlar 20 dk falandı ne oldu sözünüzden mi caydınız buraya mesaj atarak bizi bilgilendirirseniz seviniriz iyi çalışmalar
  • 2 haftadır bu telefonun kullanıcısıyım. Ses az vermesi dışında hiç bir sorunum yok. GPS'i incelemede belirtildiği gibi bağlanması uzun sürmüyor. Bende 10 saniyeyi bulmuyor navigasyonu açtığımda gpse bağlanması.

Düşünen varsa öneririm.

Ayrıca LG G3 incelemenizde yaptığım her eleştiri incelemelerinize eklenmiş ,şımardım şimdi elinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.