Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 akıllı telefon video inceleme 'Büyük, iddialı ve uygun fiyatlı' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
11.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Guncelleme ile duzelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk açtığımda telefonu 42 mb bir güncelleme yaptı daha sonra bir güncelleme yapmadı bundan sonra ki zamanda mı gelecek güncelleme yoksa başka birşey mı yapmam gerek ??

• Guzel inceleme

• telefon dan 2 tane aldım birini kardeşime birini kendime şans banamı denk geldi anlamadım ama bentek zenphone 5 çok ısınıyor ve oyunlarda wifi bağlantısı kopuyor böyle sorunlar yaşan var ısınma çok aşırı telefonu geri versemi ne dersinizz

• zenfone 6 aldım 1 hafta önce boyu bana büyük geldi ilgilenen arkadaşlar varsa satıyorum
    altın renginde zaten 1 tane kalmıştı onu aldım. ayrıca 159 tl ye teknokask paketi yaptırdım
    1 sene ek garanti ve 1 sene kaskolandı

almayı düşünenler varsa 800 e bırakıyorum 160 tl zarardayım
    telefon 1 haftalık çizik yok sıfır. jelatinli ve kılıfta kullandım

silivride ikamet ediyorum
    düşünen varsa pm atsın
  • banada büyük gelecek sanırım zenphone beş almayı düşünüyorum kamera ve pil haricinde bi farkı yok sanırım ama onun güncelleme falan durumu nasıl otg desteği o da aldımı forumlarda pek onun hakkında bi şey bulamadım bilgilendirirseniz sevinirim veya inceleme linki varsa gönderebilir misiniz
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Asus bence bilgisayar yapmaya devam etsin. Zenfone6 yı vende inceledim. Cihaz gerçekten çok kötü bence zaten ele kola sığmıyor. Arkadaş laptopla gezsen daha az yorulursun bide telefon diye satıyolar bu cihazları Kalite düşük pil hemen bitiyor. Cihaz büyük. Fiyat performans yerlerde. Sakın almayı düşünmeyin.
  • cd1 C kullanıcısına yanıt
    Çocuksun demekki eline sığmıyorsa lumia 1320 daha geniş bir tel ayrıca sen sakın alma asusu daha bilmiyorsun neyse çocuklarla baba parası yiyenlerle muhattap olmam.
  • Kendi kategorisinde başarılı bir telefon. Çok büyük şeyler beklemeyen kullanıcılar için f/p ürünü. İnceleme için teşekkürler.

• Arkadaşlar ben aldım ama ölü pixel var değiştirdim ikinci gönderdiklerindede vardı bi daha gönderdim telefonu bir aydır aldım daha kullanmak nasip olmadı bence almayın çok sorun çıkaracağa benziyo

• Arkadaşlar zen6 stoklar bitmiş bundan sonra satisi yokmuş durmayın zen 5 alin

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Tamam.
  • Sizi gerçekten anlamıyorum. her bi boka bi bahane arıyorsunuz...
    Piyasadaki En iyi Telefon diyebilirim Zenfone 5 - 6 için zaten ikisinin özellikleri aynıdır.. farkı zenfone 6 kamera + İNC büyüklüğü... Günümüzdeki yüksek çözünürlüklü oynunları oynatıyor kasma yok donma yok. Asus Zenfone 5 için Technopat tanıtım inceleyin... 2 Milyar TL telefona verilirmi Motor - araba alnır hey cahil insanlar. Bu Telefon yeterde artar bile.. Helal ASUS ...!

• quote:

Orijinalden alıntı: androidxd

Sizi gerçekten anlamıyorum. her bi boka bi bahane arıyorsunuz...
    Piyasadaki En iyi Telefon diyebilirim Zenfone 5 - 6 için zaten ikisinin özellikleri aynıdır.. farkı zenfone 6 kamera + İNC büyüklüğü... Günümüzdeki yüksek çözünürlüklü oynunları oynatıyor kasma yok donma yok. Asus Zenfone 5 için Technopat tanıtım inceleyin... 2 Milyar TL telefona verilirmi Motor - araba alnır hey cahil insanlar. Bu Telefon yeterde artar bile.. Helal ASUS ...!

Zen 5 te flash destegi yok o kotu

• arkadaşlar teknosayla konuştum zen6 stokları bitimş bundan sonra türkiyeye gemesinin çok zor olduğunu söylediler ayrıca türkiyeye zenfone 6 gelmiyeceği için herkes zenfone 5e yönelecek o yüzden zenfone 5 in fiyatını asusun 1 aya kalmadan türkiyede 100 lira daha arttırılıp 799 tl olacağınını söylediler yakında teknosada zenfone5 fiyatının 799 tl olduğunu görürseniz hiç şaşırmayın .Hiç durmadan gidin zenfone 5 alın benden söylemesi arkadaşlar şu anda her yerde var yakında tükenecek sonra bulsanız bie 799 tl ye alırsınız ben hemen aldım bile arkadşlar

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Sende inandin ordaki bilgisizlere ne komiksiniz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaşlar teknosayla konuştum zen6 stokları bitimş bundan sonra türkiyeye gemesinin çok zor olduğunu söylediler ayrıca türkiyeye zenfone 6 gelmiyeceği için herkes zenfone 5e yönelecek o yüzden zenfone 5 in fiyatını asusun 1 aya kalmadan türkiyede 100 lira daha arttırılıp 799 tl olacağınını söylediler yakında teknosada zenfone5 fiyatının 799 tl olduğunu görürseniz hiç şaşırmayın .Hiç durmadan gidin zenfone 5 alın benden söylemesi arkadaşlar şu anda her yerde var yakında tükenecek sonra bulsanız bie 799 tl ye alırsınız ben hemen aldım bile arkadşlar

Konuştuklarınızla tekrar konuşursanız söyleyin kredi alıp borçlanmaya kalkmasınlar, Teknosa'yı Rekabet Kurumuna şikayet etmek için farklı kişi/kurumlarca hazırlanmış dilekçeler olduğu duyumunu aldım, duyumlar eklerin-belgelerin derlenerek altı sağlamlaştırıldığı yönünde. Başvurudan sonra tartışmalar Teknosa ceza yermi, yerse ceza sağlam olurmu noktasına sürüklenir ki olası bir cezayı teknosa çalışan azaltarak telafi edebilir... Teknosa "zamlı zenfone" ve "6 taze bitti gerisi gelmez" dedikodularıyla uğraşmak yerine, elindeki kartlara bakıp bir sonraki hamlesini düşünsün

• Zenfone 6 şuanda birçok teknosa ve vatan şubesinde var. Demekki neymiş, ergenlerin dedikodularına inanıp keklenmemek gerekirmiş.

Yok efendim, zenfone 6 bir daha piyasaya gelmezmiş de herkes zenfone 5 alsınmış da... ahaha..
  • roronoa zoro gördüm sanki :D

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.