Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 akıllı telefon video inceleme 'Büyük, iddialı ve uygun fiyatlı' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
11.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Discovery piyasaya ciktiginda forunda yere göğe sigdirilamayan incelemelerle goruslerle doluydu.sonucunu biliyoruz...bu da boyle olmaz ins

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce tam telefonumu satıp zenfone 5 alıyordum ki 8.1 güncellemesi geldi yükledim telefonu yeni almış gibi sevindim daha işlevsel oldu ama zenfone hala aklımda o ayrı mesele ancak intel chipset ilerleyen zamanlarda güncelleme açısından sıkıntı çıkartacaktır kitkattan sonrası muamma ayrıca rakibi AMD'yi de yakın zamanda bu kulvarda görmek isteriz zira firma yüksek grafik performansına sahip arm tabanlı yongalar üzerinde çalışmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 23 Ağustos 2014; 0:17:13 >
  • İnceleme için teşekkürler.
  • Her dakikası dopdolu, tüm özelliklerden bahsedilmiş güzel bir video. Teşekkürler..
  • Cepte ve kulakta nasıl durduğuna değinmeniz iyi olmuş. On cebe sığmıyor herhalde:)
    Yalnız sar degeri z 4-5-6 için hep 0.53 olarak gözüküyor bildigim kadarıyla telefon buyudukce bu deger azalıyor yani 4 ile 6 nin aynı degere sahip olması bana pek mumkun gibi gelmedi. Asus yetkilileri bu konuya bir açıklık getirebilir mı ?

Bir de serinin ikinci nesli ces te tanitilacakmis galiba yine Intel mı kullanılır veya bu konu hakkında söylentiler var mı ?

• Çift Sim kullanımı nasıl acaba. aynı anda ikiside aktif mi?

Sim 1 de konusma yaparken sim 2 ye gelen aramaları bekletiyormu yok sa telefon meşgul yada kapalı mı diyor. ?

Aslında Note 3 Neo Duos alacaktım fakat bu nu görünce düşünmeye karar verdim. ne de olsun eski bir padfone 2 kullanıcıyım.

• fx57 kullanıcısına yanıt
    mp3 ve 240p formatında çalışmıyor video

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarim igrenc kalin ve cok uzun

• Arkadaşlar Merhaba,
    Tek kelime ile f/p telefonu. Ancak ciddi bi sorunla karşılaştım.
    Telefonla konuşurken metalik sesler duymak, seslerin patlaması, çevir sesi bile kulağımı cızırtıdan rahatsız ediyor. Kısaca adi Çin malı telefon ses kalitesi alıyorum. Sesi kısınca ancak normal konuşulabiliyor ancak o da net değil.
    Diğer kullanıcı arkadaşlarda aynı sorunu yaşıyorlar mı? Yoksa çölde yine kutup ayısı ile mi karşılaştım :)
    Cevaplarınız için teşekkürler.

• sadece teknosadan mı satışı olacak başka mağazalara gelmeyecek mi?
  • f/p için oldukça iyi bir telefon ve arkasında asus desteği var. Bir takım ufak tefek kusurları olacak tabi ki olmasaydı zaten fiyatı 800 tl olmaz idi :) Bence fiyatına göre çok çok iyi bir telefon ama ileride ne olur bilmem...
  • Real Racing'den sonra tanıtılan oyunun adı ne ki?

• Benim Abim Aldı Ram iyi İşlemcisi çok güçlü olmasada intel olduğundan götürüyor. ekran kalitesi iyi. bataryası kullanana bağlı olarak değişiyor(biraz daha güçlü olsaymış iyi olurmuş.) işletim sistemi iyi hızlı. kamerasıda net çekiyor.genel olarak telefon güzel. antutudan da 20000-19000 arası alıyor. Alınır Ve Memnun Kalınır
  • 300 DAHA KOY LG G2 32 GB AT CEBİNE FAZLA SÖZE GEREK YOK... ÇEKLERDE DAHA UYGUNA DA GELEBİLİR

• yerden yere vurmuşsun telefonu.
  • bcaner35 kullanıcısına yanıt
    Selam. Telefonu henüz satın almadım ama hakkında yerli ve yabancı kaynaklardan çok sayıda inceleme okudum. Asus Zenfone serisi Dual Sim - Dual Standby şeklinde geliyor. Kendi sitesinde de bundan bahsetmiş ASUS. Yani her iki hat aynı anda aktif. Hangi hattan aranırsanız size ulaşılabiliyor. AMA Dual Sim - Dual Active DEĞİL. Bir hatta konuşurken diğer hattan arama gelirse sizi arayana ulaşılamıyor mesajı giditor. Android telefonlarda Dual Sim Dual Aktif çok zor. Teknik sorunlardan dolayı Samsung ve diğer pek çok firma bundan kaçınıyor.

Şimdiye kadar DS-DA yapabilen sadece bir Koreli firma olmuştu. Ama sadece uzak doğu ülkelerinde satıldı ve gerisi gelmedi. Samsung android olmayan eski bir modelinde bunu başardı. Hala kullananlar var, bunlardan birisi ofis arkadaşım. Fakat artık piyasada satılmıyor bu model.

Samsung Galaxy Win kullanıyorum ben. Samsung bu duruma karşı her iki hattı birbirine operatör üzerinden yönlendirmeyi öneriyor. Böylece siz bir hatta konuşurken diğer hattan aranırsanız operatör konuştuğunuz hatta yönlendiriyor aramayı. Sizi arayan kişi "aradığınız kişi şu anda başkasıyla konuşuyor......" mesajını dinliyor. Yalnız bu yönlendirme de telefon faturanız ciddi oranda yükselebiliyor zira operatörler bu yönlendirmeyi ücretli yapıyor.

İyi düşünmek lazım. Aynı anda her iki hattan da aranma olasılığınız ne kadar? Benim durumumda bu olasılık çok düşük. Bu nedenle DS - DA telefon aramaktan vazgeçtim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ment877

Real Racing'den sonra tanıtılan oyunun adı ne ki?

Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Is Well

quote:

Orijinalden alıntı: ment877

Real Racing'den sonra tanıtılan oyunun adı ne ki?

Up

Merhaba,

Oyunun ismi; Kritika: Chaos Unleashed

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamevil.kritikamobile.android.google.global.normal&hl=tr

Teşekkürler.

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • İyi günler herkeze ben zenfone 6 yi 5 gündür kullanıyorum şuan için en ufak bir sıkıntı çıkmadı alacak olan arkadaşlar ıntel işlemci olmasından çekinmesinler aksine ıntel işlemcinin gücü oyunlarda falan ortaya çıkıyor YALNİZ TEK SIKINTIM şarj göstergesinin %1 e gelip durması ve saatlerce öyle çalışması bu sorunu halledebilsen var mı ??

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.