Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 akıllı telefon video inceleme 'Büyük, iddialı ve uygun fiyatlı' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
11.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar ürünü yeni aldım bişey dikkatimi çekti ekranın köşelerine hafif bastırınca ekranda dalgalanmalar oluyor bu mormalmidir sizce, cevap verirseniz sevinirim.

• geçen hafta aldım bende 135 tl teknosa puanım vardı 75 tlde axess puanla aldım 799tl-135:664 TL ye 75 axess puanla cillop gibi bir fiyata sahip oldum şuan memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: cd1

Asus bence bilgisayar yapmaya devam etsin. Zenfone6 yı vende inceledim. Cihaz gerçekten çok kötü bence zaten ele kola sığmıyor. Arkadaş laptopla gezsen daha az yorulursun bide telefon diye satıyolar bu cihazları Kalite düşük pil hemen bitiyor. Cihaz büyük. Fiyat performans yerlerde. Sakın almayı düşünmeyin.

Yalan söylüyorsun.bataryası gayet iyi.büyük telefon her zaman daha cezbedicidir.performansı mükemmel.zaten intel işlemci.sanırım sen samsungun kazigini yemenin ezikliğini yaşıyorsun.yada htc yada sony yada lg.bu telefon on numara f/p ürünüdür vrdiginiz paranın fazlasını alıyorsunuz.700 tl ye general mobile alanlar tabiki bunu kötüler.biz bunu alınca kendilerini biraz okşanmış hissedebilirler.sadece incelemissin.pilinı nasıl bitirdin.şimdi tutup arkadasimda var bana verdi iki üç gün bende kaldı dersin.palavracilarin ortak numarası arkadasimda var hiç iyi değil.arkadasinda aynısını senin telefonun için söylüyor haberin yok.fiyat performans yerlerde demenden zaten ne ...olduğunu anladık.Cihaz büyük evet ama benim tüm aletlerim büyük.bundanda memnunum.Şimdi sen sakin almayı düşünmeyin dedinya düşünüyorum ve alacağım.sen general mobile ile oynamaya devam et.zaten sen küçük şeylerle oynamayı eee telefonlarla tercih ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge1710 -- 26 Kasım 2014; 22:09:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende yeni aldım, açıkcası sony z3 almayı düşünüyordum. kredi kartımdaki yetersiz bakiye+halihazırdaki telefonumun pert olması geçici olarak bunu almamı tetikledi. ancak şu var ki geçici değil kalıcı olacak sanırım. açıkcası tek kelimeyle mükemmel. aklınıza gelebilecek herşey var, fiyatına göre abilerindeki herşey var. bataryayı ben (sanırım fazla oyun oynamıyorum o yüzden bitmiyor millet nasıl bitiriyor bilmiyorum ama günde 1 saat anca oyun oynuyorum) sabah full yapıp video resim çekip sosyal sitelerimde gezinip, mesajlaşıp 1,5 günde bitiriyorum. kuzenimde iphone var, ben evden çıkarken %70 olan bataryam, arkadaşımınki %100 ve şarjdan yeni almış, akşam eve geldiğimizde onunki daha evden çıkalı 3 saat olmasına rağmen bitmişken benim zenphone6 nın 8 saat sonunda batarya %30 du. yani ben bu telefona bayıldım. ayrıca büyük olmasının artıları da var. daha büyük ekranda tv oyun ve programlarda çok işimi görüyor. (cidden diğer birçok telefonda tv uygulaması olduğu halde izleyemiyorlar batarya sorunundan zaten). sar değeri zaten diğerlerinin 3 de birinden bile az.. tek kusuru kamerası çok da başarılı değil. yani bu kötü olduğu anlamına gelmiyor ama abilerinin kamerası 20mp iken bu 10mp/16:9, 13mp/4:6 çekiyor.
    yalnız küçük bir not: yinede gidip inceleyip test edip alın.

• konuşma kalitesi çok kötüydü iade ettim bir arkadaş sadece bende mi oldu diyor hayır aynı sorunu bende yaşadım, iphone dan asus a geçince mi böyle oldu,hiç kimse rahatsız olmadı mıkonuşma sesi kalitesinden ?

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel senin kulakta arıza vardır.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi geceler arkadaşlar,telefonu alalı 1 hafta oldu fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon.

• en çok konuşulan ve gelsin hemen alacağım denilen telefon hakkında sadece 2 sayfa yorum var :)

üstelik bazıları gmd için ne demişse aynısını bu telefon içinde demiş ,bizim milletimize telefon beğendiremediler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

en çok konuşulan ve gelsin hemen alacağım denilen telefon hakkında sadece 2 sayfa yorum var :)

üstelik bazıları gmd için ne demişse aynısını bu telefon içinde demiş ,bizim milletimize telefon beğendiremediler :)

Sn kemal1414 ;
    Bizim millete telefon beğendirediniz demişsiniz , ancak bir konuda herkes haklı şöyleki bizim memleketimize gelen teknoloji diğer Avrupa ülkelerine giden teknolojinin gerisinde kalan teknoloji , ben telefondan hiç anlamıyorum ama bu sitede yazılan nice telefon marka ve modeli varki ben Türkiyede hiç görmedim , düşününki bizim ülkemizde alınan bir telefon ortalama 1 sene sonra değiştiriliyor. Neden çünkü kendini artık tatmin etmemeye başlıyor. Neden adam aklıllı üretilmiş telefonları yurdumuza getirip kullanmıyoruz. Saygılar.

• gkozcan G kullanıcısına yanıt
    bir markadan örnek verseydiniz araştırabilirdim ama bize gelenlerin çoğu başka ülkelerde de satılan telefonlar

genelde samsung -nokia olurdu ama son dönemlerde bu değişti ,adını bile ilk defa duyduğumuz markalar geliyor

birde bu konuda hükümetin yasakları var ,misal Çin sitelerinde çok ucuza ve çok daha iyi olduğu görülen bir telefonu parasını da verseniz alamıyorsunuz (gümrükten geri gönderiliyor)

bu durumda insanlar mecburen yurt içine gelenleri almak zorunda kalıyorlar

ayrıca çok müthiş vergiler nedeniyle kaliteli getirilse dahi fiyatları vatandaşa çok geleceğinden satış yapamayacaktır

ancak bizdeki sık telefon değiştirme sebebi kalitesiz olmasından kaynaklanmıyor ,bizim insanımız çok fazla kurcalayıp sıkılıyor ve bir sonra ki modeli merak etmeye başlıyor

benden de saygılar ve selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

en çok konuşulan ve gelsin hemen alacağım denilen telefon hakkında sadece 2 sayfa yorum var :)

• KaLBi_MeCRuH kullanıcısına yanıt
    benden alıntı yapmışsın ama birde ne olduğunu anlayabilsem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar bende yeni aldım, açıkcası sony z3 almayı düşünüyordum. kredi kartımdaki yetersiz bakiye+halihazırdaki telefonumun pert olması geçici olarak bunu almamı tetikledi. ancak şu var ki geçici değil kalıcı olacak sanırım. açıkcası tek kelimeyle mükemmel. aklınıza gelebilecek herşey var, fiyatına göre abilerindeki herşey var. bataryayı ben (sanırım fazla oyun oynamıyorum o yüzden bitmiyor millet nasıl bitiriyor bilmiyorum ama günde 1 saat anca oyun oynuyorum) sabah full yapıp video resim çekip sosyal sitelerimde gezinip, mesajlaşıp 1,5 günde bitiriyorum. kuzenimde iphone var, ben evden çıkarken %70 olan bataryam, arkadaşımınki %100 ve şarjdan yeni almış, akşam eve geldiğimizde onunki daha evden çıkalı 3 saat olmasına rağmen bitmişken benim zenphone6 nın 8 saat sonunda batarya %30 du. yani ben bu telefona bayıldım. ayrıca büyük olmasının artıları da var. daha büyük ekranda tv oyun ve programlarda çok işimi görüyor. (cidden diğer birçok telefonda tv uygulaması olduğu halde izleyemiyorlar batarya sorunundan zaten). sar değeri zaten diğerlerinin 3 de birinden bile az.. tek kusuru kamerası çok da başarılı değil. yani bu kötü olduğu anlamına gelmiyor ama abilerinin kamerası 20mp iken bu 10mp/16:9, 13mp/4:6 çekiyor.
    yalnız küçük bir not: yinede gidip inceleyip test edip alın.

S3'den geçilir mi?

• S3 ÇÖp kalır bunun yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamshiel -- 15 Aralık 2014; 9:50:26 >
  • telefon ilk çıktığında yok satıyordu alamadım ikinci çıkışında alabildim fakat bu sürümlerde genlde launcer hatası çok oluyo yada kendinden kapanma yazılım hatası , bendede oldu 2 hafta olmadan teknik servise verdim bekliyorum bakalım düzelecekmi , geri vermeyi düşünmedim çünkü 2 hafta boyunca kullandım diğerleri halt yemiş şarjıda elimden düşmemesine karşın 13 saatten fazla gitti, sadece konuşma içinse kullanıldığında yaklaşık 24 saat gittiğine şait oldum, arkadaşımda ikinci çıkışından aldı onunda kapanma durumu olmuş yenisiyle değiştiriler şimdilik bi sorunu yok, asus bunu aceleye getirmiş olmalı die düşünüyorum , yapma asus diyor ve kötü reklam oluyosun diyerek asustan daha güzel ataklar bekliyoruz

• Telefon kendini beklemeye mi alıyor? Hiç bir şey yapmıyorum zannımca bi yerede basmıyorum ama telefon bi kapanıyor 5 6 saat açılmıyor. Sonra kendiliğinden açılıyor niye böyle yaptığını bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

• Selam herkese. Zenfone 6 kullanıyorum batarya olayı tamamen Rezalett. ?? %100dolu 3.saat sonra şarj bitiyor. Ara sıra cihaz donma yapıyor. Discovery2 daha mantıklı geliyor şimdi. Ben şarjdan yana ve hafızadan yana sprun yaşıyorum. Teknik servise mi yollasam bilemedimki

• Selam, arkadaşar.
    zenfone 6 alalı 3 hafta kadar oldu, gayet başarılı. bir telefonda öncelik bilmem ne oyununu oynaması olamamalı ki bunun sonu yok her zaman yazılımla cihazın cevap veremeyeceği bir oyun yazılabilir. size 4-5-6 inçlik ekranlarda oyun testleri gösterenler o telefonları size 2bin-3bin liraya satmaya çalışanlardır.küçücük ekranda oyun oynamak için 2bin-3bin liranızı vermeyin yazıktır. zenfon 6 orta ve ileri oyunları gayet güzel oynanıyor, varsın çok ileri oyunları oynamasın hem zaten daha ileri cpu işlemci ve grafik işlemci isteyen oyunlar için o zaman direk laptop, desktop türü bilgisayarda oynanmalı.

• Arkadaşlar yaşım 35 yani dante gibi ortasındayım ömrümün.1998 yılından beri 10 larca telefon kullandım.Yaklaşık 3 haftadır zenfone 6 kullanıyorum.Büyüklüğünü dert etmezseniz ki benim ellerim çok fazla büyük değil gayet rahat kullanıyorum.performansı harika fiyatı da harika film izlemesi ekitap okuması çok zevkli Asus mükemmel bir marka.Bizde markaya pislik atmak çok moda.Bin liranın üzerinedeki çok telefonun tozunu attırır.gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.