Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 akıllı telefon video inceleme 'Büyük, iddialı ve uygun fiyatlı' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
11.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıkmayan pili var ve hafıza kartı sıkıntısı var sanırım. bende bu telefonu beğendim fakat bu iki özellik can sıkıcı biraz. avrupadan bakacağım ailem için. bir kârı olurmu yoksa burdan almam daha mı iyi olur? ayrıca cpu daha güçlüymüş sanırım yurtdışında
  • arkadaşlar cihazı bir kaç modelle inceledim. T50-grand2-,yazılım olarak ve teknoloji olarak sağlamlık olarak HTC ONE X,S3-S4 şimdilik şahsi incelemem bunlar.
    Öncelikli olarak
    SD karta uygulama taşıma mükemmel
    Ne yaparsanız yapın 1GB boşta ram kalıyor
    Test sırasında 33 Profesyonel ve küçük oyun yükledim Cihazın micro sd kartla veraber 48GB doldu. (micro sd kartlarda 10.seriye bakın)
    tabi bu oyunların dışında bir bu kadarda uygulama yükledim.
    Cihaza ne yükleyeceğiniz konusunda mutlaka dikkat edin cihazın sistemini yormamasına wignitlara dikkat edin
    ekran konusunda çizilmeye karşı dayanıklı
    kamerası gerçektende profesyonel olmasada iyi (Ayarlarını mutlaka yakın)
    Ses çıkışı T50 kadar olmasada sizi tatmin edeceğine şüphem yok
    hareket tuşlarının altında bulunan metal bölüm gerçekten hoş fakat ışıklandırması olmadığına takılmayın artık gözümüz kapalı yerleri biliyoruz. :)
    Çift sım kart desteği gayet güzel ama sakın unutmayın aynı anda ikisi aktif olmuyor sadece General mobel de mevcut (Kaynak Asus müşteri hizmetleri,Teknosa)
    Güncellemeleri mutlaka yapın eksik olan yazılımlar yüklenecek. (uygulama ve yazılım güncellemesi)
    Unutmayın ana ekranları ne kadar çok doldurursanız o kadar çok geç açılır cihazınız
    OTG desteği yok fakat gerekte yok (OTG kabloyla Flaş takma telefona )
    Geliştirici ayarlarını fazla değiştirmemenizi tavsiye ederim. cihazı ben deniyorum bununla ilgili en kısa sürede size bilgi tabi vereceğim
    cihaz fiyata ve performansa göre tabiri caizse ıphone 6 500Tl demeye benzer :)
    karar sizin cihazla ilgili her soruna direk ve hızlı hizmet veren teknik ekipleri var
    Türkiye'de iki ofisleri mevcut asus'un bu da size cihazı ne kadar arkasında güçlü bir ekip olduğunu gösteriyor.
    servis hizmetleri için teleservice seçilmiş tabi en temiz işlerini yapan şirkettir.
    Kılıf almakta acele etmeyin cihaz yeni kılıfları pahalıdır araştırın mutalaka
    Cihaz her ne kadar 3300mha olsada ekran büyüklüğü ver bizim isteklerimiz konusunda yetersiz kalmaması işten değil :)) düşük bir ücretle 6600mha taşınabilir şarj cihazı almanız mümkün tabi ki 50TL yi bile bulmayan fiyatlarla güvenilir yerlerden.

• arkadaşlar bilende bilmeyende yorum yazmış:)
    4 gün önce aldım ve telefon gerçekten çok iyi.tabi siz gidip günümüzün amiral telefonları ( htc m8 v.s.) ile karşılaştırırsanız yanılırsınız.800 lira ödüyorsunuz ve 2000 liraya kadar olan telefonların içerisinde en mantıklısı bu.
    % 5 şarj uyarısı aldım ve oyun oynamaya devam ettim tam 1 saati tamamladım bu şekilde.
    normal kullanımda kesinlikle 1 günü çok rahat tamamlıyorsunuz.şarj göstergesinde sorunmu var bilmiyorum ama teknoseyirde de arkadaşlar bu konuda bazı telefonlarda yüzde düzgün azalmıyor demişlerdi yani şarj uyarısı aldım diye hemen prize koşmayın:)) ben tam 1 saat full oyun oynadım bu uyarıdan sonra demekki var bi sorun:))
    oyun ve video izlemeden ben 2 günü rahat çıkardım telle.
    full hd değil telefon bu da şarjın uzun gitmesini ve telefonun olası kasmasını ortadan kaldırmış hemde fiyatı aşağıya çekmiş. 4k değil ama gerçekten kaliteli bir ekran görüntüsüne sahip.
    kamerası güzel,oyun performansı süper ve videolarda da öyle....
    görünüş güzel ve ekran gorilla glas yani darbeye dayanıklı ama siz ekran koruyucu mutlaka takarak kullanın.
    şuanda vatan bilgisayarda stoklarda var ben teknosayı ve çalışanların tavrını beğenmediğim için orada araştırmadım bekledim elbet biryerlerde satılacak diye ve beklediğime de değdi gittim satın aldım. teknosanın 6 yok gelmeyecek demesinin altında zenfone 5 leri eritmek yatıyor dikkatli olun...

alacak arkadaşlar memnun kalır tabi 2500 lira telefona veririm diyorsanız gidin o segmentteki telefonları satın alın.ben o kadar para vermem::))

• ben bu telefonu aldım 10 günlük iken değişim kapsamında servise yolladım teleservice şarjın çabuk bitmesi, aşırı ısınma ve hoparlörde çızıltı dolayı servis yazılım yükleyip geri yolladı. Servisden geldi 2 gün sonra aynı sorundan dolayı yine teleservice yolladım sorun yok diye geri geldi bana 2.kez serviden geldikden sonra telefonu aldım serviden %43 ile geldi sadece Asus güncellemesi yaptı telefonun şarjı %7 ye düştü hemen 2 saat sonra 3, kez servise yolladım ve Anakartı arızalı olduğunu kabul edip değişim aldım. Değişim raporu 799 tl üstüne 400 katıp LG G2 32 GB aldım ve çok memnunum. LG G2 6 saat süekli kullandım şarjı %65 şuan Asus mu allah korusun bir daha

• Abim zenfone 5 aldi sarji cok uzun gidiyor guzel kullanisli kamerasi fln cok iyi :d ben de zenfone6 almayi dusunuyorum ama kapanma sorunu oluyor diyenler olmus 5-6 saat acilmiyor diyenler bu yuzden biraz korkuyorum :d ve fazla bulunmuyor galiba internet hariç ama internetten almam incelemek istiyorum nerede bulabilirim ankarada?

• Zenfone 6 'da geri home ve uygulamalar dokunmatik kısımın ışıklandırması yok mu ? ışıkları yanmıyor mu acaba buranın ? telefonda bulamadım ?

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Evet yanmıyor ışık koymamış oraya Asus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel işlemcilerden uzak durun.Ayrıca ekranlar büyüdükçe çözünürlüklerde yükseliyor full hd 2 4 k derken pil ömürleri günü tamamlamanın yanından bile geçmiyor.

720 ile full hd hatta 4k ekran arasındaki farkı gözümüz algılamıyor neden bu kadar gereksiz teknolojiyi dayatıp para bayılmamızı bekliyorlar derseniz tercih edilir bu telefon nede olsa 800 tl ye 2 gb ramli 6" lik bir cihaz alıyorsunuz.

Bence max boyutt 5" olmalı ve düşük çözünürlükte ekranla beraber iyi bir kamera ve yüksek en 3000 mah lık 8 çekirdekli 3 gb lık modeller gelmeli.Ve ekranlar kesinlikle amoled olmalı.ips ekranlar çok soluk ve cansız.
  • telefonu erkek arkadaşım hediye etti. Önce 442 ye güncelledim ancak ram tüketimi arttı. 43 teyken 1 gb kadar boş ram kalırken 442 de 250 mbye kadar düştü. Zar zor sürüm düşürdüm.

Kullanım açısından benim gibi 1,55 boyu olan bir bayan için baya büyük bir telefon.
    Dokunmatik ekranı ara ara takılıyor. telefon uykudayken güç tuşuna basıp ekranı açmaya çalıştığımda dokunmatik çalışmıyor. tekrar güç tuşuna basarsam normale dönüyor.

Kamerası ortanın üzerinde. boyu uzun olduğu için konuşurken ağzımla mikrofon arasında uzun bir mesafe kalıyor :)

Ama geniş ekranda rahatça her şeyi yapabiliyorsunuz.
  • telefonu aldım 5 gün kullandıktan sonra kendi kendine kapandı.aldığım yere götürdüm servise gönderdiler.1 aydır serviste dün yazı göndermişler değişim kararı çıkmış 15 gün içinde yenisin gönderecekler.yani arkasında asus desteği var falan diyen arkadaşlar telefonun parsını ödedik 45 gün telefonsuz kaldık bu nasıl destek bende anlamadım.telefonun kullanımına gelince ben zenfone 5 kullandım.şarjı akşamı zor çıkarıyor.ekran parlaklığı düşük dezavantajları bunlar.onun için zenfone 6 ya geçeceğim.ekranın daha paralak olduğunu bildiğim ve pilinin daha güçlü olamsından dolayı..fiyatına göre iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum.telefonu alacaka arakadaşlar f/p göre değerlendirsinler...

• Ben şu an SIII kullanıyorum,fakat Zenfone 6 almayı düşünüyorum. SIII ün performansı biraz düştü, bataryası da günü zor çıkarıyor. Zenfone 6 kullanan arkadaşlar SIII'ten Zenfone'a geçmemi tavsiye ederler mi,yoksa SIII'te kalmak daha mı mantıklı olur?
  • bENDE DANDİK BİR TELEFON DİYECEĞİNİZ GSMART RİO R1 VAR 379 TLYE GEÇEN Yıl bimexten almıştım ,gsmartın ekranı mükemmel ama diğer özellikleri iyi değil antutu skoru 8ooo, zenfone 5 i ve 6 yı markette inceledim zenfone 5 ARkadaşımda da var,telefon hızlı dokunmatiği çok hassas dizaynı fena değil ama zenfone 5 in inceleme sitelerinin korkudan söyleyemediği bir özelliği var ki düşman başına EKRAN IŞIĞI maalesef benim gsmartın yarısı kadar parlaklıkta . ayarlara bakyorum ışık en sonda ama kusura bakma asus bu telefonu alan kullanıcılar hiçbir zaman beyaz renginin ne demek olduğunu bilemeyecekler. Tamam günlük hayatta ben gsmartı yarım ışıkta kullanıyorum ama güneşli günlerde ve video izlerken çoğu zaman ışığı sona getiriyorum .asusun transformer serisi tabletini kullandım gerçekten çok hızlı bir marka ama ne yazıkki böyle çocukça hatalar yapabiliyor maalesef.Bu yüzden şimdi başka telefon modelleri araştırıyorum .O beğenmediğiniz gm discovery 2 yi de elime alıp inceledim harika bir menüsü ve ekranı var arkadaşlar ..numan şahin

• Numan ekran ışını sona kadar çektiğinde hemen yanında sağda mavi bir buton var ona tıkladığında ekran ışığı otomatikten çıkıp en parlak seviyeye geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence victor u2 yi inceleyin ikisi arasındayım victor daha mantıklı geliyor

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Asus daha kaliteli.

• Arkadaşlar ben telefonu aldım. Kamera açılmadı. Teknosa'ya geri götürdüm (onların kargosundan kaynaklanabilir de bilmiyorum). Baktılar yenisiyle değiştirelim dediler. istediğim renk kalmadığından iade ettim. Yeşil alandaki görevliler bana bu telefonu önermediler. Arıza olduğunda servise gidiyo uzun süre sonra eline geçer dedi bi de tamir etmeden gönderiyolarmış.Teknosa'nın müdüründen bahsetti kız:Keşke bunu almasaydım falan demiş müdür. Memnun değilmiş :( Ama satış elemanı övdü. Satış elemanına güvenemedim amacı zaten telefonu satmak. Diğerine güvendim almadım telefonu. Ama telefon cidden çook hoşuma gitti bayıldım ama buradaki şikayetler beni tereddüt ediyo. Sürekli telefona para verebilecek durumda da değilim. Bana 1,5 ya da 2 yıl gitmesi lazım telefonun :( Önerir misiniz? ÇOOOOOOOOKK ACİL!!!!!!!!!!!!!!!!

• arkadaşlar büyüklük sorunu edenler almayabilir ancak tablet ihtiyacımda olduğundan zenfone 6 seçtim, işimi görüyor açıkçası pil sorunu yaşamadım 1 gün boyunca idare ediyor, özellikleri bana göre iyi, fp açısından çok iyi, büyük geldiyse isteyen zenfone 5 modelini alabilir fazla fark yok aralarında, cihazı açtığınız gibi 4.4.2 geliyo hemen, kendi asus uygulamalarını da güncelliyor kullanırsınız kullanmazsınız ayrı konu, kullanıcı olarak memnunum.....

• sanki bu telefon daha çok interneti sömürüyor o dikkatimi çekti nedenini anlayabilmiş değilim hala
  • Zenfon6 dan bana ve eşime olmak üzere 2 adet aldım.Telefonun işlevleri güzeldi ancak telefon ile konuşurken kendiliğinden kapanıyordu.Yetkililerle İrtibata geçtik sim karttan olabilicegini söylediler,simkartları değiştirdik yine konuşurken kapanmaya devam etiler.Aldıgım yere götürdüm ikisinide servise gönderdiler.Bakalım kaç günde cevap gelecek.Şu anda mağdur olduk ayrıca telefonu kullanmadan parasını ödüyorum.Şimdi bu firma piyasaya sürdüğü bu telefonları test etmedenmi satışa sunuyor.Tüketici mağduriyetini nasıl gidermeyi düşünüyorlar bakalım önümüzdeki günlerde görecegiz

• 3.Oyun hangi oyun beyler tufekli olan?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerose -- 25 Şubat 2015; 17:38:39 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.