Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 akıllı telefon video inceleme 'Büyük, iddialı ve uygun fiyatlı' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
11.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 1 yildir hic bir sorunla karsilasmadim .Telefo dan son derece memnunum ariza durumlarinda sadece asusun ki degil bir cok firmanin servisiyle sorun yasanmasi büyük olasılık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alsammi kararsiz kaldim karne hediyesi olarak zen5 aldrabilrim.

• Ozan K:Asus Zenfone 5 Tamir ve Teknik Servis Problemi! Bir senedir memnun olduğum Asus Zenfone 5 telefonumu 1 ay önce şarj olmaması üzerine teknik servise gönderdim. Pili değişen telefon geri geldiğinde hala şarj olmaması üzerine geri gönderdim. Ana kartı değişen telefon geldiğinde bu sefer de mikrofonu çalışmıyordu.

Tekrar teknik servise gönderdim ve teknik servisin 2 kez kusurlu ürün göndermesi ve toplamda 1 aydır telefonumu kullanamadığım için ürünün değişmesini talep ettim. Asus müşteri merkezi teknik incelemeyi teknik servisin yaptığını söylüyor ve bir yaptırımlarının olmadığını söylüyor. Yani 2 kez telefonumu tamir etmeyi beceremeyen teknik servis (SMS İnfocomm) ürün değişiminde söz sahibi ama Asus'un yaptırımı yok? Hala sonucu bekliyorum.

• Zenfon 6 aldım bin pişmanın çok kötü aman diyim hataya dusmeyin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.