Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

gmd 2 ile karşlaştırdın ya şu firmayi helal olsun

hocam yok ondan değil hani ben telefon alıcam beni 2 sene idare etsin diyorum sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorum. zaten 3 tane soru sordum onların cevabını alsam daha güzel olurdu
  • Lynch_lol L kullanıcısına yanıt
    2.6 inç bir ekran büyük resimlerden anlamazsın mağazada incele
    3.Asus kalitesine güven malzeme olsun diğer şeyler asus ürünlerinden hiçbir sıkıntı yaşamadım hep laptoplarının kasa kalitesi bile farklı.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Ekran sıkıntı değil yaklaşık 16 cm zaten ki o da şuan kullandığım galaxy ace'nin 6 santim daha uzunu ona da çetvelle baktım pek sıkıntı olacak gibi gelmedi
  • Lynch_lol L kullanıcısına yanıt
    Zamanla alışırsın zaten bende lumia 1320 6 inç aldığımda zebellah gibi tel geliyordu şimdi normal alıştım cetvelle olmaz o eline al bir bakalım :)
  • Yeni telefonumu görüşlerinize sunuyorum :)

2011'e kadar kullandığım telefonumu, Zenfone'um serviste olduğu için tekrar kullanmaya başladım.

Samsung F210
    1.46" ekran,
    radyosu var,
    kapağı kapanınca mp3 player oluyor.
    küçücük ekran ama çok şık ve güzel.

Tabi resimdeki yenisi, bendeki ise tuşları silinmeye yüz tutmuş, kapağının üstü olmayan, idare eder bir cihaz.

Bu telefonlara baktıkça her firmanın kendine özel değişik modeller ürettiği 2000'li yılların sonlarını özlüyorum. Şimdi bütün cihazlar kocaman siyah ekranlı, üzerinde logo olmasa çoğu kişinin ayırt edemeyeceği haldeler. Hepsi dayamış sırtını androide, aynı cihazları üretip duruyorlar.
     ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 20 Ağustos 2014; 14:31:41 >

• isoomail kullanıcısına yanıt
    Çok şık bir telefonmuş sapasağlam gözüküyor. Anlaşılan sen de benim gibi telefonları elden çıkartmayanlardansın. Kullandığım ilk telefon Ericsson Sgh 628 dahil tüm cihazlarımı saklarım :)
  • DJ_OZKAN D kullanıcısına yanıt
    Ben işlemci konusunda sınıfta kaldığını düşünmüyorum.Tedarik konusunda ise sınıfta kalan Teknosa olmalı zira çok uyuz bir firma olduklarından yeni getirdikleri her üründe aynı şey yaşanıyor talep miktarları az oluyor sonrada insanları günlerce bekletiyorlar.
  • Değişim için gönderdiğim cihaz ile alakalı olarak Teknosa'yı aradım cihazın değişim için sıraya alındığını bilgi için arayacaklarını söylediler. Sıraya alınmak! Çok merak ediyorum kaç kişi değişim için gönderdi ki sıraya alınıp bilmem kaç gün bekletecekler beni. Bildiğiniz paramla rezil oldum yahu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: judasjudas

Değişim için gönderdiğim cihaz ile alakalı olarak Teknosa'yı aradım cihazın değişim için sıraya alındığını bilgi için arayacaklarını söylediler. Sıraya alınmak! Çok merak ediyorum kaç kişi değişim için gönderdi ki sıraya alınıp bilmem kaç gün bekletecekler beni. Bildiğiniz paramla rezil oldum yahu!

Muhtemelen yeni cihaz olmadığı için sıraya alınmıştır.

Veya kısıtlı cihaz varsa önce mağazaya gönderip satmayı tercih ederler. Cihaz sayısı bol olduğunda değişimi başlatırlar. Tabi yasal sınırı geçirmeden zamanı mümkün olduğunca kullanırlar.
    Ciddi ciddi iade etmeyi düşünüyorum şu an :)
  • Son olarak sarj ne durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece 00:00 da sarjdan cektim bi 18 saat bekleme sürem oldu gece uykusuyla birlikte. Oglenden beri 3g acik kullaniyorum. Ekran sürem 2 saat.sarj 42de.bu arada tel yavas doluyor 4 saatte anca doldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hai-ake -- 20 Ağustos 2014; 17:53:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benim anlamadığım nokta şuan kliksa ve teknosada ürün tükenmiş görünüyor ayrıca sahibinden.com da daha 3 gün önce aldım satılık ilanları var birkaçtane sizce bu adamlar neden bu cihazları daha ucuza satıyorlar. Ayrıca sıraya alınması olayına gelince ürün yok piyasada ben çok sattığını düşünmüyorum sadece birileri fazladan aldı cihazları . Yada Asus donanımsal hata var diye geri çekti ürünleri ve hatasızlarla gelecek tekrar. Bakalım Teknosa'dan dönüş bekliyorum ama zaten olmazsa başka telefon alacağım çünkü biraz soğudum cihazdan.
  • quote:

İyi düşün bak ürün yok satıyor :)

Şaka bir yana Teknosa müşteri hizmetlerini arayıp ürünü iade etmek istiyorum diyebilirsin. Bakalım ne diyecekler.
    Ben direkt donanımsal arıza iade olarak gittiğim için kayıdı iade olarak düzenlediler.
    Belki sonradan yapılan bu isteği dikkate alırlar. Çünkü 14 gün içindeki arızalarda iade edebilirsin cihazı.
  • DJ_OZKAN D kullanıcısına yanıt
    Ben cihazların geri çekildiğini düşünmüyorum ama muhtemelen ürünleri piyasaya azar azar sunup talep yaratmaya çalışıyorlardır. Şöyle düşün hiç satılmadığını düşündüğün ürün mü yoksa çok satıldığını düşündüğün ürün mü tercihin olur? Bizim gibi tipler işin iç yüzünü bildiği için tabii ki böyle oyunları yemeyiz ama bilmeyen insanlar için kafa karıştırabilir. Ayrıca ister mağazadan ister internet şubesinden alın eğer cihazı kullanamayacağını düşünüyorsanız değiim veya iade yapabiliyorsunuz biliyorsunuz e bu insanlar bunu yapmak yerine satıyorsa belli ki iade veya değişim için bir engelleri var. Cihazları henüz alır almaz sim card dişini kıran, cihazı düşürüp kozmetiğini bozan,kapak dişini kıran insanlar var şimdi teknosa bunlara ne yapsın?

Birde siz söyledikten sonra şöyle bir göz atayım dedim 76 liraya aldığım kılıfı 99 liraya satan var orada garip...

Ben bu gece bir düşüneyim ona göre kararımı vereceğim ama iadelerde geri ödeme 2 hafta sürüyor ve benim alacağım cihaz yine zenfone 6 olacak o yüzden kararsızım.
  • şu anda kliksa da siyah olan var. 760tl. paraf karta %10 puan var.
    ben kaptım bi tane. 685tl ye geliyor.

http://www.kliksa.com/urun/asus-zenfone-6-siyah-akilli-telefon/902174190

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iNsTiGaToR -- 20 Ağustos 2014; 19:06:51 >
  • iNsTiGaToR İ kullanıcısına yanıt
    neden fiyat düşürmüşler ki, üstelik bu kadar talep varken. sadece siyah renginin olması da dikkat çekici.
  • dün sadece beyaz renk vardı. kartı bulana kadar bitti gitti.
    bugün bütün gün baktım ama akşam saatlerinde geldi. sadecesiyah var.
    teknosanın sitesinde siyah ta yok.
    neden ucuz olabilir?
    aklıma gelen tek sey, iade edilen telefonları satıyorlarmıdır diye dusundum. gelince kontrol edicez bakalım ne olcak.
  • kırmızı gelene kadar bekleyeceğim. bir an düşündüm hazır fiyat az da olsa düşmüşken alayım diye ama kesin bir iş var bunda.iadeleri satıyor olabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.