Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "En hızlı" diye bir arayışı yok aletin hocam zaten. M8 olur, S5 olur, Z2 olur... O cihazlar arasında kalırsın "Ram DDR2" diye birisini elersin anlarım da şu an mantıksız yaptığın.
  • Merhaba arkadaslar,

Beni de listenize ekleyebilirsiniz.

Batarya sorunu kutudan çıkan %50 şarj ile çok uzun dayanmasına ragmen, tamamen bitirip tekrar full şarj yapsamda bazen tam şarj 2 gün gidiyor bugun de tam şarjdan sonra yine gün boyu kullandım şu an şarj %11 ve 12 saattir pilde yazıyor. Bu işte bi sıkıntı var anlayamadım ama sanırım kalibrasyon istiyor. İlk günlerde çok memnundum şarj süresinden...

Bir kaç kez daha kalibre edeceğim full şarj bitirip ve tekrar şarj edip. Fakat sorun şu ki cihaz sorunlu olsa bile ben sim 1 tepsisinin pinlerinden bir tanesini kırdım. İade de almazlar artık :)
  • Anladım hocam en iyisi dediğiniz gibi gidip görüp, denedikten sonra karar vermek, zaman ayırıp cevap verdiğiniz için ikinize de teşekkür ederim.
  • tolgahandevrim kullanıcısına yanıt
    Şarj %20 civarına indiğinde cihazı şarja takıp full şarj edin, pili tamamen tüketmek deşarj etmek pil ömrünü ve performansını düşürür lityum polimer pillerde bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahandevrim

Merhaba arkadaslar,

Beni de listenize ekleyebilirsiniz.

İyi geceler Zenfone6 kullanıcıları,

ilk sayfamızdaki kullanıcılar listesi aşağıdaki gibi. Listede adı olmayan, gözümden kaçan, eklenmesi gereken lütfen bana özel mesaj atsın.
    Beni de ekle gibi mesajlarla başlığımız şişmesin.

Zenfone 6 Kullanıcıları
    1) isoomail
    2) judasjudas
    3) kadirsu
    4) glazer
    5) MD.Murat
    6) xxxx1
    7) DJ_OZKAN
    8) hai-ake
    9) SENHSN
    10) tpnrck
    11) fenah2007
    12) tolgahandevrim
  • Merhaba arkadaşlar

18 yaşındayım, ailemle yaşamıyorum, tek başımayım.

Kendi başıma çalışıp biriktirdiğim para çok yüksek bir miktar değil ama yakında doğum günüm. Kendime hediye almak istiyorum.

Konudaki bütün mesajları baştan sona okudum (zen5 dahil) ama son kez bi fikrinizi almak istedim.

Ne dersiniz sizce bu telefon beni 2 sene götürür mü?

Bir sorum daha var, daha önce birileri sormuş ama cevaplanmamış. Ya da gözümden kaçtı. Manuel güncelleme yaparken bütün güncellemeleri kurmamız lazım mı yoksa son gelenler yeterli mi? Rica etsem cevaplar mısınız?

Ailemle yaşarken bana hep iPhone alındı. Hatta ne istersem alındı. Android tecrübem yok. Hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum ailemi, bana alınan telefonum dahil.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefon karaborsa oldu resmen ya yok hiçbiyerde telefonu inceleyip öyle almak istiyorum ama malesef.
  • Sizce bu cihaz mı yoksa Xiaomi Redmi Note mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ali

Sizce bu cihaz mı yoksa Xiaomi Redmi Note mu?

Ben de bu ikilemde kaldım ama garantisiz bir redmi note yerine zenone 6 aldım. Xiaomi mtklı telefonlarına üvey evlat muamelesi yapıyor. Yazılım ve redmi güncellemelerinde sıkıntı var. Xiaomi Türkiyeye gelecek ama ne zaman hala belli değil. Daha Endonezyaya girmeye çalışıyorlar. Bu arada 1 yılı aşkın süredir mi2s kullanıyorum. Xiaomi kaliteli marka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar , yaklaşık bir aydır telefon araştırıyorum inşallah eylül başında almayı planlıyorum. Şuana kadar bir çok telefon inceledim t50 xperia sp nexus4 gmd2 vb. ama son 1 haftadır üstünde durduğum ASUS ZENFONE 6 var. aslında gmd2 alacaktım geçen haftaya kadar fakat bu telefon etkiledi beni

1) Sizce Gmd2 mi Asus Zenfone 6 mı ?

2) Asus'un ekranı aşırı büyük mü ?

3) Almama mı gerektiren bir durum var mı (asus'u) ?
  • Lynch_lol L kullanıcısına yanıt
    gmd 2 ile karşlaştırdın ya şu firmayi helal olsun
  • Benim Çift hatlı bir telefona ihtiyacım var ve biri ile görüşme yaparken diğerinin ulaşılamaz olmaması gerekiyor. Dual active veya full dual active gibi ifadeler kullanılıyor bu özellik için. General Mobile Discovery'de yok mesala bu özellik. Yönlendirme yöntemi sorunumu çözmüyor çünkü hatlarımdan biri dışarıya kapalı. Zenfone 6 çift hatlı ancak araştırmalarım sonucunda dual active olup olmadığı konusunda ne olumlu ne olumsuz net bir karara varamadım. Satın alan bir arkadaş deneyip bilgi verirse sevinirim.

Teşekkürler.
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Dostum telefon kardeşimde farklı şehirde o yüzden atamıyorum fakat çok kaliteli diyor kendisi. İlk 100'de olduğum yazmıyordu 09.08.2014 02.33 sipariş tarihim. bundan önce sipariş verdiyseniz kesin ilk 100'desinizdir.
  • şarj problemi konusunda sorun intel işlemci ise cihazın servise gitmesi neyi değiştirecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon hiçbiryerde yok stoklarda yok ama sahibinden.comda daha 2 günlük telefonlar satılık nedense bunada anlam veremedim. İşin kötüsü Asus hem işlemci hemde tedarikçi yönünden sınıfta kaldı. 9 günde binlerce telefon yok oldu nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ_OZKAN

telefon hiçbiryerde yok stoklarda yok ama sahibinden.comda daha 2 günlük telefonlar satılık nedense bunada anlam veremedim. İşin kötüsü Asus hem işlemci hemde tedarikçi yönünden sınıfta kaldı. 9 günde binlerce telefon yok oldu nedense.

Bence bu Asus'tan çok fiyat performans cihazlarına hasret kalan bizlerin yarattığı bir durum.

Hiçbir firma piyasaya çıkmadan 100 bin telefon getireyim nasıl olsa satar demez. Temkinli yaklaşır. Önce 10 bin, sonra talebe göre yeni siparişler vs.

Yine Asus iyi, GM firması telefonu 10'luk paketler halinde getiriyor
    Buna da şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 20 Ağustos 2014; 11:22:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsirkecioglu

Benim Çift hatlı bir telefona ihtiyacım var ve biri ile görüşme yaparken diğerinin ulaşılamaz olmaması gerekiyor. Dual active veya full dual active gibi ifadeler kullanılıyor bu özellik için. General Mobile Discovery'de yok mesala bu özellik. Yönlendirme yöntemi sorunumu çözmüyor çünkü hatlarımdan biri dışarıya kapalı. Zenfone 6 çift hatlı ancak araştırmalarım sonucunda dual active olup olmadığı konusunda ne olumlu ne olumsuz net bir karara varamadım. Satın alan bir arkadaş deneyip bilgi verirse sevinirim.

Teşekkürler.

Slm.

Samsung'un akıllı olmayan eski cihazlarında bu işinizi görecek telefonları vardı.
    İstediğiniz cihazın ÇİFT HATLI, ÇİFT İŞLEMCİLİ olarak geçmesi lazım. Ne yazık ki dokunmatik furyası başladığından beridir, özellikle son 2 yılda hiç bu ibareyi taşıyan çift hatlı telefon duymadım.

• 10 kilo patates kullanıcısına yanıt
    bir kaç sene rahat götürür,düzenli ve özenli kullanırsan...manuel olararak son f.ware güncellemesini yapman yeterli,hepsine gerek yok.tarihlerinden anlayabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 20 Ağustos 2014; 11:51:11 >
  • Arkadaşlar,
    almanyadan zenfone 5 almayı düşünüyorum. 200 Euro
    2GB RAM / 16GB ROM
    OS Android 4.3
    CPU Intel Atom Z2580, 2,0 GHz
    GPU: PowerVR SGX544 MP2

Garantisi burada geçerli olmayabilirmi acaba ?
    tabi buradada vergi+pasaport derken türkiyedenmi alsan acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Orijinalden alıntı: DJ_OZKAN

telefon hiçbiryerde yok stoklarda yok ama sahibinden.comda daha 2 günlük telefonlar satılık nedense bunada anlam veremedim. İşin kötüsü Asus hem işlemci hemde tedarikçi yönünden sınıfta kaldı. 9 günde binlerce telefon yok oldu nedense.

Bence bu Asus'tan çok fiyat performans cihazlarına hasret kalan bizlerin yarattığı bir durum.

Hiçbir firma piyasaya çıkmadan 100 bin telefon getireyim nasıl olsa satar demez. Temkinli yaklaşır. Önce 10 bin, sonra talebe göre yeni siparişler vs.

Yine Asus iyi, GM firması telefonu 10'luk paketler halinde getiriyor
    Buna da şükür

Asus otomatik mesajlar atıyor yok Teknosra'ya sorun stoğu diye Teknosa'da var mı yokmu elinde telefon bilmiyor o derece yani :D

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.