|
Bildirim
Yenilik yeniliktir, bu tarzı deneyecek diğer firmalarla dönen kameralar yıllar içinde oturacaktır. Samsung gibi delikli, diğer markalar gibi çentikli, xiaomi gibi kızaklı telefonlar yerine başka bir şey denemişler. Başarılı olur mu olmaz mı zaman gösterir sonuçta "tasarım". Ama telefonun içeriğine laf edenin ağzı yüzü yamulsun. 5000mah batarya, snapdragon 855, 6/8 gb ram, 128/256 gb depolama. Benim gibi telefondaki 100 fotodan 3ü selfie olan biri için biçilmiş kaftan bu cihaz ayda 3 kere dönderirim anca :)
|
Yalnız ciddi güzel bir telefon olmuş fiyatına göre , düşünsenize 4K 60 FPS selfie video çekebiliyorsunuz.
Snapdragon 855 , stereo hoparlör, 3.5mm giriş , 5000 mah kamera ve en uygun fiyat segmentinde, ben çok beğendim. Tek ve en büyük eksisi maalesef ips ekran hiç yakışmamış. |
Valla 1 yıldır asus zenfone 5 z kullanıyorum, daha önce lg, xiaomi ve samsung ağırlıklı akıllı telefonlar kullandım, samsung galaxy s4 ten sonra en çok memnun kaldığım cep telefonu oldu.
ASUS son 2 senedir harika işler yapıyor mobil pazarda, oyuncu bilgisayarları ve bileşenlerindeki kalite ve tecrübesini tüm gücüyle cep telefonlarına aktarmayı başarıyor gibi görünüyor. |
Aman hocam oled yanığıyla falan uğraşılmaz bu saatten sonra. Oled ölü doğmuş bir teknoloji bence.
|
Müthiş özellikler, müthiş fiyat. Bu fiyat aralığında başka telefon alan olursa muhtemelen duygusal yaklaşıyordur meseleye.
|
Bence olmuş. Hatta budur. Ekrandaki çentiği yok etmesinin dışında, kamera çekim sırasında dönerek farklı çekim olanakları da sağlıyor.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Mayıs 2019; 22:8:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 16 Mayıs 2019; 22:47:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|