Şimdi Ara

asus zenfone live kullanan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 900 tl ye almayı düşünüyorum kullanan var mı acaba ?

• up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

kullanıyorum hocam

genel olarak biraz detay verirmisiniz, ekranı, işlemci gücü, takılma vs, bir de ön kamera methediliyor, çok mu iyi ?
  • Eski telefonum xperia xa kırıldığı için aldım hocam. Benim için önemli olan boyutlar olduğu için özellikle tercih ettim kompakt boyutları ve hafif oluşunu seviyorum. Performans anlamında beklentiniz olmasın hatta arayüzün zaman zaman takıldığını söyleyebilirim ama rahatsız etmedi beni. En memnun olduğum kısmı ise bataryası xa da eve zor giderken şimdi yatarken şarja takıyorum artık. Telefonun hoparlör ses çıkışı oldukça iyi hafif de olsa bas tonlarını hissettiriyor. Sevmediğim diğer kısmı ise ahize sesi biraz boğuk geliyor az değil ama boğuk bu da çok elzem bi sorun değil benim için. Şimdi bahsedeceğim sorun ise kameraya verdiğiniz öneme bağlı çünkü kameraların ikisi de çok kötü hayır ben kameraya önem vermem benim için bile kötü düşünün.

Genel olarak olumsuz yönlerinden bahsettim ama bu fiyat bandında muhtemelen yine bu telefonu alırdım çünkü boyutları çok hoş ama mümkünse fiyat arttırın başka modele yönelin

• Geçen hafta aldım. Öncelikle SD karta Asus un sitesindeki güncel firmwire i attım. Sonrasında recovery moda alıp en güncel yazılımı kurdum. Telefon 9 GB hafıza sunuyor kullanıcıya orası kötü bana göre fazla uygulama kurmak imkansız hâle geliyor. Kamerası update sonrası düzeldi(arka). Ön kamera zaten fiyatına göre baya iyi. Telefonda kasma yaşamadım. Çok nadir takılıyor ama bu fiyata normal. 1 sene idareten aldım. İnşallah gözümü kara çıkarmaz. Pil sökülmüyor. Yekpare kasa. Hoparlörü iyi. Kulaklık çıkışı düşük geldi. Ekran 4 saati geçiyor. Tam şarj 2.5 saat sürüyor. Benden bu kadar merak eden olur almak isteyenlerden diye upladım 😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.