Şimdi Ara

asus zenfone max m2 güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, dün asus zenfone max m2 cep telefonu aldım. cihaz yurtdışı. ota üstünden güncelleme almıyor bende manuel güncelleme yapayım dedim asusun sitesinden dosyayı indirip talimatlardaki gibi güncellemeyi yaptım. android 9 versiyonuna direk geçmediğim için sırayla yapmam gerekiyor. bende diğer güncellemeyi indirdim telefonun hafızasına attim ve yeniden başlattım ama güncelleme uyarısı gelmedi dünden beri yapmadığım işlem kalmadı. telefonuda formatladim. sürüm doğrumu diye sormayın herşeyi doğru. cihaz dosyayı okur gibi oluyor bildirim gelip aniden kayboluyor. güncellemeleri asusun kendi sitesinden indirdim . telefon bu. 1812 yazılımını attım ondan sonra indirdiğim hiçbir yazılımı telefon otomatik tanımadı. kaç kere indirmeme rağmen. lütfen bilgili arkadaşlar veya başına aynı sorun gelmiş kişiler yardımcı olursa sevinirim. arastirmadigim yabancı kaynak kalmadı çözüm bulamadım hep ezbere cevaplar verilmiş. cihaz bu;https://www.asus.com/Phone/ZenFone-Max-M2/HelpDesk/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdogaan -- 17 Ağustos 2019; 21:0:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.