Arkadaşlar; Asya Ultra 150 hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olanlar düşüncelerini paylaşabilirler ise sevinirim... Yakıtı, titreşimi, performansı vs.... En geç bir ay içerisinde sıfır km bir motor alacağım.. ama bu motor hakkında pek bilgi sahibi olmadım için birazcık tereddüt içerisindeyim.. tipim ve tarzım bu motordur.. nedir ne değildir nasıl bi motordur... daha önce çok scooter kullandım ama bu ilk vitesli motorum olacak.. bu motor iyi değil ......... motoru al (3.500 TL'ye kadar) diye fikri olanlarda düşünce ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.. şimdiden teşekkürler...
Bu motor çok eskidi artık, onun yerine daha performanslı ve yeni teknoloji olan 150 mcx i öneririm. Ön arka disk fren, 165 cc motor üstten eksantrikli.
Önerin için teşekkür ederim, güzel ve kaliteli bir motora benziyo.. fakat benim dediğim motora eskidi demişsin.. ne anlamda eskidi.. tarz olarak mı teknoloji olarak mı vs...¿
quote:
Orijinalden alıntı: carismags
Önerin için teşekkür ederim, güzel ve kaliteli bir motora benziyo.. fakat benim dediğim motora eskidi demişsin.. ne anlamda eskidi.. tarz olarak mı teknoloji olarak mı vs...¿
Hayırlı olsun Devir saati olmayan motoru kullanmak biraz zevksiz olsa gerek
Arka süspansiyon çok sert. Lastikler Tubeless değil. Koltuk ciddi derecede rahatsız edici taşa oturuyormuş gibi Vibrasyon var fakat çok rahatsız edici değil belli bir km den sonra daha da azalacaktır.
fiyatı uygun ve sonucunda honda diyerek karar verdim.... denedim; koltuk o kadar da sert değil.. lastikleri de tubeless olarak değiştiririz.. bana titreşimde o kadar sıkıntı yaratacağını sanmıyorum, özel binici olduğum için motorun üzerinde fazla kalmıyorum.. devir saati olmaması benim de canımı aşırı derecede sıkıyor ama yapacak da bişey yok; dünyanın en iyi motor firması bazı modellerine devir saati koymuyor, ilginç...
quote:
Orijinalden alıntı: carismags
fiyatı uygun ve sonucunda honda diyerek karar verdim.... denedim; koltuk o kadar da sert değil.. lastikleri de tubeless olarak değiştiririz.. bana titreşimde o kadar sıkıntı yaratacağını sanmıyorum, özel binici olduğum için motorun üzerinde fazla kalmıyorum.. devir saati olmaması benim de canımı aşırı derecede sıkıyor ama yapacak da bişey yok; dünyanın en iyi motor firması bazı modellerine devir saati koymuyor, ilginç...
Arkadaşım o motor yağ yakıyor, subaplardan şıkırtı sesi gelior, 80 den sonra çinli gibi titriyor haberin olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme