Şimdi Ara

Asya Motor Ultra 150 Hakkında Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
7.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; Asya Ultra 150 hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olanlar düşüncelerini paylaşabilirler ise sevinirim... Yakıtı, titreşimi, performansı vs.... En geç bir ay içerisinde sıfır km bir motor alacağım.. ama bu motor hakkında pek bilgi sahibi olmadım için birazcık tereddüt içerisindeyim.. tipim ve tarzım bu motordur.. nedir ne değildir nasıl bi motordur... daha önce çok scooter kullandım ama bu ilk vitesli motorum olacak.. bu motor iyi değil ......... motoru al (3.500 TL'ye kadar) diye fikri olanlarda düşünce ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.. şimdiden teşekkürler...

• Bu motor çok eskidi artık, onun yerine daha performanslı ve yeni teknoloji olan 150 mcx i öneririm. Ön arka disk fren, 165 cc motor üstten eksantrikli.

http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1269

• Önerin için teşekkür ederim, güzel ve kaliteli bir motora benziyo.. fakat benim dediğim motora eskidi demişsin.. ne anlamda eskidi.. tarz olarak mı teknoloji olarak mı vs...¿
  • quote:

Orijinalden alıntı: carismags

Önerin için teşekkür ederim, güzel ve kaliteli bir motora benziyo.. fakat benim dediğim motora eskidi demişsin.. ne anlamda eskidi.. tarz olarak mı teknoloji olarak mı vs...¿

Senin verdiğin motorun kasası yaklaşık 2005 ten beri var, tek fark motorda euro3 emisyonları için ufak değişiklikler yapıldı.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-cok-temiz-sorunsuz-choper-93637322/detay

Yok ben illa cruiser tarzı istiyorum dersen;

Beğenmedim diyorsan ;

3.250 tl civarı

Olmadı mondial mh 125 drift vs de bakabilirsin, bu motorlar seni üzmez.

http://www.motoran.com.tr/urun/comance-125/

• motorlar güzele benziyo... tecrübe etmiş arkadaşlar da bilgi ve tecrübelerini aktarırlarsa güzel olur... özellikle benim Asya Ultra 150 hakkında...
  • quote:

motorlar güzele benziyo... tecrübe etmiş arkadaşlar da bilgi ve tecrübelerini aktarırlarsa güzel olur... özellikle benim Asya Ultra 150 hakkında...

Tecrübelik birşey yok. Eski motor. Alırsanız binersiniz. Sağlam motordur ama kolay kolay sorun çıkarmaz ufak tefek hariç.
  • Honda CB125 almaya karar verdim.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Honda CB125 almaya karar verdim.......

Hayırlı olsun Devir saati olmayan motoru kullanmak biraz zevksiz olsa gerek

Arka süspansiyon çok sert.
    Lastikler Tubeless değil.
    Koltuk ciddi derecede rahatsız edici taşa oturuyormuş gibi
    Vibrasyon var fakat çok rahatsız edici değil belli bir km den sonra daha da azalacaktır.
  • fiyatı uygun ve sonucunda honda diyerek karar verdim.... denedim; koltuk o kadar da sert değil.. lastikleri de tubeless olarak değiştiririz.. bana titreşimde o kadar sıkıntı yaratacağını sanmıyorum, özel binici olduğum için motorun üzerinde fazla kalmıyorum.. devir saati olmaması benim de canımı aşırı derecede sıkıyor ama yapacak da bişey yok; dünyanın en iyi motor firması bazı modellerine devir saati koymuyor, ilginç...
  • quote:

fiyatı uygun ve sonucunda honda diyerek karar verdim.... denedim; koltuk o kadar da sert değil.. lastikleri de tubeless olarak değiştiririz.. bana titreşimde o kadar sıkıntı yaratacağını sanmıyorum, özel binici olduğum için motorun üzerinde fazla kalmıyorum.. devir saati olmaması benim de canımı aşırı derecede sıkıyor ama yapacak da bişey yok; dünyanın en iyi motor firması bazı modellerine devir saati koymuyor, ilginç...

Arkadaşım o motor yağ yakıyor, subaplardan şıkırtı sesi gelior, 80 den sonra çinli gibi titriyor haberin olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.