Şimdi Ara

atv motor konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım tam bilmiyorum ama atv motorlarda 4 teker kategorisinde bana ATV motor lazım sıfır alacam işe giderken kullanacam malum devir ekonomi birde okulda çalışınca çocuklar arabayı bahçeye koysam tarumar ederler :) bende atv almak istedim fakat %80 i çin malı ben japon istiyorum japon malı 4000-5000 civarı ii kaliteli otomatik vites bi bir atv markası tavsiye etseniz

• hocam okula atv ile gidincede çocuklara madara olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

hocam okula atv ile gidincede çocuklara madara olmayın

yok yaf orası doğru ama arabayı tarumar ettireceğime biraz madara olmak daha iyidir dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 25 Ekim 2011; 15:48:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

quote:

yok yaf orası doğru ama arabayı tarumar ettireceğime biraz madara olmak daha iyidir dimi

KUBA ATV150STII var hocam japon malı 4.500 TL ;)
  • quote:

quote:

quote:

bu antep yapımı hocam ya japon deil :)))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu antep yapımı hocam ya japon deil :)))

yerli malı yurdun malı hocam :)))

• kamera yokmu hocam aracı bırakacagınız yerde?kamera varsa ogrencıler hıc bişey yapamazlar arabaya.
    ben atv alıp okula gitmezdım şahsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

kamera yokmu hocam aracı bırakacagınız yerde?kamera varsa ogrencıler hıc bişey yapamazlar arabaya.
    ben atv alıp okula gitmezdım şahsen.

yok vlla hem örenci ne anlar durdan susdan kapımın önünde bile çizdi çocuklar arabayı kimi ikaz edecen dimi :)
  • Hocam kanuni dusunebilirsin 150cc lik vardi. Senin isini fazlasiyla gorur. Parcasi kolay bulunuyor. Ama daha iyi birsey istiyorum diyorsan tgb polaris falan oneririm eski olur ama alicagin sifirdan daha uzun omurludur.
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan.dal

Hocam kanuni dusunebilirsin 150cc lik vardi. Senin isini fazlasiyla gorur. Parcasi kolay bulunuyor. Ama daha iyi birsey istiyorum diyorsan tgb polaris falan oneririm eski olur ama alicagin sifirdan daha uzun omurludur.

araştırıyom ama kuba da kara kılmak üzereyim sonuçta iş yerim yakın soğukta yürüyüp 10 dk üşüyeceğimeatv ile 2 dk da varırım diye düşünüyorum bunun içinde şimdi boşuna 2.400 Liraya almak varken 5.500 liraya almak aklıma yatmadı o yüzden japon motordan vazgeçtim gibi 250 cc kuba motor 100 km de 2.5 litre yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 26 Ekim 2011; 13:06:22 >
  • quote:

quote:

Hocam kanuni dusunebilirsin 150cc lik vardi. Senin isini fazlasiyla gorur. Parcasi kolay bulunuyor. Ama daha iyi birsey istiyorum diyorsan tgb polaris falan oneririm eski olur ama alicagin sifirdan daha uzun omurludur.

araştırıyom ama kuba da kara kılmak üzereyim sonuçta iş yerim yakın soğukta yürüyüp 10 dk üşüyeceğimeatv ile 2 dk da varırım diye düşünüyorum bunun içinde şimdi boşuna 2.400 Liraya almak varken 5.500 liraya almak aklıma yatmadı o yüzden japon motordan vazgeçtim gibi 250 cc kuba motor 100 km de 2.5 litre yakıyor

Sadece asfaltta sürücekseniz japon yada başka ülke malı farketmez. Ama arazi derseniz polaris tartışmasız en iyisi. En ucuz ve en güçlü hangi markanınsa onu tercih etmenizi öneririm.

• quote:

quote:

quote:

Sadece asfaltta sürücekseniz japon yada başka ülke malı farketmez. Ama arazi derseniz polaris tartışmasız en iyisi. En ucuz ve en güçlü hangi markanınsa onu tercih etmenizi öneririm.

sadece asfaltta kullanacagım hocam dümdüz var gel yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

sadece asfaltta kullanacagım hocam dümdüz var gel yani

hocam uygun ve yedek parça ağı iyi olan firmayı tercih etmeni öneririm :) 2 yıldan fazladır atv kullanıyorum arazide kullan düz yola girmek istemezsin :D

• bu araçların plakaya ihtiyacı varmı ?

5-15-20 bin gerçekten pahalıymış araba parası
  • Yamaha Raptor verelim 700cc yaman 1 sey http://www.youtube.com/watch?v=qW4ArUz0nzg&feature=related
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

bu araçların plakaya ihtiyacı varmı ?

5-15-20 bin gerçekten pahalıymış araba parası

hocam trafikte kullanılıyorsa plaka şart ve A2 ehliyet şart fakat trafiğe kapalı alanda kullanılacaksa plaka şart değil.
    Polaris rzr'ye bakın bi hocam 29.000$
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-polaris-nebiogullarindan-polaris-rzr-800-49875784/detay/?

• quote:

Orijinalden alıntı: knighthab2

vallahi arkadaş samimiyetimle söliyim motorsiklet yerine git bisiklet al desem yeridir tabi tutkunları olabilir onlar farklı sonuçta buda bir motorsiklet ama 4 tekerli ve daha güvenli benim şuan motorsiklet alma gibi bi hevesim hiç yok ve gayette zevkli oluyor mesela en basitinden drift yapabiliyorsun atv ile

Birde oturduğunuz yer ile alakalı nerde oturuyorsunuz?Daha doğrusu bu aracı nerde kullanıyorsunuz? Büyük şehirlerde biraz zor gibi kullanması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdor

quote:

Orijinalden alıntı: knighthab2

vallahi arkadaş samimiyetimle söliyim motorsiklet yerine git bisiklet al desem yeridir tabi tutkunları olabilir onlar farklı sonuçta buda bir motorsiklet ama 4 tekerli ve daha güvenli benim şuan motorsiklet alma gibi bi hevesim hiç yok ve gayette zevkli oluyor mesela en basitinden drift yapabiliyorsun atv ile

Birde oturduğunuz yer ile alakalı nerde oturuyorsunuz?Daha doğrusu bu aracı nerde kullanıyorsunuz? Büyük şehirlerde biraz zor gibi kullanması?

büyük bi şehir değil yaşadığım yer anadolu şehri :) bisiklet kullqnma şansım yokki çünkü hafif bir sağlık sorunum var o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 27 Ekim 2011; 9:06:59 >

• bu gün bi kaç tane bakacam bakalım inş iyi bi atv Motor bulurum ilk düşüncem kuba motorun 300 cc olan versiyonu başka markalara baktıum fakkat aşırı pahalı mesela biri 9500 Tl diyo :) 2001 Clio fiyatına nerdeyse :) zati sadece işe gidip gelecegim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.