Şimdi Ara

AT YARIŞLARI KİrLENDİMİ ACABA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 04/08/2006 TARİHİNDE KOŞULAN YARIŞ SONUCUNDA 3 KİŞİ 362.087.34 YTL KAZANMIŞDIR

BİZ YARIŞSEVERLER OLARAK BU PARAYI ALAN KİŞİLERİN ACIKLANMASINI İSTİYORUZ HANGİ BABAYİĞİT SONUNCU ATI TEK ATABİLİYOR

1 AYAK 6: 5 GANYAN
    2 AYAK10:1:85 GANYAN
    3 AYAK 5 :7 GANYAN
    4 AYAK 9 :16.75 GANYAN
    5 AYAK 2:8.05 GANYAN
    6 AYAK 2 :4.25 GANYAN

BU SONUCLARA GÖRE 4.5 6 AYAKLARI TEK ATAN YARIŞSEVER KİMDİR İLK AYAKLARI KABAMIŞ SON AYAKLAR TEK KURMA OLAYIMI VAR EVET SİZ YARIŞSEVERLERİN YORUMUNA BIRAKIYORUM

HERKES 200 ...300 YTL YE ALTILIYI YAKALAYAMAZKEN 72 MİLYONA 12 MİLYONA 42 MİLYONA ALTILI YAKALANIYOR TEMİZ YARIŞLAR İSTİYORUZ AT CAMİASINA SESLENİYORUM ATCILIĞI YOKETERİZ İNSANLARI KÜSTÜRÜRSEK KİMSE OYNAMAZ KİMİN PARASINI ALMAYA CALIŞACAKSINIZ SONRA ......................................................................................................... ?

FAKİR FUKARANIN AHI BİR TUTARSA ...! değerli yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 5 Ağustos 2006; 20:31:05 >

• Beygir oynayanlar değerli fikir ve yorumlarınızı bekliyorum
  • 1 AYAK HEPSİ
    2 AYAK HEPSİ
    3 AYAK HEPSİ
    4 AYAK 9
    5 AYAK 2
    6 AYAK 2

72 MİLYONLUK KUPON YUH DİYORUM
  • oyun kurama olduğu apaçık ortada son üç ayak kurulmuş işte.

at yarışları kirlendimi diye soruyorsun ne zaman aklandıki .Her zaman kirliydi. jokeyinden hakemine antrenörünede herkes şikecidir.bunu herkes bilir ama kimse söylemeye cesaret edemez.

at yarışı iş değil bide ağlıyorlar batacağız diye inşallah batarlar diyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: yattara 61

oyun kurama olduğu apaçık ortada son üç ayak kurulmuş işte.

at yarışları kirlendimi diye soruyorsun ne zaman aklandıki .Her zaman kirliydi. jokeyinden hakemine antrenörünede herkes şikecidir.bunu herkes bilir ama kimse söylemeye cesaret edemez.

at yarışı iş değil bide ağlıyorlar batacağız diye inşallah batarlar diyorum .

+ 1

ne zaman temizdiki, kazanılan buyuk ikramiyelerin oynandığı bayilere bakın hemen hemen hepsi aynı yerler,oldum olası gıcığımdır at yarışına gariban oynasın bir-iki ufak ikramiye kazansın şebekeler parayı götürsün sonrada çıksınlar ağlasınlar ermanlı rıdvanlı reklam yapsınlar beter olsunlar milletin sırtından kazandıkları yeter onlara
  • 3-4 sene önce oynardım şimdi geçerken ganyan bayiine bakıyorum hala aynı adamlar...Ben anlamıyorum bu adamlar ne iş yapar her Allah"ın günü gelip burda paralarnı yatırıp vakitlerini de öldürüyorlar.
  • bende bundan 4-5 sene öncesine kadar oynardım.. öyle yarışlar oluyorduki resmen at birinci gelmesin diye atı tutan jokeyler vardı, yarışların çoğu ayarlanıyor bana göre bu işin içinde herkes vardır jokeyi,at sahibi,antrenörü, bunlar milletin cebindeki paraları alıp kendi cebine koyuyor resmen..
  • Hiç unutmam Urfada yeni yeni yarışlar yapılıyordu...Kaya lardan biri uzak farkla birinci geleceği yarış nasıl tutuyor atı..Yani bu kadar da belli edilmez 100-150 metre farkı arkadan gelen kapayıp fotoda geçmişti...Adam ayağa kalktı çekiştiriyor atı yapıonuz bari belli etmeden yapın gerçi sonra bilmem kaç ay ceza almıştı jokey...
  • Bir yabancı ülkede (tam hatırlamıyorum ama) jokeyler anlaşarak 6 ay boyunca butun yarışları önceden belirlemişler ve kendılerı oynayıp eşşek yukuyle para kazanmışlar. Tabi daha sonra ortaya cıkmış bu olay.
  • at yarışları ne zaman temizdiki şimdi kirlensin
  • Fakat şunu hep söyleri atların son düzlüğe girdiklerinde werdiği heyecan ne futbolda war ne başka birşeyde.Acayip birşey o duygu.. hele bide 5.-6. ayaklara kalmşsan resmen güm güm edıo kalbin yada yusuf yusuf
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Fakat şunu hep söyleri atların son düzlüğe girdiklerinde werdiği heyecan ne futbolda war ne başka birşeyde.Acayip birşey o duygu.. hele bide 5.-6. ayaklara kalmşsan resmen güm güm edıo kalbin yada yusuf yusuf

at yarışındaki heyecan ve üzüntü hiç bi yerde yoktur.. ilk ayaktan yattğın zaman o kadar sinirlenirsin ki futbolda takımın yenilse bu kadar üzülmezsin.. eğer altılın 5.6. ayağa kadar geldiysede heyecandan yerinde duramazsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ge©eKu$u

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Fakat şunu hep söyleri atların son düzlüğe girdiklerinde werdiği heyecan ne futbolda war ne başka birşeyde.Acayip birşey o duygu.. hele bide 5.-6. ayaklara kalmşsan resmen güm güm edıo kalbin yada yusuf yusuf

at yarışındaki heyecan ve üzüntü hiç bi yerde yoktur.. ilk ayaktan yattğın zaman o kadar sinirlenirsin ki futbolda takımın yenilse bu kadar üzülmezsin.. eğer altılın 5.6. ayağa kadar geldiysede heyecandan yerinde duramazsın..

aynen katılıyorum

• horted by they will return
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.