Şimdi Ara

AT YARIŞI TAHMİNLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • At yarışı ile ilgilenen arkadaşlar, burada tahminlerinizi yazabilirsiniz. Kendim de zaman zaman tahminlerimi yazacağım. Şahsımın yapacağı tahminler altılı kuponu olmayıp her ayakta at önermekten ibarettir.
    Kolay gelsin diyorum...

Not:Koyu renkte olan atlar öncelikle olarak önerdiğim atlar olup altı çizgili olanlar daha sonra düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 13 Ağustos 2008; 10:00:11 >

• 13 Ağustos 2008 Çarşamba İstanbul

1.Ayak: Magnolia daha zor gruplarda koşmuş bir tay. Bana göre koşunun kazanmaya en yakın ismidir. Ufak kuponlar risk edip tek bile yazabilir. Rakibi güzel bir galobunu gördüğüm Spice Girl'dir. Normal bir kupon için bu iki isim yeterlidir. Daha fazla at yazmak için ise önerilerim Yarış Tecrübesi ile Lus Par ve yarış tecrübesi olmamasına rağmen çalışmaları iyi olan Paper Bell ve kaliteli bir tay olduğunu belli eden Queen Diana'dir. Ayrıca burada başka isim daha vardır ki onu da ilk koşusundan beri öneriyorum. Gelirsa altılı ganyanı ilk ayakta cazip hale getirebilir. O da son koşusunda toparlandığını gösteren Dutluk Sokak'dır.

2.Ayak: Karışık gördüğüm bu koşuda bir adım öne çıkan Alayel bu sefer pilotunu bulmuş olup favoridir.Hatta cesaretle tek bile yazilabilir. Maverick, Laluv, Ercişbeyi, Sabin, Butsefal, Hattori geliri olan atlardır. Uzun zamandır koşmamaktan etkilenmezse Mamma Mia'da eklenebilir.

3.Ayak: İzbatur kalitesi ile bu gruptan üstündür. Bankodur. Yıkmak isteyenler için ise Daha önce geçildiği Şimşeğinoğlu yazılabilir. Ateştopu için henüz erken.

4.Ayak:Mayuşka bu ayakta tekim.Eğer yanına at yazmak gerekirse Ekim ve Coconut yazılabilir.

5.Ayak:Deep Girl tek olarak öneriyorum. Rakib arayanlar Sevimana, Sea Gull ve Sweet Girl'dir. Tezgeçer bomba yapabilir.

6.Ayak: Kumral favorim. Rakibi Tülay'dır.Fevziye, All DayBeldibi, , Perican ve Gülzeycan diğer önerilerim.

Bol şans..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 13 Ağustos 2008; 9:57:32 >

• 14 Ağustos 2008 Perşembe İstanbul

1.AYAK: Koralev, Şenkal arasındaki birincilik mücadelesine Lala ve Balaberk'de katılabilir. Bu isimleri buraya yeter görüyorum.

2.AYAK: Karışık gibi görünen bu ayakta Demirkartal favorim, rakibi No Limit olup sırasıyla Filinta, İllede Oğlum yazılabilir. Kuponda yer varsa Golanlı hatta ekürileri de ekleyebiliriz.

3.AYAK:Tunçkanat ilk atım, küçük oynayanlar cesaretle tek bile atılabilir. Ancak dişi araplara hiç güvenmediğimden çok at yazılması taraftarıyım. Sırasıyla Sultanana, Akkız, Serranaz, Katı Yıldızı, Taşkınay ve İncegül yazılabilir.

4.AYAK: Nalın İsyanı sevdiği jokeyi ile banko.

5.AYAK:Özyıldırım Pilotunu bulmuş durumda. Bana göre tektir. Yanına at yazmak isteyenler için ise önerim, Çifteli, Bilbay, Gelibolu ve iyi bir at olduğuna inandığım Sadrazam'dır.

6.AYAK: Karışık gördüğüm bu son ayakta Portofino favorimdir. Sırasıyla Sindy Girl, Master, Silky,Arhat, Royal George, Dardanos, Nikulas, Golden Pie, Dahar Kızı, Lissey yazılabilir.

Bol Şans...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 14 Ağustos 2008; 11:33:50 >

• 15 Ağustos 2008 Cuma Bursa

1.AYAK: Süprize müsait gördüğüm bu koşuda fazla at yazmakta yarar var diyorum. SECURE ROCK, LUNARAT,NEWELLA,ARMATÖR,NEW GİRLFRIEND,BEYKIZ, MECHANIC GIRL,HERO HERO

2.AYAK:CESUR ARAGON,SON OF CREPELLO,ROYAL SAILOR,BATTAL VE VICTORIA

3.AYAK:ARDANAY,BAHTIM VE ŞEVAL KIZI

4.AYAK:WINTER GREEN ve SORGUN ÇAVUŞU'nu ayıramadım. Biri bu mesafede dereceli kazanmış diğer üst gruplardan çıkmış. Birinden birini gözünüz kesiyorsa tek yazabilirsiniz.Aslında Çavuş' tutuyorum ancak diğeri de bizi avlamasın :)

5.AYAK:GREEN RIVER tek.

6.AYAK:KISMETİM, YAŞARKAYA,AYMU, GAMZELİ.

Bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 15 Ağustos 2008; 12:16:59 >
  • 16 Ağustos 2008 Cumartesi Ankara

1.AYAK:ÇALGAY, BAŞHAKAN,ŞAHKARTAL,BEYLERBEYİ,NURGÜL.Daha fazla yazmak isteyen için ŞEFO bomboş kilo ile.
    2.AYAK:KAYABAŞ FIRTINASI,SANTRAFOR,KISA HABER,KÜFECİ,WİNTER SUN. Daha fazla at yazmak isteyenler ROXY,GRISELDA
    3.AYAK:KAYNAKLI GÜZELİ,ÇİÇEKDAĞI,DİNÇAY.Daha fazla at yazmak isteyenler DAĞÇİÇEĞİ,ŞEKERHANIM,DAĞÇİCEĞİ,SÜLÜŞKIZ VE TİNACAN
    4.AYAK:SEKRETERYA.Yıkmak isteyenler TRUVALI
    5.AYAK:AYGÜL,MADAM RİRİ,RUSALKA,AIRWAYS
    6.AYAK:CEYLANIM,MANSURE,ODİNDEN,ZAFER,HAYAT.Daha fazla at yazmak isteyenler LATİFHAN,SERKUT.BAKİHAN VE AKSELDA.

Bugünkü yarışlar yine karışık gibi ancak karışık yarışlarda normal atlar gelebiliyor.Aceleye geldi tahminler :) Bakalım bugün de bir yarışsever tevziiye alabilecek mi?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 16 Ağustos 2008; 16:07:36 >
  • 17 Ağustos 2008 Pazar İstanbul

Bugün birbirinden güzel,zevkli ve bir o kadar da heyacanlı koşular var. Daha önceki yazım da da belirttiğim üzere Altılı Ganyanın vereceği ikramiye Halis Karataş'ın bineceği atları getirip getirmemesine bağlı olabilir diye düşünüyorum. Tabi diğer jokeyler de saldıracaklardır. Bakalım yine bir Karataş Show izleyecek miyiz?

1.AYAK: LEOPAR, benim gelecek vaadettiğine inandığım güzel bir orijine sahip bir tay. Ancak koşuları birbirini tutmuyor. Bunda sık koşmasının yanı sıra koşuya adapte olamama gibi bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Sihirbaz jokeyini bulmuş durumda. Zaten en son kazandığı koşuda da Halis binmişti. Son koşusunu ölçü almıyorum. Aynı pist ve mesafede Selim ile dördüncü olmuştu.Bu da jokeyler arasındaki kalite farkını gösterir. Karataş'ın altılı için açılışı yapacağını umuyorum. Favorimdir. Misliciler ve düşük bütçeliler tek atabilirler. Ancak burada çok güçlü bir rakibi var. O da son koşusunu kazanırken çok beğendim eküri avantajlı TAYBARS'dır. Bu iki tayın mücadelesi birinciyi belirler. Daha fazla at yazmak isteyenler için BEDRAN'ı öneririm.

2.AYAK: AYABAKAN için söylenecek tek söz MAŞALLAH. ALLAH AYAKLARINI DÜZ BASTIRSIN.Şampiyon babası ÖZGÜN'ün verdiği son jenerasyon Şampiyon tayı. Babasına yaraşır koşular yapıyor olup Özgün'ün en iyi temsilcisidir.Birincilik serisine bir yenisini daha ekleyeceğini umuyorum. Bana göre Karataş'ın bineceği atlar arasında gelmesi en yüksük ihtimalli olduğuna inandığım safkan.Bankomdur. Ancak burayı yıkmak isteyenler var ise onlara önereceğim isimler var. Ayabakan'ın son koşusuna baktığımızda bu safkanın uzun yarışlarda eksik mi diye düşünesim geliyor. Bu aşamada en büyük rakibi son koşusunda ona zor anlar yaşattığı bir isim var ki o da GÜNTAY'dır. İnatçı safkan son metrelere kadar gelmesine rağmen Ayabakan'ı geçememiş olup sprinti ayarlanır ise bir ihtimal geçebilir diyorum. Keza önereceğim diğer isim de BAYHAN olup Güntay için yazdıklarım bu safkan için de geçerlidir.Kosova koşusunu kazanan BERKSOY daha sonra düşünülmelidir.

3.AYAK: INSPECTOR, her zaman ki stili ile yanına kimseyi yaklaştırmaz, yarışı forse eder ve son virajı sermayeli olarak dönüp düzlüğe uzak çıkarsa koşuyu kazanacağına inanıyorum. İlgililerinin Halis Karataş'ı bindirmelerinin sebebi de koşuyu kazanmak istemelerindendir diye düşünüyorum. Yıkmak isteyenler için Inspector'un temposunu bozmak isteyecek olan MOON KHAN ve Karataş'ın bindiği her ata saldıran Selim'in bindiği TIRAMISU.

4.AYAK: MAGNIFIQUE, tay yarışında favorim. Babası Bayduhan'ın bildiğim kadarı ile ilk tayı. Tay yarışı olması hasebiyle fazla yazmakta fayda vardır. En yakın rakibi EL CLASİCO'dur.Karataş'lı BİRSEN HANIM, Dinyeper'in yavrusu REMEMBER THE NAME(Şarkı ismidir), annesinin yarısı kadar koşsa bu taylara dozunu yutturabilecek GÖKBENİM ve ELİYEŞİL'lerin olması nedeniyle ŞAHNAME yazılabilir. SÖMEKKIZ son önereceğim isimdir.

5.AYAK:SABIRLI, artık efsane olmuş bir at. İlerleyen yaşına rağmen tam mesafesinde.Eğer Karataş atın nefesini iyi kullanır, son viraja sermayeli döner ve ön grupla kopmayıp yakın takip ederse Sabırlı'ya ünlü kısa spirinti attırıp koşuyu kazanabilir. Tek yazılabilir.At yazmak isteyenler için ise ilk önerim KURTINIADIS.Selim ilk defa bineceği bu atla yine Sabırlı'ya yakın koşup onu kollayacak ve Sabırlı'nın sprint atmasını bekleyecektir. Onun yürüdüğü yerde de sprintini atacaktır diye düşünüyorum. BERRAKSU son günlerin hırslı jokeyi ile bu iki safkanın yanına veya arasına girmeye çalışabilir.Süprizdir.

6.AYAK:ŞERARE,MİRDAS,YILMAZBATUR,DİNSERHAN arasındaki birincilik mücadelesine KUTNU ve COŞKUNER'de katılabilir. Diğer ayaklarda az at yazanlar burayı kapatabilirler.

Bol şans.

• 20 Ağustos 2008 Çarşamba İstanbul

1.AYAK:DAPHNE-VOLGA KIZI-FEVZİYE-PERİCAN-AHUGÖZ
    2.AYAK:YELKENTEPE
    3.AYAK:AŞKINER-AYTANHAN-İMRANHAN-AFAT
    4.AYAK:LED ZEPPELİN-WİNDY ROCK-PONTİAC-NASH BİSSOP-GÜNDÜZ ABİ
    5.AYAK:ENGİNHAN-ORUÇ REİS
    6.AYAK:MAMMA MİA

Bol şans...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geri döndük...
  • 23 Eylül 2008 Salı Ankara

1-2-3-5-9
    1-5-12
    4-1-2-3-9
    4
    1
    7-10-13-8-1-2-4

BOL ŞANS....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.