Bildirim
Ata AÖF YKS ile Kayıt
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende de aynı. Borç yoktur diyor. Diğer türlü nasıl ödeme yapıyoruz hiçbir bilgi de yok ortada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 29 Ağustos 2020; 22:4:52 > -
Hocam çoğu kişide ödeme gözükmüyor, muhtelemen pazartesi gözükür. Bir de YKS ile mi kayıt yaptırdınız?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet YKS tercihiyle yerleştim. -
Hocam peki OBS'ye girebiliyor musun? Kendim kayıt yaptırırken onay kodu bir türlü gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RawShed -- 30 Ağustos 2020; 12:48:17 >
Evet dün sabah 8 buçuk gibi kaydoldum kod geldi. -
Bana neden gelmiyor acaba ya
Durum nedir düzeldi mi? Bir de ben harç ücretini dün Vakıfbank'tan yatırdım ama hala kayıtsız görünüyorum. -
OBS'ye kayıt olabildim de dün sabah harcı yatirmama rağmen Obs'de hala "Aday Öğrenci" yazıyor. E-devlette öğrenci belgesi de gözükmüyor. Arıyorum cevap veren yok. Ne yapacağız bilmiyorum
Edit: Hocam aradım, e-kaydınız gözükmüyor dendi. E-kayıt yaptırdığımı ve harc ücretini yatırdığımı belirttim ki harc ücreti ödendiği gözüküyormuş. E-kayıtlarda güncelleme var, yarına kadar düzelir dendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RawShed -- 1 Eylül 2020; 9:11:16 >
Bende de durum aynı. Aday öğrenci kayıtsız diyor. Bekleyelim bakalım. -
Aynı sorun bende de var. Obs üzerinden de talep yolladım ama ona da cevap yok. 6 eylüle de az kaldı. Sıkıntı çıkmaz umarım.
Her aradığımda "sistemsel hata" var, şu tarihte düzelir denildi. E-kayıt belgemiz falan da var, sorumluluk tamamen onlara ait.
Orası öyle de bir de internette yazana göre katkı payı da ödemem gerekiyormuş. Çünkü bir lisans bölümüne de kayıtlıyım. Ama sadece materyal ücretini ödeyebildim ve borç falan gözükmüyor, başka bir ödeme de yapamıyorum. Acaba sorun bundan mıdır diye düşünmedim değil.
Hocam durum ne düzeldi mi? Bende hala aynı -
Düzelmedi maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawLove -- 7 Eylül 2020; 14:40:29 >
İkinci üniversite kapsamında ATA AÖF'ün sitesinden ön kaydımı yaptıktan sonra OBS'den çıkan materyal ücretini ödedim lakin dediğiniz gibi katkı payı gözükmediği için henüz ödemesini yapamadım. Aynı gün içerisinde kesin kaydımın yapıldığına dair sms aldım ve şu anda e-devlet üzerinde öğrenci belgemi görüntüleyebiliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: LawLove
Orası öyle de bir de internette yazana göre katkı payı da ödemem gerekiyormuş. Çünkü bir lisans bölümüne de kayıtlıyım. Ama sadece materyal ücretini ödeyebildim ve borç falan gözükmüyor, başka bir ödeme de yapamıyorum. Acaba sorun bundan mıdır diye düşünmedim değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X