Şimdi Ara

Ata AÖF YKS ile Kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar e-kayıt yaptırdım, mesaj gelmedi bazı arkadaşlara gelmiş. Ücret yatıracağım borç bulunmamaktadır diyor. Obs'ye giriş yapmaya çalışıyorum yine olmuyor, benim durumumda olan var mı?

• Bende de aynı. Borç yoktur diyor. Diğer türlü nasıl ödeme yapıyoruz hiçbir bilgi de yok ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 29 Ağustos 2020; 22:4:52 >
  • 0xbkt 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu kişide ödeme gözükmüyor, muhtelemen pazartesi gözükür. Bir de YKS ile mi kayıt yaptırdınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RawShed kullanıcısına yanıt
    Evet YKS tercihiyle yerleştim.
    Hocam peki OBS'ye girebiliyor musun? Kendim kayıt yaptırırken onay kodu bir türlü gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RawShed -- 30 Ağustos 2020; 12:48:17 >
    Evet dün sabah 8 buçuk gibi kaydoldum kod geldi.
    Bana neden gelmiyor acaba ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Durum nedir düzeldi mi? Bir de ben harç ücretini dün Vakıfbank'tan yatırdım ama hala kayıtsız görünüyorum.
    OBS'ye kayıt olabildim de dün sabah harcı yatirmama rağmen Obs'de hala "Aday Öğrenci" yazıyor. E-devlette öğrenci belgesi de gözükmüyor. Arıyorum cevap veren yok. Ne yapacağız bilmiyorum

Edit: Hocam aradım, e-kaydınız gözükmüyor dendi. E-kayıt yaptırdığımı ve harc ücretini yatırdığımı belirttim ki harc ücreti ödendiği gözüküyormuş. E-kayıtlarda güncelleme var, yarına kadar düzelir dendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RawShed -- 1 Eylül 2020; 9:11:16 >
    Bende de durum aynı. Aday öğrenci kayıtsız diyor. Bekleyelim bakalım.
  • Aynı sorun bende de var. Obs üzerinden de talep yolladım ama ona da cevap yok. 6 eylüle de az kaldı. Sıkıntı çıkmaz umarım.

• LawLove kullanıcısına yanıt
    Her aradığımda "sistemsel hata" var, şu tarihte düzelir denildi. E-kayıt belgemiz falan da var, sorumluluk tamamen onlara ait.

Orası öyle de bir de internette yazana göre katkı payı da ödemem gerekiyormuş. Çünkü bir lisans bölümüne de kayıtlıyım. Ama sadece materyal ücretini ödeyebildim ve borç falan gözükmüyor, başka bir ödeme de yapamıyorum. Acaba sorun bundan mıdır diye düşünmedim değil.

• LawLove kullanıcısına yanıt
    Hocam durum ne düzeldi mi? Bende hala aynı
    Düzelmedi maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawLove -- 7 Eylül 2020; 14:40:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLove

Orası öyle de bir de internette yazana göre katkı payı da ödemem gerekiyormuş. Çünkü bir lisans bölümüne de kayıtlıyım. Ama sadece materyal ücretini ödeyebildim ve borç falan gözükmüyor, başka bir ödeme de yapamıyorum. Acaba sorun bundan mıdır diye düşünmedim değil.
    İkinci üniversite kapsamında ATA AÖF'ün sitesinden ön kaydımı yaptıktan sonra OBS'den çıkan materyal ücretini ödedim lakin dediğiniz gibi katkı payı gözükmediği için henüz ödemesini yapamadım. Aynı gün içerisinde kesin kaydımın yapıldığına dair sms aldım ve şu anda e-devlet üzerinde öğrenci belgemi görüntüleyebiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.