Şimdi Ara

Ataba AT-508 Şarj Cihazı ve Panasonic Evolta Şarjlı Pil 1900 mAh *** KARGO BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ataba AT-508 Şarj Cihazı ve Panasonic Evolta Şarjlı Pil 1900 mAh *** KARGO BEDAVA

Ataba & Panasonic Evolta Kalem Pil Özel Seti

56,00 TL yerine

Sadece 39,00 TL - KARGO BEDAVA!

http://www.stokta.com/ataba-panasonic-evolta-kalem-pil-ozel-seti-urun966.html

Ataba AT-508 Şarj Cihazı ve Panasonic Evolta Şarjlı Pil 1900 mAh *** KARGO BEDAVA

4 x Panasonic Evolta Şarj Edilebilir AA Kalem Pil

36,00 TL yerine

Sadece 24,00 TL - KARGO BEDAVA!

http://www.stokta.com/4-x-panasonic-evolta-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-2050-mah-urun1219.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stokta.com -- 28 Temmuz 2013; 0:19:56 >

• Güzel reklam
  • sıcak değil.
  • 2 adet 4 lü evolta pil seti ile 1 adet at-508 kargo dahil ne kadar olur acaba?arkadaşıma alacağım da.yukarıya bakarsak 63 lira yapıyor.sonuçta pil setinin tanesi 19 lira kargosuzdu.mantıklı bir fiyat açarsanız hemen alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

2 adet 4 lü evolta pil seti ile 1 adet at-508 kargo dahil ne kadar olur acaba?arkadaşıma alacağım da.yukarıya bakarsak 63 lira yapıyor.sonuçta pil setinin tanesi 19 lira kargosuzdu.mantıklı bir fiyat açarsanız hemen alacağım.

Sayın Orada Olmayan Adam,

Öncelikle gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Mevcut almak istediğiniz ürünler zaten kargo bedava ürünler olup, ayrıca 60 TL'yi aştığınız için ekleyeceğiniz diğer ürünlerde de kargo bedavadır.

Bu ürünler de fiyatlar normal marjımızın çok çok altında olduğu için ekstra indirim maalesef yapılamamaktadır.

Anlayışınız için teşekkür eder, değerli siparişinizi bekleriz.

Saygılarımızla,

Stokta.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz nasıl böyle rahat sık sık sıcak fırsat olmayan yığınla konu açabiliyorsunuz.Neyseki İzmir'den pillerin setini 19 liraya buldum elden teslim alacağım.2 set 38 lira 15 liraya da ataba at-508 i alırım gelir 53 liraya.Dedimki hani böyle bir seti 53 liraya falan satarsanız yanına 7 liralık bir ürün eklerdim kargo bedavaya gelirdi.Neyse size hayırlı satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 13 Mayıs 2013; 22:30:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Siz nasıl böyle rahat sık sık sıcak fırsat olmayan yığınla konu açabiliyorsunuz.Neyseki İzmir'den pillerin setini 19 liraya buldum elden teslim alacağım.2 set 38 lira 15 liraya da ataba at-508 i alırım gelir 53 liraya.Dedimki hani böyle bir seti 53 liraya falan satarsanız yanına 7 liralık bir ürün eklerdim kargo bedavaya gelirdi.Neyse size hayırlı satışlar dilerim.

Sayın Orada Olmayan Adam,

Size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Konuyu nasıl konu açmaya getirdiniz, bir bağlantı kuramadık da..

Elden teslim alacağınız ürünü sanırız ayağınıza getirecekler. Yoksa yol parası da ekstra maliyet olacaktır. Ayrıca biz faturalı ürün sattığımız için gayet cazip fiyatlardan verdiğimizi düşünüyoruz. Siz 19 TL'ye faturalıysa güzel fiyattan alıyorsunuz ama faturasızsa durum farklı.

Bizim 53 TL'den kargo bedava vermemiz mümkün olsaydı zaten ilk mesajda yardımcı olurduk.

Ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Saygılarımızla,

Stokta.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce sipariş verdim.Elden,nakit parayada belki daha uygunu bulunabilir ama oturduğum yerden alacağım diyorsanız,daha uyunu yok.
  • Ben kullanıyorum şarj cihazı başarılı
  • Sayın B.AYAR,

Ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Saygılarımızla,

Stokta.com | Müşteri Hizmetleri
  • Stokta.com kullanıcısına yanıt
    ataba at-508+evolta pilleri almayı düşünüyorum...acaba erzuruma kapıda ödeme ile gönderebilme şansınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emr25

ataba at-508+evolta pilleri almayı düşünüyorum...acaba erzuruma kapıda ödeme ile gönderebilme şansınız var mı?

Sayın Emr25,

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Maalesef kapıda ödeme seçeneğimiz bulunmamaktadır. Kredi kartınızla alışverişinizi hemen tamamlamanız halinde, Pazartesi günü ürünlerinizi kargoya verebiliriz.

Değerli siparişinizi bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Stokta.com | Müşteri Hizmetleri

http://www.stokta.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.