Şimdi Ara

Ataköy'deki trafik kazası:Takside 3 ölü, 2 yaralı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
8.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ismail3475

bazı arkadaşların bu konuda direk önyargılı davranıp üstüne birde ölen bi insanı aşağılayıcı kelimeler kullanmalarını anlayamıyorum ben daha önce bir ticarethane sahibiydim ve 15 eleman çalıştırıyordum kendime ve işime çok güveniyordum ama 2001 krizinden kurtulamadım ve işyerimi kapatmak zorunda kaldım ondan sonra bu mesleğe başladım,ne oldum değil ne olacağım de diye bir laf vardır ya hani hiç belli olmaz arkadaşlar bir gün belki sizde bu mesleği yapacaksınız bir yorum yaparken iki kere düşünün lütfen!

Mesleğinizi yapmanıza son derece saygılıyız.

Ama lütfen taşıdığınız canların sorumluluğunu biliniz, kurallara uyunuz, hız yapmayınız...

Çünkü sadece olan size olmuyor, arka koltukda taşıdığınız masum canlara olabiliyor.

O arkada oturan kişiler Allah korusun hepimizin yakını olabilir,olabilirdi...

Belkide biz olabiliriz.

Size canlarımızı emanet ediyoruz.

Sizden tek istediğimiz lütfen bunun bilinci ile kullanın aracınızı.

Umarım anlatabilmişimdir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ben olaya başka bir açıdan yaklaşmak istiyorum..

bana göre ülkemiz genelindeki yollar ki buna TEM de dahil olmak üzere hız yapmaya müsait değil.hatta rahmetli Eski Maliye bakanı Adnan Kahvecinin oğlu arkadaşım ve kendisi bana babasının Tem otoyolu ile ilgili ciddi yanlışlıklarla dolu olduğunu söylemişti.. bugün İstanbul içinde kalan ve İstanbul dışında kalan Tem otoyolunda araçların özellikle şirketlere ait ticari araçların nasıl seyrettiğini hepimiz biliyoruz.

bahsi geçen yol olan Rauf orbay caddesi de çoğu zaman benzer kazalara sahne olmaktadır.çoğu zaman bu yolda özel araçlar ve bazen de taksiler kaza yapmaktalar. benim kişisel fikrim bence ticari şirket araçlarına, ticari taksilerin hızları limitlenmeli yani o araç hiçbir şekilde 80 km üzeri hıza çıkamamalı bu nasıl olur bilmiyorum ama son 5-6 yıldır piyasaya farklı üreticilerin araçları çıkmış ve bu araçların çoğu turbolu araçlar olup kullanan kişiler tarafından da zaten hızlı olan bu araçlar korkunç hızlarda kullanılmaktadır. sonuçta o cadde çok uzun bir cadde ama unutulan şey sonuçta burası şehir içi arkadaşlar yani yerleşim alanı resmi adı ile

"meskun mahal" kapsamına girmektedir. bu da bu cadde üzerinde 80 km üzeri hızın yapılmaması gerektiği anlamına gelir. ayrıca otoyol kapsamına giren yerde de güya hız limiti 130 km ama sürücülerin ne kadarı uymakta bu hız sınırına büyük bir bölümü allah ne verdiyse 160 180 200 basmakta. acı ama gerçek bugüne kadar binlerce kaza oldu herkes üzüldü vah vah tüh tüh ama bunun dışında kimse bu olaylardan ders aldı mı? hayır
    ulusal bir bilinçlendirme ve güvenli araç sürme ve hızlı araç sürmenin oluşturacağı tehlikeler ile ilgili seminerler veya tanıtıcı kısa filmler çekildi mi? hayır ülke olarak biz maalesef bilinçli sürücü ve emniyet araç sürme konularında çok ama çok gerilerdeyiz.

benim fikrim bu şekildedir

ölen taksicinin ailesi ve turistlere allah rahmet eylesin diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteg -- 16 Ocak 2009; 15:40:46 >

• ne güzel söylüyosun efendi gibi yolunda gitmeyen sen ben veya herhangi biride olsa başına böyle bir kaza gelebilir acaba bu doblo hususi bir araç olsaydı yorumlar nasıl olurdu merak ediyorum ama emin olmadan ne olduğunu bilmeden ölmüş bir insanın günahını almak hakkını yemek bu kadar basit olmamalı!benim o kadar yazdığım şeyin senin kafanda hiçbir önemi olmadığını anladım araban varmı bilmiyorum ama yoksa umarım bir araban olur ve hiçbir zaman taksi kullanmazsın!
  • ben eleştirilerinizi anlıyorum ama diyorumki bugüne kadar hangi taksici ile ilgili şikayetinizi gerekli yerlere bildirdiniz?yani siz vatandaşlık görevinizi yaptınızmı?hem hiçbirşey yapmıyosunuz hemde sürekli şikayette bulunuyosunuz!bakın arkadaşlar bu konuyla ilgili şikayetler sadece pc üzerinden internette yazmakla olmaz siz vatandaşsınız ve hizmet aldığınız her kurum ve kişi ile alakalı şikayette bulunma hakkınız var kanun var gerekli yerlere bunları bildirinki art niyetli olan insanlar hangi meslekte olursa olsun cezalarını çeksinler ve ben eminimki ancak bu şekilde bir şeyler düzelir biz millet olarak oturduğumuz yerden ahkam kesmeye alışmışız.sizlerin meslekleri nedir bilmiyorum ama bir düşünün sizin işinizde olan herkes mükemmelmi?hayır!mutlaka artniyetliler çürük elmalar vardır herkes göz yumarsa hiçbirşey olmaz bunu anlatmaya çalışıyorum.
  • arkadaşım olaya çok duygusal yaklaşıyorsun,

ben ölen kişiyi suçlamıyorum sadece diyorum ki belli kesim hariç araçlar özellikle ticari araçlar aşırı hızlı kullanılıyor.. bunu yazmam neden bu kadar rahatsız ediyor seni? sonuçta bunlar gerçek ben burada demiyorum ki olay sizin ölen arkadaşınızın suçudur sadece gözlemlediklerimi yazıyorum..

yazıyı dikkatle okusaydın anlayabilirdin.. kaza olmuş bitmiş sonuçta o suçlu bu suçluyu tartışmıyoruz burada burada aşırı hızlı kullanılan araçlardan bahsediyoruz zaten ne demiş atalarımız doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar..

benim aracım var sevgili arkadaşım ve 1994 senesinde ehliyet aldım ve bugüne kadar hiçbir kazaya karışmadım. aracı asla hızlı kullanmadım mümkün olduğunca sağ ve orta şeritten gittim sol şeride çok mecbur kalmadıkça girmedim.. neden biliyormusun? çünkü o şeride geçtiğim an arkdamdan gelen araçlar tepemden geçecek gibi hızlı oluyor.yani bana çabuk çekil yoksa ezer geçerim mesajı veriyor.

uzun lafın kısası bu cevabı kendimi övmek adına yazmadım sadece beni rahatsız eden şeyleri yazdım.sen ne kadar kabul etmek istemesen de bu böyle.. daha geçen gün 2 gün önce evimin olduğu sokakta bir ticari araç sürücüsü en az 80 km ile geldi ve burası sokak arası ben karşıdan karşıya geçerken geldi.. ezecekti beni.. ne diyeyim şimdi adamın yaptığı normaldimi diyeyim?

yazılanları biraz daha dikkatli okursan yazdığım şeylerin ölen arkadaşınızı suçlamadığını çünkü İstanbulda aşırı hızla araba kullanılmasının artık sıradan bir durum olduğunu ve bu şekilde aşırı hızlı araç kullanan yüzlerce hatta binlerce sürücü olduğunu anlarsın.

• Neyse olan olmuş,ölen ölmüş..

Bize düşen dua etmek ve kendimizin başına böyle bir olay gelmemesi için hergün defalarca şükretmek
  • meteg yazılanları dikkatli okumakla ilgili benim bi sorunum yok ama sen dikkatli okusaydın o yazdığımın sana değil sansar arkadaşa cevabım olduğunu anlardın kelimeleri dikkatli seçmekte fayda var diye düşünüyorum!ayrıca daha dün ölen bir arkadaşıma meslektaşıma sayfada hakaret içerikli yazılar görünce bırakta biraz duygusal olma hakkım olsun!ben hataları savunmuyorum yapılan hatalarını bedelini ödemesi gerekenlerle ilgili kimin ne yapması gerekiyosa onu yapsın diyorum yazdıklarımın hepsini okursan beni anlayacağını tahmin ediyorum.
  • Birkaçıı yada birkaçıda değill binlerceside iyi olsa saygılı edepli vs olsada genele vurdunuğunuzda taksiciler ile dolmuşçuların hali insanların gözünde ortada....

katılırsınız katılmazsınız şahsi yorumumdur
  • valla benim gördügüm taksi dolmus ve halk otobusler deligibi gidiyolar . hele ankarada transit dolmuslar var . sanarsın pistde gidiyor . bu aracları kullananların eğitim durumu ve psikolojik yapıları gereği pek ince nazik olmuyorlar . aslında en yavas ve dikkatli onlar kullanmalılar hem can tasıyorlar hemde maliyetlerinin 3 de 1 yakıt . anlam veremiyorum .
    ölenlere Allah rahmet eylesin , herseyin başı eğitim , köye şehiri ve kültürünü götüremiyosun ama sehire köy kültürü sürekli geliyor malesef . herseyin başı eğitim , saygılı insanlar trafikte arac kullanmamın önemini bilmeli , bunun oyun ve hırs yeri olmadığını anlamalılar .
  • ilk önce ölenlere allahtan rahmet ailelerine başsaglıgı diliyorum.
    olayın ne şekilde gerçekleştigini bilemem ancak bildigim bişey var havalimanı taksilerine edilen küfürün bedduanın haddi hesabı yok bunu bilin birkere.ve cogu taksi,minibüs vb gibi sürücülere.onlarda kendi ekmeklerinin peşindeler bununda farkındayım.ancak avrupanın en organize duragıyız 550 araç diyorsunuz havalimanında ve bu yolda yaşattıgınız karışıklıgın haddi hesabı yok.ben ve ailem havalimanına giderken ya aracımı veya aracımızı havalimanın otoparkta bırakıyoruz ya da korsan çagırıyorum.bu sırf sizin için geçerli degil bütün taksiler için geçerli taksi diye kullandıgınız araçlarda hiçbir güvenlik yok,güven verecek şekilde kullanımda yok!adam sıkıştırmış cep teli direksiyona onla ilgileniyor koltugu yatırmış bir çay demleyecek nerdeyse araba kullanıyor sözde.yarısı böyle kullananların en az.kim el atacak bu işe?taksici nasıl olunuyor?taksi durakları nasıl şöför alıyor?ona bakmak lazım bunun bir kriteri olmalı!!önüne gelen şöför önüne gelen taksici minibüs şöförü olursa bu ülkede kural olmayan yollar ve yol demeye bin şahit yollar ile böyle şeylerin önüne geçemeyecegiz maalesef.taksilere deginmişken birde şirket araçlarıda aynı kefeye koyuyorum altınızdaki araba sizin degil mazotu benzinide siz almıyorsunuz ancak arabaları yollarda ordan oraya savuruyorsunuz.keşke sırf taksiler vs düzelsede bu işin böyle bitecegini düşünmüyorum.ayrıca ataköy sahil yolu gibi yollarda hız denemesi yapanlar lütfen yapmayın yeter artık.orta şeritte normal hızda giden birine kapışırken vurup öldürdügünüzle kalırsınız.hayat boyuda damgalı gezersiniz.ne cogunuzun kullandıgı araçlar buna müsait ne de yollar!istanbul trafigi bile bile çektigimiz bir işkence.ve hep böyle olacak korkarım.

• ismail3475 nickli arkadaşım,

gereksiz bir yanlış anlaşılma olmuş bu yüzden kusura bakma.. benim tek isteğim bu ülkede ister ticari ister özel olsun insanların biraz bilinçli ve kurallara uygun ve yol koşullarına uygun araç sürmeleridir.bunu yapmak zor mu değil

ben kaza haberlerini okudukça üzülüyorum ve her defasında umarım diyorum gerekli dersler alınır ama maalesef alınmıyor.insanlar onca kazalara ve ölümlere rağmen hızlı,alkollü,uykusuz ve kural tanımaz şekilde araç kullanıyorlar bu bile bile ölüme gitmek değilse nedir? yazık değil mi ölen taksici arkadaşa? şimdi bu konu 1 hafta 10 gün gündemde kalacak ve sonra unutulacak ve insanlar gene aynı şekilde araç kullanmaya devam edecek gene kazalar olacak gene aileler babasız kalacak.. şimdi bu taksici arkadaşımızn ailesi aile reisi olmadan kimbilir ne yapacak..

umarım günün birinde Türkiye insan hayatına değer verilen ve insanların herşeyi bilinçli yaptığı bir yer olur.gerçi ömrümüz yetmeyecek buna ama umarım bu bir gün olur..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansar_Selim -- 16 Ocak 2009; 17:41:10 >
  • Bir keresinde;
    Havalimanından taksiye binip, "Bakırköy Denizotobüsü İskelesi" deyince...

Taksicinin sinirle, şahin marka arabayla bizi adeta uçurduğunu hatırlıyorum..

Bunu, kısa mesafe yüzünden sıra kaybettikleri için yapıyorlar..

Muhtemelen bu kazaya da, sıraya daha erken girebilme hevesi neden oldu.

Artık birileri, gecikmeden bir şeyler yapmalı Havalimanı taksicileri hakkında..Ama nerdee??
  • taksiler konusunda sıkıntı hep aynı.. kısa mesafe müşterisini sevmiyorlar ama sonuçta o da bir müşteridir ve iyi ya da kötü bir ücret ödeyecek. deli gibi sürme konusu ise hem yasalar hem de ülkedeki sürücülerin çoğunun hız konusundaki bilgisizliğinden kaynaklanıyor.

mesela 130 km ve üstü hızlarda hız körlüğü diye bir durum oluşur. ve bazı nesneler algılanamaz ve görüş alanı dışında kalır. acaba sürücü kurslarında bunun hakkında bilgi verilir mi? ya da kaç kişi bilir hız körlüğünü?

bunun gibi örnekleri çoğaltmak mümkün..

aşırı hızlı araç süren kişiler kaza yapıp da kendilerine zarar vermedikçe veya başkalarının canını yakmadıkça veya acı bir tecrübe yaşamadıkça bu durumun asla ve asla farkına varmayacaklar
  • Yazmayayım diyorum ama dayanamadım. Bakınız arkadaşlar, İsmail3475 isimli arkadaşımız olayın nasıl olduğunu açıklamış. Kazayı yapan şoför suçlu ya da suçsuz. Ama şu bir gerçek. Şu satırları yazdığımız bu saatte bu arkadaşın daha toprağı bile kurumadı. Ve daha taptaze bir ölü olarak yerin 1.5 m. altında, vakit gelince hepimizin bir şekilde gideceği yerde 2 m'lik beyaz beze sarılı bir şekilde yatıyor.
    İnanın bu arkadaş hakkında yaptığınız yorumları ailesinden biri girip okusa ÖLÜR.
    Evet, bir kaza olmuş. Ama hızlı ama değil. Şu yorumları yapan ve o şoför arkadaşı %100 suçlarcasına yorumlar yapan arkadaşların ben %100 kurallara uygun, 90'ı geçmeden gittiğine de inanmıyorum. Bende kurallara uyarım ama yeri gelince arabada ailem dahi olsa gidilecek yerde 140'ın altına da düşmem. Sahil yolunda o hıza çıkmam ama 80-90-100'ü gördüğüm olmuştur. Eminim'ki sizlerin de o hızlara çıktığınız zamanlar olmuştur. Çıkmadım hiç asla o hıza diyene ben kusura bakmayın ama inanmam. Ben kendim delikanlı gibi söylerim. Yalan borcum yok. Ben bile gece 2'de yol boş olduğu için Ziverbey yolu gibi bir yolda Erkin KORAY konserinden gelirken 5. vites 80 ile gittiğim olmuştur. Bunu sizde yapmışsınızdır. Çünkü bu insanın, araba kullanan kişinin içinde var. Her yaz tatile giderken TEM'de 120'yi geçmeyeceğim derim ama 140'ın altına inmem. 150-160 basarım ama sürekli değil. TEM harici yolda 90'ı geçmeyeceğim en fazla 100 yapacağım derim ama 110'dan aşağı düşmem ve 110-120 giderim. Zaten o tip yollar da maşallah 140'dan aşağı gidende yok. Demek onlar DH forum üyesi değil. Çünkü burda maşallah herkes kurallara uyuyor.
    Ve son olarak, o şoför arkadaşı suçlarcasına yüklenen arkadaşlara soruyorum. O arkadaş sizin kardeşiniz, öz kardeşiniz olsa yine "ölümü hak ediyor" dermiydiniz? Şu an acı içinde arkasındna ağlardınız. Ve içiniz yanardı. Ateş düştüğü yeri yakar. Şu an ailesi acı içinde kan ağlıyor. Ve İsmail arkadaşın da içi ağlıyor. Arkadaşı çünkü, birlikte aynı yerde çalışıyorlar. Duygusal olması da normaldir. Arkadaşı tanımam bilmem ama sabah yazılanları görünce gözlerim doldu. Çünkü o saatte o arkadaş morgda cenaze işlemleri için yatıyordu. Artık öğlenmi defnedildi ikindi de mi bilemem ama şu an kesin toprağın altında ve daha toprağı kurumadı.
    LÜTFEN, ARTIK BU ARKADAŞI SUÇLAYICI YORUMLARI BIRAKALIM. ÖLÜYE SAYGIYA DAVET EDİYORUM HEPİNİZİ.
    AİLESİNE VE YAKINLARINA TEKRAR ALLAH SABIR VERSİN DİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 16 Ocak 2009; 17:46:28 >

• ben şahsen suçlayıcı birşey yazmadım ama o zaman yöneticilerimiz bu konuyu kilitlesinler bu iş de uzamasın daha fazla dallanıp budaklanmasın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Yazmayayım diyorum ama dayanamadım. Bakınız arkadaşlar, İsmail3475 isimli arkadaşımız olayın nasıl olduğunu açıklamış. Kazayı yapan şoför suçlu ya da suçsuz. Ama şu bir gerçek. Şu satırları yazdığımız bu saatte bu arkadaşın daha toprağı bile kurumadı. Ve daha taptaze bir ölü olarak yerin 1.5 m. altında, vakit gelince hepimizin bir şekilde gideceği yerde 2 m'lik beyaz beze sarılı bir şekilde yatıyor.
    İnanın bu arkadaş hakkında yaptığınız yorumları ailesinden biri girip okusa ÖLÜR.
    Evet, bir kaza olmuş. Ama hızlı ama değil. Şu yorumları yapan ve o şoför arkadaşı %100 suçlarcasına yorumlar yapan arkadaşların ben %100 kurallara uygun, 90'ı geçmeden gittiğine de inanmıyorum. Bende kurallara uyarım ama yeri gelince arabada ailem dahi olsa gidilecek yerde 140'ın altına da düşmem. Sahil yolunda o hıza çıkmam ama 80-90-100'ü gördüğüm olmuştur. Eminim'ki sizlerin de o hızlara çıktığınız zamanlar olmuştur. Çıkmadım hiç asla o hıza diyene ben kusura bakmayın ama inanmam. Ben kendim delikanlı gibi söylerim. Yalan borcum yok. Ben bile gece 2'de yol boş olduğu için Ziverbey yolu gibi bir yolda Erkin KORAY konserinden gelirken 5. vites 80 ile gittiğim olmuştur. Bunu sizde yapmışsınızdır. Çünkü bu insanın, araba kullanan kişinin içinde var. Her yaz tatile giderken TEM'de 120'yi geçmeyeceğim derim ama 140'ın altına inmem. 150-160 basarım ama sürekli değil. TEM harici yolda 90'ı geçmeyeceğim en fazla 100 yapacağım derim ama 110'dan aşağı düşmem ve 110-120 giderim. Zaten o tip yollar da maşallah 140'dan aşağı gidende yok. Demek onlar DH forum üyesi değil. Çünkü burda maşallah herkes kurallara uyuyor.
    Ve son olarak, o şoför arkadaşı suçlarcasına yüklenen arkadaşlara soruyorum. O arkadaş sizin kardeşiniz, öz kardeşiniz olsa yine "ölümü hak ediyor" dermiydiniz? Şu an acı içinde arkasındna ağlardınız. Ve içiniz yanardı. Ateş düştüğü yeri yakar. Şu an ailesi acı içinde kan ağlıyor. Ve İsmail arkadaşın da içi ağlıyor. Arkadaşı çünkü, birlikte aynı yerde çalışıyorlar. Duygusal olması da normaldir. Arkadaşı tanımam bilmem ama sabah yazılanları görünce gözlerim doldu. Çünkü o saatte o arkadaş morgda cenaze işlemleri için yatıyordu. Artık öğlenmi defnedildi ikindi de mi bilemem ama şu an kesin toprağın altında ve daha toprağı kurumadı.
    LÜTFEN, ARTIK BU ARKADAŞI SUÇLAYICI YORUMLARI BIRAKALIM. ÖLÜYE SAYGIYA DAVET EDİYORUM HEPİNİZİ.

Kardeş ben, ortalama gelir seviyesi Türkiye'nin çok altında olan bir ülkede yaşıyorum..Anlattıklarının neredeyse hiçbiri, bu yaşadığım ülkede yok..Bilmem anlatabildim mi..Bizim trafiğimiz kuralsızlıklar üzerine kurulu ne yazık ki..Ana konumuz bu!

• turıstemi yazık ? allah allah yaa ölen herkeze yazık değilmi siz sadistmisiniz yahu bu ne düşmanlık böyle bence sanırım hepiniz cahilce ve saçma yorumlar yapmaya devam ediniz siz olmasanız zaten ii ve duyarlı insanların farkı olmazdı ben istanbulda doğup büyümüş olan bir taksi şöfirü aynı zamanda sahibiyim aramızda nice öğretmenler mühendisler barındırıyoruz ve sonuçta hepimiz bir yerlerden gelddik bu şehire bazı arkadaşlarınız yazmış köyden gelen taksi şöförü olup çıkıor diye gocunmam zorumada asla gitmez babam değil ama dedem evet köyden gelmiş ve taksicilik yönetilik yapmış eğer bir gün gelirseniz havalımanı taksı durağina görürsünüz o köyden gelen dedemin taksi durağinin ne halde olduğunu neyse sanırım bu kadar yüreğiniz olmasa gerek burda bunca yazdıklarınıza bakılırsa bu yazım hepinize bir cvp olacak lütfen bıreysel anlamada almaıın üstünüze köyden gelenlerin bu vatanın bir ferdi ve insan olduğunu sizin dilinizde anlamanız için 2 tane kule var tam 4.leventte artık anlamış olmanız gerek merhum sakıp sabancı anlamayana o kuleler cvp verir LÜTFEN ACİZ OLMAYIN orada 4 insan öldü ve adı üstünde bir kaza sonucu ölenlerin hepsine gerçi 3ü turıst onlarda ne denir ama biz rahmet dilemekten başka bişye kalmz şunu unuttum taksiye neden bindiğinizi bir düşünün neden otobüse veyya minibüse binmediğinizi düşlünün öyle yazın aşırı hız mevzusunu ve lütfen burdan sallamayın gelin havalımanına taksi durağimiğza bakın nelker oluyor oralarda anladığını bildiğiniz taksicilik nerde siz nerde biz nerdeyiz ve lütfen insanı tahrık eden yazılar yazmayınız bizimyerimiz belli

• Saat 18:30'da işten çıktım ve saat 18:55'de evdeydim. Az önce TV'de kanal gezerken, haberlerin birinde bu kazayı gösteriyordu ve durdum. Ancak haberin sonuna denk gelmişim. Dinleyemedim ama ekranın altında alt yazı olarak "YARIŞAN İKİ ARACIN SIKIŞTIRDIĞI TAKSİ BU HALE GELDİ" şeklinde yazıyordu. Yani taksi hızlı giden iki araba yüzünden sıkıştırılmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

Yazmayayım diyorum ama dayanamadım. Bakınız arkadaşlar, İsmail3475 isimli arkadaşımız olayın nasıl olduğunu açıklamış. Kazayı yapan şoför suçlu ya da suçsuz. Ama şu bir gerçek. Şu satırları yazdığımız bu saatte bu arkadaşın daha toprağı bile kurumadı. Ve daha taptaze bir ölü olarak yerin 1.5 m. altında, vakit gelince hepimizin bir şekilde gideceği yerde 2 m'lik beyaz beze sarılı bir şekilde yatıyor.

Güzel söylemişsiniz.Neyin ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz,kimseyi yargılamaya da hakkımız yok.Adam ölmüş,Allah rahmet eylesin demekten başka yapacak bir şey yok.

İnsan taşıyan araç sürücüleri için,bir düzenleme yapılmalı.Örneğin,bir sene içerisinde hız sınırını 2 defa aşarsa,ehliyetine el konulmalı.

İstanbul'u bilmiyorum;ama anlatılanlara bakılırsa,havaalanının oralarda hız yapmaya müsait yerler var.Oraya radarı koyarsa,yazdığıma benzer uygulama da getirirlerse,elleri mahkum yavaş gidecekler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.