Şimdi Ara

Ataköy'deki trafik kazası:Takside 3 ölü, 2 yaralı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
8.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sansar_Selim

mercedes ci adam neden bunun tamponuna değdirdi acaba hiç düşündünmü.

1.taksici bunu delirtecek hareketler yaptı adamı dinden imandan çıkarttı adam hasar masar dinlemedi dalaştı bununla

2.taksici makas atayım derken geldi kendi değdi buna

kim kime neden kaza yaptırsın başka türlü

ben o taksicinin geride kalan ailesine ve ölen turistlere üzüldüm.Taksiciler hak ediyor bazı şeyleri.

Sana diyecek söz bulamıyorum sadece sana cevap yazabilmek adına bu forma üye oldum kaza yapan arkadaş yanı murat motor ustası direksiyonu son derece sağlam çok mütevazi bir insandı aynı sabah beraber cay içiyorduk birbirleri ile dalaşan arkadaşlara ölümlü dünya birbirinizi kırmayın diyecek kadar insandı kendini sıkıştıran mercedes sürücüsü su anda yakalandı ve suçunu itiraf etti yani yarışıyoduk dedi allah başına vermesin yine insanları tanımadan bilmeden yorum yapma hepimiz insanız yarın ne olacağımız belli değil

• Peki taksi doblo degilde avrupadaki en azından kıbrıs gibi mercedes olsa idi bu insanlar ölürmüydü? Neredeyse trilyonlara varan plakaları 20-25 milyarlık güvenliksiz araçlara takmak hangi aklın işi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cela Soylu

Peki taksi doblo degilde avrupadaki en azından kıbrıs gibi mercedes olsa idi bu insanlar ölürmüydü? Neredeyse trilyonlara varan plakaları 20-25 milyarlık güvenliksiz araçlara takmak hangi aklın işi?

Ne alaka şimdi bu? Hangi taksici gidip Mercedes veya Passat alıp taksi yapabilir? Yaptı diyelim, parçasına ve servisine yetebilirmi? Burası Türkiye. Bu ülkede bazı gerçekler var ve taksilerimizinde günümüz için konuşursam Albea, Symbol, Era, Kango ve Doblo arabalardan olması gayet normal. Arada bir istisna Corolla ve Megane olduğu da oluyor.
  • Yavru vatan hani memurlarının maaşlarını bile bizim vergilerimizle ödedigimiz Kıbrısta nasıl oluyor acaba ?taksilerin çogu dizel mercedes. Müşteriye saygıdanmı yoksa kendilerine saygılarındanmı?

quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

quote:

Peki taksi doblo degilde avrupadaki en azından kıbrıs gibi mercedes olsa idi bu insanlar ölürmüydü? Neredeyse trilyonlara varan plakaları 20-25 milyarlık güvenliksiz araçlara takmak hangi aklın işi?

Ne alaka şimdi bu? Hangi taksici gidip Mercedes veya Passat alıp taksi yapabilir? Yaptı diyelim, parçasına ve servisine yetebilirmi? Burası Türkiye. Bu ülkede bazı gerçekler var ve taksilerimizinde günümüz için konuşursam Albea, Symbol, Era, Kango ve Doblo arabalardan olması gayet normal. Arada bir istisna Corolla ve Megane olduğu da oluyor.

• Peki dediğin gibi araba diyelim'ki 1995 model Mercedes E200 olsaydı veya 2000 Model Mercedes olsaydı ve yine öyle bir kazada içinden aynı sayıda ölü ve yaralı çıksaydı ne diyecektin?
    Bu seferde herhalde şunu derdin ; böyle hızlı arabaları taksi yapıyorlar ondan sonra al işte içinden çıkamıyorlar.
    daha ne yapsın taksiciler? Allah aşkına, bu kadar suçlamayın yeter. Taksi şoförünün hiç bir suçu yok. Kendini sıkıştıran ve yarışan iki araba sonucu kaza meydana gelmiş, bu sefer "bu tip arabalar taksi olduğu için kazalar da böyle ölümle sonuçlanıyor" PES DOĞRUSU BRAVO, TEBRİKLER. Mutlaka bir kulp bulacaksınız. Kaza işte bu kaza. Mercedes'te olsa Ferrari de olsa kaza. Sanki o arabalardan hiç ölü çıkmıyor.
  • Emin ol mercedes olsa idi bu hale gelmezdi bu araba. Konuyu çarpıtıyorsunuz.Sizde yazdıklarınızla taksicilerin trafik kurallarına uymadıklarını kabul ediyorsunuz. Nerede ise trilyon paralar harcanarak alınan plaka ve durak ismi sonra hizmet vermek için müşterilere sunulan dört tekerli tenekeler. Eger para kazanılmıyorsa bu plaka ve durak fiyatları neden bu kadar yüksek?

Havaalanı taksi konusuna gelince işim geregi sürekli şehir dışı, yurt dışı seyahatler yapıp havaalanlarını kullanıyorum sadece 2-3 kere havaalanı taksiyi kullandım ve izlenimim sürücülerin kaba,saygısız ve küstah olmaları bu sebeple havaalanı taksilerini kullanmıyorum üzerinde havalanı taksi logosu olmayan taksileri tercih ediyorum.

quote:

Peki dediğin gibi araba diyelim'ki 1995 model Mercedes E200 olsaydı veya 2000 Model Mercedes olsaydı ve yine öyle bir kazada içinden aynı sayıda ölü ve yaralı çıksaydı ne diyecektin?
    Bu seferde herhalde şunu derdin ; böyle hızlı arabaları taksi yapıyorlar ondan sonra al işte içinden çıkamıyorlar.
    daha ne yapsın taksiciler? Allah aşkına, bu kadar suçlamayın yeter. Taksi şoförünün hiç bir suçu yok. Kendini sıkıştıran ve yarışan iki araba sonucu kaza meydana gelmiş, bu sefer "bu tip arabalar taksi olduğu için kazalar da böyle ölümle sonuçlanıyor" PES DOĞRUSU BRAVO, TEBRİKLER. Mutlaka bir kulp bulacaksınız. Kaza işte bu kaza. Mercedes'te olsa Ferrari de olsa kaza. Sanki o arabalardan hiç ölü çıkmıyor.

• Kimse burada yarışan araçlardan bahsetmiyor.

http://haber.mynet.com/detay/yasam/Turistleri-tasiyan-taksi-takla-atti-3-olu/15Ocak2009/A150112D

Turistleri taşıyan taksi takla attı: 3 ölü
    Ataköy sahil yolunda meydana gelen trafik kazasında içinde turistlerin bulunduğu ticari taksi aşırı hız nedeniyle şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

http://www.airnewstimes.com/haber/1094-havacilik-turistlertaksici-kurbani-oldu.html

Turistler,taksici kurbanı oldu.

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/HaberDetay.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1047759

Turistler hız yapan taksici kurbanı oldu

• Konuyu görünce bende bir şeyler yazma ihtiyacı hissettim.. Suç-u Lisan edersem affola
    Sadece taksi şoförleri değil Türkiye'de ticari araç kullananların çoğu (şirket araçları da dahil) trafik kurallarını alt üst ediyorlar. Çok azı kurallara uyuyor. Karşısındaki insana değer vermeyen kendi bildiğini okuyan ve ne kadar eğitim desek de bir türlü eğitilemeyen bir sürücü topluluğu ile karşı karşıyayız.
    Kurallar da işe yaramıyor para cezaları da eğitim de. An geliyor hepsi hikaye oluyor. Cezası da bir anlık bencillik ve düşüncesizlik sonucunda suçu olmadığı halde trafik kazalarına şöyle ya da böyle karışıp hayatını kaybeden veya sakat kalan insanımıza ve yakınlarına kesiliyor. Malesef ne kadar yazıp çizssek sonuç değişmiyor işte asıl fena olan bu. Ülke insanı olarak ileriye gideceğimize daha çok bilinçleneceğimize daha kötü kaza manzaraları ile karşılaşıyoruz.
    Unutmayalım Trafik kuralları insanların güvenliği için konulmuştur ama malesef insanlar bu kuralları hiçe sayıyor ve ortaya feci manzaralar çıkıyor. Düşünsenize bir yolda gidiyorsunuz ve herkes trafik kurallarına uyuyor. Galiba biz bu manzarayı hiç göremeyceğiz çünkü gün geçtikçe kazalar azalacağına artan bir eğilim içinde.
    Bir arkadaşımız yazısında o taksi şoförü muhtemelen sabah evinden çıktı eşiyle vedalaştı çocuklarını okula bıraktı.. vs.. demişti ona hak veriyorum ama olaya bu yönden bakarsak kimsenin hata yapma ve insan hayatını hiçe sayma lüksü yok. Tek umudum bütün bu kazaları ve ölümleri gördükten sonra sürücülerin bundan bir ders çıkarmaları ve trafikte iken bunu her zaman hatırlarında tutmaları.
    Kalın sağlıcakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 18 Ocak 2009; 14:26:42 >

• İlk önce ölenlere allahtan rahmet diliyorum, çok fecii bi kaza burda kimsenin kaza hakkında yeterli bilgisi yok onun için öle oldu böle oldu araçlar sıkıştırdı falan bunlar boş laff, burda önemli olan araçın hızıdır sanırım 90 la giderken bu kaza olsa bu facia olmazdı , bende sık sık sahil yolunu kullanıyorm , doblo kangoo taksiler , özellikle şu sarı transit taksim dolmuşları son gaz gidiyorlar , benim astra ile 70 ile girdiğim viraja yanımdan son gaz geçen albea taksiler biliyorm , yavaşş arkadaşlar yavaşşşş
  • Çok kötü olmuş ,Ölenlere Allah rahmet eylesin ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sansar_Selim

kurunun yanında yaşta yanar.Arkadaşınız belki çok kaliteli bir insandı ama ben gördüğümü bildiğimi söylüyorum.Müşterisi yokken tıntın giden adamlar müşteriyi alınca arkadan selektöre boğuyor.Trafikte herkes bunlara uyacak yolları bunlar yaptırdı babasının çiftliği.Ne sinyal verir ne bişey tak önüne kırar bazen kasıtlı fren yaparki arkadan vurasın.müşteri olarak binersin ne hikmetse bozukları olmaz hiç.Yer beğenmez ağalar, oraya gitmem sen arkadakine bin o ona o ona şutlar.Hava birazcık yağışlı olsun toz olurlar müşteriyi almazlar arabasına.
    Ama içlerinde gerçekten çok az bir kesim varki bu işi hakkıyla layıkıyla yapıyor.Her önüne geleni taksici diye işe alırlarsa olacağı budur.

Aynen katılıyorum.

İstisnalar varsa da çoğunluğu kötü olunca genele bakarak konuşuyoruz. Bu yanlış değil. Ancak şu da var ki, Türkiye'de şikayet mekanizmasının düzgün işlemediği de bir gerçek. Biz hakkımızı aramazsak hakkımızı yiyenler daha çoook çıkar. Biz de yine içimizden söver, 1 dk. sonra unuturuz.

• Açıklama maalesef aşagıdaki gibi. Ölen taksi şöförü ve turistlere allah rahmet eylesin.. Ne yönden bakarsanız bakın şöför arkadaşımız ekmeginin peşinde olan ve kooperatifte çalışan birisi. Büyük ihtimalle baskı altında işinin geregini en hızlı şekilde yapmak isteyen birisi. Peki sorumlular??

http://www.radyoalperence.org/resimler/muratkologlu.JPG

Kooperatifimiz'de Şoför olarak çalışan Murat Kuloğlu 15 Ocak günü Ataköy Sahilyolu'nda geçirmiş olduğu Trafik kazası sonucu vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün (Cuma) Küçükköy Esentepe mahallesinde bulunan Hilal Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazı sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Kooperatifimiz Yönetim Kurulu olarak merhumun ailesine,yakınlarına ve tüm mesai arkadaşlarımıza başsağlığı dileriz.

Kooperatifimiz Yönetim Kurulundan yapılan açıklamaya göre,üzücü trafik kazasının oluş ve meydana gelişi basına yansıdığı gibi oluşmadığı,yapılacak olan MOBESE görüntü tesbitleri ve soruşturmanın ilerleyen sürecinde daha net anlaşılacağı ifade edilmiştir.

Meydana gelen Trafik kazası ile ilgili önümüzdeki günlerde Yönetim Kurulumuz tarafından yazılı bir basın açıklaması yayınlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cela Soylu -- 18 Ocak 2009; 23:42:21 >

• quote:

Açıklama maalesef aşagıdaki gibi. Ölen taksi şöförü ve turistlere allah rahmet eylesin.. Ne yönden bakarsanız bakın şöför arkadaşımız ekmeginin peşinde olan ve kooperatifte çalışan birisi. Büyük ihtimalle baskı altında işinin geregini en hızlı şekilde yapmak isteyen birisi. Peki sorumlular??

http://www.radyoalperence.org/resimler/muratkologlu.JPG

Kooperatifimiz'de Şoför olarak çalışan Murat Kuloğlu 15 Ocak günü Ataköy Sahilyolu'nda geçirmiş olduğu Trafik kazası sonucu vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün (Cuma) Küçükköy Esentepe mahallesinde bulunan Hilal Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazı sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Kooperatifimiz Yönetim Kurulu olarak merhumun ailesine,yakınlarına ve tüm mesai arkadaşlarımıza başsağlığı dileriz.

Kooperatifimiz Yönetim Kurulundan yapılan açıklamaya göre,üzücü trafik kazasının oluş ve meydana gelişi basına yansıdığı gibi oluşmadığı,yapılacak olan MOBESE görüntü tesbitleri ve soruşturmanın ilerleyen sürecinde daha net anlaşılacağı ifade edilmiştir.

Meydana gelen Trafik kazası ile ilgili önümüzdeki günlerde Yönetim Kurulumuz tarafından yazılı bir basın açıklaması yayınlanacaktır.

yani mercedesin sıkıştırması değil başka bir sebepmi var??

• Arkadaşım başınız sağolsun ama şikayet edin dediğin yer şikayetleri nasıl değerlendiriyor ve dönüş yapıyor mu? Eminmisin?
    Kimi kime şikayet ediyoruz dedim bir keresinde hiçbir dönüş olmayınca.

quote:

Orjinalden alıntı: ismail3475

ne kadar kolay dimi?hemen taksiciye bütün suçu yükleyip olayı bitirmişsiniz daha tam olarak ne olduğunu bile bilmiyosunuz,ölen bi insanın üstüne bütün suçlamalar atılmış ve herşey bitmiş,bende havalimanında taksiciyim o arkadaşımızı sıkıştıran mercedes marka bir araba var ve kaza o arabanın bizim taksimize tamponundan çarpmasından dolayı olan bi kaza hatta aynı anda orada olan bir taksici arkadaşımız onu yakalamaya çalışıyor ama başaramıyor tabi plakası belli bu aracın emniyette gerekli araştırmayı yapacaktır muhakkak,geçen sen aynı yolda bi arkadaşımızı daha kaybettik ama o havalimanı yönünde yolunda giderken bakırköy istikametinde olan bi vatandaş yarış yaparken kontrolu kaybetti ve karşı şeride geçip arkadaşımızın aracına çarparak ölümüne yol açtı ve daha 14 aylık evliydi eşide 7 aylık hamileydi burdada suç kesin bizim arkadaşımızdadır dimi neden sol şeritten gitti diye,şunu anlamıyosunuz bugüne kadar taksicilerin sorunlarını dile getiren hiç kimse yok can güvenlikleri yok sigortaları yok,sizin kolunuz kırılsa rapor alıp işe gitmezsiniz kaybınız olmaz ama bizim kolumuz kırılsa iyileşene kadar çalışamıycaz ve para kazanamıycaz tabiki bu kuralları çiğneme hakkını vermez taksicilere ama bide diğer taraftan bakın bütün gün istanbulun stresini yaşayan bu arkadaşlara kim elini uzattı bu güne kadar?Atatürk havalimanı taksi avrupanın en organize ve en büyük durağıdır arkadaşlar orada 550 araç ve 1500 çalışan var tabiki bizim içimizdede art niyetli insanlar olacaktır her meslekte ve işyerinde olduğu gibi,havalimanı taksiden yakın mesafeyle ilgili şikayeti olan arkadaşlar hiç bu durumu merkeze bildirdilermi?bence hayır!zaten yapsalardı oranın gelişigüzel biryer olmadığını anlarlardı kapılarda merkezin tlf numarası mevcut aracın plakası heryerde yazar ve o an araçta çalışan kişi bellidir dışardaki taksiler gibi değil kayıtsız çalışamazsınız sadece arayıp şikayetinizi bildirin ve emin olun yönetim ve disiplin kurulu şikayeti değerlendirip size telefonla bilgi vereceklerdir o arkadaşta gerekli cezayı alacaktır.Siz şikayetçi olmayıp sadece yargılayıp kararı yine kendiniz veriyosunuz.Yanlış olan birşeyi şikayet etmek ihbar etmek vatandaşlık görevidir siz vatandaşlık görevinizi yerine tam olarak getirin yine düzelmezse o zaman yargıyı ve kararı yine siz verin.Lütfen yeri geldiğinde emanetinizi size sağsalim teslim eden bir meslekteki insanları içlerindeki bazı art niyetliler yüzünden bu kadar kolay harcamayın birde diğer açıdan bakın.

• quote:

quote:

Peki dediğin gibi araba diyelim'ki 1995 model Mercedes E200 olsaydı veya 2000 Model Mercedes olsaydı ve yine öyle bir kazada içinden aynı sayıda ölü ve yaralı çıksaydı ne diyecektin?

Emin ol mercedes olsa idi bu hale gelmezdi bu araba. Konuyu çarpıtıyorsunuz.Sizde yazdıklarınızla taksicilerin trafik kurallarına uymadıklarını kabul ediyorsunuz. Nerede ise trilyon paralar harcanarak alınan plaka ve durak ismi sonra hizmet vermek için müşterilere sunulan dört tekerli tenekeler. Eger para kazanılmıyorsa bu plaka ve durak fiyatları neden bu kadar yüksek?

Havaalanı taksi konusuna gelince işim geregi sürekli şehir dışı, yurt dışı seyahatler yapıp havaalanlarını kullanıyorum sadece 2-3 kere havaalanı taksiyi kullandım ve izlenimim sürücülerin kaba, saygısız ve küstah olmaları bu sebeple havaalanı taksilerini kullanmıyorum üzerinde havalanı taksi logosu olmayan taksileri tercih ediyorum.

Ben de . Ancak bu bir çözüm değil. Çünkü bu adamlar başka yerde yaşamıyorlar bizimle beraber trafiğe çıkıyorlar. Daha dün gördüğüm olayı anlatayım yer istanbul elmadağ divan oteli önü, taksici formunda pisliğin biri tafik yavaşladığında kapısını açtı ve muhtemelen yarısını içtiği kola kutusunu 3 şertli yolun ortasına koydu ve gazladı gitti. Başka birşey demeye gerek var mı.?

• O hareketi sadece taksiciler yapmıyor. Normal araç sahipleri de yapıyor. Bir bakmışsın araba son derece lüks ve gayet fiyakalı. Ama adam açıp camdan aşağı içtiği bira kutusunu atıyor sokağın ortasına. Sadece taksici yapmıyor bunu.
    Bazen suç taksicilerde değil. Bazen asıl suç müşterilerde. Bazen taksiciler öyle durulmayacak yerde duruyorlar ki. Bazen sinirlenemeyip hak veriyorum. Çünkü müşteri öyle bir yerde durup el gösteriyor ki taksiciye. Taksici de durup almak zorunda kalıyor. Eğer almasa dersinizki "müşteri almıyorlar" evet bizim millet kendinde aramaz suçu. Adam zahmet edip karşıya geçmiyor, karşı yönde ki taksiye el atıyor ve o taksici U dönüşü yapılmayacak yerden dönüş yapıp o müşteriyi alıyor. O zaman yürü 2 adım geç karşıya veya istikametinden gelen taksiyi bekle. Sonra da taksicilere veryansın eder dururuz. Suçu biraz da müşteri olarak kendimizde aramakta fayda var.

• Yaşamını yitirenlere Allah tan rahmet diliyorum.
    Yazılanların hepsini okudum burda kim suçlu kim suçlu değil yapılacak soruşturma sonunda belli olucaktır.
    Yalnız benim dikkat çekmek istediğim konu bu kazada yaşamını yitirenlerin EMNİYET KEMERİ TAKMAYIP ARAÇTAN DIŞARI FIRLAMALARI.
    Emniyet kemeri takılığı olduğu halde araçtan dışarıya fırlama mümkün olabilirmi?
    Kemer takmak trafik bilincinin göstergelerinden biridir.
  • Ölenlere rahmet diliyorum. Gerçekler ortaya çıkar.
  • olay tam tersi arkadasın yazdıgı kulaktan dolma haberler!!!
    asıl olayda taksi surucusu sucsuz karsıdan gelen aracta butun suc!!!!
    Ataköy sahil yolunda, içerisinde üniversite öğrencisi beş kişinin bulunduğu otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak, orta refüjde bulunan bir ağaca çarptı. Savrulan otomobil, takla atarak karşı şeritten gelen bir taksinin ön kısmına düştü.
    Otomobilde bulunan, İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencileri Tayfun Özkan (24) ile Murat Zengin (22) hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sahil Kennedy Caddesi üzerinde, saat 16.00 sıralarında meydana gelen kazada, İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencisi Tolga Keskin’in (20) aynı okulda okuyan arkadaşları Muammer Yıldız (24), Tayfun Özkan (24), Fethi Bayram (25) ve Murat Zengin (22) ile 34 UP 341 plakalı otomobiliyle gezmeye çıktı. İddiaya göre otomobili aşırı hızla kullanan ve diğer araçları sollayarak giden Tolga Keskin, Bakırköy istikametine giderken Atatöy 2’inci Kısım önünde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, orta refüjde bulunan bir ağaca çarparak takla atmaya başladı. Karşı şeride geçen otomobil, Bakırköy istikametinden gelen Ömer Güzelsu’nun kullandığı 34 TFR 25 plakalı taksinin ön kaputuna düştü. Takla atan otomobildeki öğrencilerden Tayfun Özkan ile Murat Zengin otomobilden yola fırlarken, diğer üç arkadaş içeride sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Murat Zengin ile Özel Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Özkan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobili kullanan Tolga Keskin’in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, Muammer Yıldız ile Fethi Bayram’ın hayati tehlikeyi atlatamadıkları belirtildi. Korkunç kazayı haber alan gençlerin arkadaşları hastanelere koştu. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gelen yaralıların arkadaşları, Murat Zengin’in öldüğünü öğrenince birbirlerine sarılarak ağladı.

LUTFEN HERKES BİLDİGİ KONU HAKINDA KONUŞSUN......................

• quote:

Orijinalden alıntı: musty6334

olay tam tersi arkadasın yazdıgı kulaktan dolma haberler!!!
    asıl olayda taksi surucusu sucsuz karsıdan gelen aracta butun suc!!!!
    Ataköy sahil yolunda, içerisinde üniversite öğrencisi beş kişinin bulunduğu otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak, orta refüjde bulunan bir ağaca çarptı. Savrulan otomobil, takla atarak karşı şeritten gelen bir taksinin ön kısmına düştü.
    Otomobilde bulunan, İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencileri Tayfun Özkan (24) ile Murat Zengin (22) hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sahil Kennedy Caddesi üzerinde, saat 16.00 sıralarında meydana gelen kazada, İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencisi Tolga Keskin’in (20) aynı okulda okuyan arkadaşları Muammer Yıldız (24), Tayfun Özkan (24), Fethi Bayram (25) ve Murat Zengin (22) ile 34 UP 341 plakalı otomobiliyle gezmeye çıktı. İddiaya göre otomobili aşırı hızla kullanan ve diğer araçları sollayarak giden Tolga Keskin, Bakırköy istikametine giderken Atatöy 2’inci Kısım önünde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, orta refüjde bulunan bir ağaca çarparak takla atmaya başladı. Karşı şeride geçen otomobil, Bakırköy istikametinden gelen Ömer Güzelsu’nun kullandığı 34 TFR 25 plakalı taksinin ön kaputuna düştü. Takla atan otomobildeki öğrencilerden Tayfun Özkan ile Murat Zengin otomobilden yola fırlarken, diğer üç arkadaş içeride sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Murat Zengin ile Özel Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Özkan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobili kullanan Tolga Keskin’in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, Muammer Yıldız ile Fethi Bayram’ın hayati tehlikeyi atlatamadıkları belirtildi. Korkunç kazayı haber alan gençlerin arkadaşları hastanelere koştu. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gelen yaralıların arkadaşları, Murat Zengin’in öldüğünü öğrenince birbirlerine sarılarak ağladı.

LUTFEN HERKES BİLDİGİ KONU HAKINDA KONUŞSUN......................

sen bayağı bilgilisin bu konuda galiba. ayrıca ya sen taksicisin ya da tanıdık biri. hem bu taksicilerin ölümcül araç kullanmaları gerçeğini değiştirmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.