arkadaslar merhaba, arabayla ataköyden olimpiyat stadına gitmem gerek, akşamki maç için.
hangi yola girmem gerekli, hangi sapaktan donucem, saat kaçta cıkmam lazım yetişmek icin, bilen birileri varsa, cevaplarsa cok sevinirim :)
Ataköy'ün neresindensin ?
Bende Ataköy'de oturuyorum..
e-5 ten gidersen çoban çeşme istikametinden eski atv binasının önünden doğru (ihlas binasının önündeki yoldan)gazla ,yaklaşık 2-3 km.sonra halkalı toplu konutların önündeki yola çıkarsın.orada iett'nin motor yenileme fabrikasının önüne çıkarsın.daha sonra iett binasını görünce 500m ileriden sola u dönüşü yaparak altınşehir olimpiyat stadı tabelasını görürsün.o yolu kullan ben o yolu kullandığım için buı şekilde tarif ettim.
9-10. kısım, atriumun oralarda :)
sen nerdesin?
quote:
Orjinalden alıntı: gt-40
e-5 ten gidersen çoban çeşme istikametinden eski atv binasının önünden doğru (ihlas binasının önündeki yoldan)gazla ,yaklaşık 2-3 km.sonra halkalı toplu konutların önündeki yola çıkarsın.orada iett'nin motor yenileme fabrikasının önüne çıkarsın.daha sonra iett binasını görünce 500m ileriden sola u dönüşü yaparak altınşehir olimpiyat stadı tabelasını görürsün.o yolu kullan ben o yolu kullandığım için buı şekilde tarif ettim.
tesekkur ederim, bakalım bulabilicek miyim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme