Şimdi Ara

Atalay Demirci Mi? Cem Yılmaz mı? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
3
Favori
13.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

quote:

Orijinalden alıntı: kendinibil

http://www.kampuscu.org/makale/turkiye-kufur-etmeyen-bir-stand-up-gosteri-ustasiyla-tanisti_m27.html

bu kadar saçma bir haber olamaz napacaktı Acun un programın da küfür mü edecekti ? hele bi sanhelere atılsın görürüm o zaman ediyo mu etmiyo mu ?

kendisi açıklama yaptı senelerdir sahne alıyormuş hiç küfür bel altı argo girmemiş.hatta insanlar baskı yapıyormuş sürekli istekte bulunuyormuş küfür argoda kat diye.ben cem yılmazın bir çok gösterisini izledim inatla belki gülerim diye bir türlü gülemiyorum adama yaw.önyargıyla felan alakası yok.karikatür ve standupu pek sevmem.ama atalay demirciye nedense baya güldüm.ilkdefa bu kadar bir standupcıya güldüm.cemyılmaz halkın cogu tarafından 10 adım felan öne çıkar ama ben atalayı daha çok beğendim.burada öyle bir tartışmalar dönmüşki atalay diyenlerin cem yılmaz iyi diyenler , cem yılmaz diyenlerin atalay diyenler boğazını kesicek gibi bi durum oluşmuş.

yok dostum ne boğaz kesmesi bende atalay a ısınamadım cem yılmaz gözümde bir numara şu anda

ısınamadım

ah keşke herkes böyle dese.

• kıyaslanamaz tabi ki cem yılmaz
  • Yanindan gecmez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quentın Tarantino

Atalay Demirci'ye 1 gram gülmedim.Bence komik felan değildi.Cem Yılmaz hayatımda gördüğüm en komik adam.Daha komiği varsa gösterin.

+1
  • başlığı görünce gene kim trollük yapıyor dedim. konuyu kimin açtığına bakmadım.
  • Atalay Demirci'nin Cem Yılmaz Karşılaştırılabilmesi için "Bir Tat Bir Doku" "CMYLMZ" vb. efsane gösteriler yapmış olması ve 10-15 senedir komedyenlik yapıyor olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: lordhaseky

Cem Yılmaz Show TV ise, Atalay Demirci Samanyolu'dur.

iyide show tv en dandik tvlerden birisi

cnbc-e diyelim o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem Yılmaz, anlatımlarda ses, mimik, hareket, telaffuz, hazır cevap vs. olarak çok iyidir.
  • 1 hazırlıklı çıkıp espri yaptı (atalay demirci )
    cem yılmazın her yaptığı komik
  • Dun cem yilmaz bizim okula geldi(hacettepe).basta bir tane saglam laf soktu."e tabi bizm zamanimizda yetenek yarismalari da yoktu kolay olmadi" vs diye ekledi.ki bence hakli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem Yılmaz'ın bel altı şakalardan başka yapabildiği birşey yok. Atalay Demirci ise günlük hayattan örnekler üzerinden gidiyor. Atalay Demirci derim ben
  • atalay akrabam olmasına rağmen cem yılmaz diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosysteam

Cem Yılmaz'ın bel altı şakalardan başka yapabildiği birşey yok. Atalay Demirci ise günlük hayattan örnekler üzerinden gidiyor. Atalay Demirci derim ben

Yav he he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

quote:

Orijinalden alıntı: prosysteam

Cem Yılmaz'ın bel altı şakalardan başka yapabildiği birşey yok. Atalay Demirci ise günlük hayattan örnekler üzerinden gidiyor. Atalay Demirci derim ben

Yav he he.

• cem yılmaz ı nereye koyacağınızı şaşırmışınz ya. tamam adam komik gülüyorum fakat göklere bile sığdıramamışınız. bu da demek oluyor ki ismi esprilerinden öteye gitmiş.
    ben karşılaştırmama taraftarıyım. hiç kimseyi hiç kimseyle karşılaştıramam. ne bu telefon mu? funnymark testine mi sokacaz nedir?
  • cem yılmaz şişirilmiş bir balon, zaten a. g.. m... üçlüsünü kullanarak espri yapıyor sürekli, yani aziz nesinin adreslediği kısıma hitap ediyor. ben ikisini de izlerim hoşuma gidene de gülerim, gelip burada fanboyluk yapanlara acıyorum zaten, sanki birini seçmek izlemek zorundalarmış gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayir

1 hazırlıklı çıkıp espri yaptı (atalay demirci )
    cem yılmazın her yaptığı komik

cem yılmaz gösterileirni doğaçlama mı yapıyor?
  • atalay demirci kim ya ?

konuya bak
  • gülün geçin, tartışmalara bak ananızı babanızı bu kadar savunmazsınız la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winneras

quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: bl@cknight

Atalay demircinin en buyuk eksikligi , cem yilmaz gibi kivrak , hazir cevap verebilecek bir zekasi olmamasi bence .

Katılıyorum. Cem Yılmazın kafası çok hızlı çalışıyor. Bir konudan başka bir konuya aniden atlayıp aralıksız anlatıp tekrar diğer konuya bağlayabilir. Atalay şuan biraz acemi o hız ve hazır cevaplığa sahip değil ancak ileride bu yetenekleri kazanacaktır.

Hangi ileride? Cem Yılmaz 40 yaşında Atalay Demirci 36 ya da 37. Biri diğerinin yaş bakımından çırağı konumunda değil yani.

ne cem yılmazmış be!

adam ferrari siyle kızlarla gezerken siz hala cem yılmaz mı atalay demirci mi?

adam kanser olmuş saçları dökülmüş daha dangozlar saçı aynı cem yılmaza benziyor.

senin komik dediğin cem yılmaz tanrı erkeği yarattı ulan bir tane daha yaratayım bu kusursuz olsun gibi bir espri anlayışına sahip.

ne kadar komik değil mi? fc.k you. fck you dan geçilmiyordu

ayrıca artık şu sığ kapasitenizi aşsanız diyorum. cem yılmaz, ata demirer baki değil. onların yerini birileri illaki dolduracaktır ama siz adamı tepenizde taşıdığınız için o da sizin tepenizden inmez.

adam gösterisini sinemaya aktarıyor üstüne üstlük dvd sini çıkartıyor ve birileri bunu kapitalist olarak değil de iyi niyet olarak algılıyor

Seninde paran olsun sende kızlarla gez artist. Adam evlendi çocuğuyla yaşıyor neyin kafasındasın sen. Atalay Demirci çok yetenekli olsaydı şaçma sapan bir yarışma programına katılmadan da tanınırdı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.